Filip.J Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Odesláno 27. února 2020 To já zas vlakem po dlouhé době jezdit začal. Do 8:00 musí být synek ve školce, takže vím, že když ho tam vysadím tak tak a v 8:03 vycházím ze školky, odkud je to na nádraží 5 minut chůze, přijdu tam akorát tak dvě tři minutky před příjezdem vlaku, kterým můžu jet do práce - který má podle jízdního řádu příjezd v 8:00. Za poslední dva týdny mi ujel jenom jednou
geometr Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Odesláno 12. března 2020 (upraveno) Mně se tyhle starý věci hrozně líbí. Dneska se chrlí hromady předpisů, páč to někdo nasmolí ve wordu a vytiskne na laseru, ale dříve... Pěkně tiskárna (ne jako ten malej přístroj na stůl, ale ten podnik - barák), stručně a jasně, do rámečku a pověsit někam do dopravní kanceláře. Upraveno 12. března 2020 uživatelem geometr
Baldic Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Odesláno 12. března 2020 Nedavno se mi do twitter timeliny dostala nejaka pruvodci z CD. Fasuji nove stejnokroje? Z te bych asi mel respekt.
hopa26 Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Odesláno 12. března 2020 (upraveno) Male vysvetleni.Zluta paska s logem ČD znamena zamestnance v zacviku.Cervena paska s logem ČD znamena, ze se jedna o zamestnance, ktery nema z mimoradneho duvodu sluzebni stejnokroj, ale je opravneny vykonavat sluzbu na vlaku. Takze modelova situace, nekdo necekane lehne a na rychlo prijede osloveny srdcar z domu a zachrani situaci. Nebo ma cerstve po zkouskach a ceka, az mu prijde prvni uniforma. Fejkova pruvodci na obrazku urcite nejni, vidim i modrou snurku na krku od zmocnujici prukazky. Podle mne by dokázala solidně rošťačit, má takové milé oči. Upraveno 12. března 2020 uživatelem hopa26
mAra_ Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Odesláno 12. března 2020 (upraveno) Hopo, jde o to, že to vypadá jak kabát od gestapa a páska na levé ruce, kór červená, taky dost připomíná...Nejde o to, že by to měl být podvrh, ale dost to připomíná uniformu s hákovým křížem na ruce... Upraveno 12. března 2020 uživatelem mAra_
geometr Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Odesláno 12. března 2020 Se omlouvám, já na první pohled uviděl dominu v kabátu německé tajné policie navíc s červenou páskou na ruce. Uff. Pravda, nářadí v ruce úplně nesedí.
Wanderer Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Odesláno 12. března 2020 A co tepre, až Baldic dá tu druhou fotku s podvazkama.
Americkej Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Odesláno 12. března 2020 Jakou šňúrku??? Já se přes ty voči a rtěnku nedostal...
geometr Odesláno 12. března 2020 Nahlásit Odesláno 12. března 2020 ... ta nemá ty oči, o kterých píše hopa.
Potkan Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Odesláno 13. března 2020 Patek 13. Dnes rano zvoni zvonek. V 8 uz byvam vetsinou na ceste do prace. Podivam se podezirave na zenu: ?Cekas nekoho??Ona: ?Neeeeee? Postak tak brzo nechodi.?Oteviram dvere, tam typek v monterkach ?Bryy den, jsem tady kvuliva tomu hajzlu.?V hlave mi blejskne ?To jsi mel spis zazvonit u sousedu? a povidam: ?To jste u nas spatne.?On: ?Ale nee, tady v objednavce stoji Pan Potkan. To jste vy, ne??Ja: ?No.. A co tam mate napsany, ze jsme si objednali??On: ?Tady je napsano fleky v hajzlu?Podivam se na zenu: ?Milacku, objednali jsme si fleky v hajzlu??Zena se na me podiva, jestli si jako delam prdel?Ja: ?Ukazte co v tom lejstru jeste je? Vzdyt tu pisou Poktan, byt c. 2.2. Ja jsem Potkan, byt cislo 2.3. To si beztak objednali ti novi sousedi, co se minulej vikend nastehovali. Jeste nemaji jmenovku na dverich. Zazvonte u nich.?On: ?Jo taaaak, tak to se nezlobte, ze jsem vas takhle po ranu votravoval! Nazeleee.?Ja: ?Nic se nedeje, nazelee.?Nejak tusim, ze tohle nebylo naposledy, co na me zazvoni sousedovic instalater, nebo co mi soused sezere mnou objednanou pizzu?
AndyAaron Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Odesláno 13. března 2020 Vidis to! Ja ti to rikal, Topkane!
Potkan Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Odesláno 13. března 2020 Rikal...a pravdu jsi mel! Ale kdo mohl cekat, ze se bude soused jmenovat podobne?
yed69 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Odesláno 13. března 2020 Já bych podrobil ženu intenzivnímu výslechu. Možná i waterboardingu. Neměl jsi už být tou dobou na cestě do práce...??!
hopa26 Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Odesláno 24. března 2020 (upraveno) Psal sem klukum historku. Mel jsem pred 20rokama docela peknou 105l, se stresnim oknem. Co mela namazany mechanismus na staceni sedacky spolujezdce, takze slo děvče pokladat a pritom druhou rukou dál šátrat a hladit. Praskla mi ale na motoru u skodovky klika a normalne prorazila karter. V nem dira tak 4cm kulata. Auto nejezdilo, vic nez mesic. Oprava stala tenkrat snad buro, nepredstavitelna suma. V ten cas mi pujcil kamarad nahradu-staryho Spartaka a s nim sem jezdil za holkama. Pamatuju si, ze ho parkoval pod javorem a to auto bylo spinavy jak pica. Pokapany lepkavou stavou ze stromu a jak se prasilo, mrdnik se na nej chytal. Dalsi nectnost bylo, ze mel volant neskutecnou vuli na čepech, pul otacky a kola se nehla. A nedelenou tyc volantu, bez kloubu-tzn pri bouracce by mne to propichlo a bylo by po parade. A jeste ovladani dalkovejch svetel nohou-prepinac na podlaze. Jedna holka se mi tenkrat libila nejak vic. A pozvala mne, at prijedu uz odpoledne. Bydlela ve vytunenym sumperaku se zahradou, ten den grilovali. Prijel sem pred hauz v blbej cac-sjizdeli se dalsi pozvani, pribuzni, strejdove, tety se svejma frackama. Mel sem suverene nejhorsi povoz! Jsem se strasne stydel. Moje divka aby to zachranila rika:" To je Petr, zacina podnikat. Ale jeste mu to moc nejde, vid?" Upraveno 24. března 2020 uživatelem hopa26
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se