eloga Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 (upraveno) hopa26bacha na skříňku 204, z tý mi ukradli Primky od mámy. Upraveno 22. října 2019 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Romane, vyhral jsi! Se musim smat, ze jste si na srazu vybrali na hejtovani stran ČD mne, zatimco Sonny zustal usetren. Dobre jste vedeli, ze hadat se s nim by bylo mnohem, mnohem tezsi! eloga: mam 201, ta je jen moje. mam ji pronajatou, nikdo jiny se do ni nedostane. Snad jen master key ji odemkne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 (upraveno) Dnes plavco jak sen! Nalada best.Romane, je tolik moznosti jak muzeme debatu vest. Zkusim vysvetlit urcita nebezpeci.Podobnych stesku podobnych tomu Tvemu jsem bez prehaneni zazil stovky. Nasledne odpovedi mam naucene,vypilovane, vycizelovane do maniakalnich podrobnosti, kdy oponent, byt sebechytrejsi vubec netusi, ze vstupuje na kolbiste, kde vladnu ja a to pevnou rukou! Budu tedy ve znacne vyhode. V nefer vyhode. Nemuzes tusit, ze mam za sebou nekorektni bitvy z draznich analu.Mnohdy se protivnici uchylovali k nefer podpasovym ranam.A umoznili vybudovat naprosto neprustrelny styl. Ten jsem nasledne dokazal drobnymi uskoky zdokonalit a umoznuje mi, hrat si protivnikem bez prehaneni jako kocka s mysi.Nyni musim pro nakup, naridila manzelka. Ale mohl bych v pripade zajmu a ve svem volnem case vypsat nekolik scenaru, jak lze reagovat. Blby je, ze si odkryju karty. Taky máš naučných pár frazicek, které opakujes, až to kverulanta přestane bavit:-), správně. Upraveno 22. října 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Par frazi by nepomohlo. Ke kazdemu utoku je nutne pristupovat individualne a doprat stezovateli potrebnou pozornost. Nepodcenovat oponenta. Analyzovat jeho bol. Vyhodnotit jako peclivy arbitr opravnenost samotneho stesku. A potom se podle chuti rozhodnout, jak s nim dale nalozit. O dalsim deni rozhoduje ma nalada, ktera je vetsinou radostna.Nejcasteji se pobavene uculuji. Lze se stezovatelem polemizovat, soucitit, politovat, vysvetlit, vysmat se, argumentovat, jeste vic ho rozcilit. Nebo uplne obycejne poslat ... Muzu se take odvolat na drazni zakony.Jsou uz zpracovane a KFL je naplanoval k publikaci. Jen malokdy se mracim.Snad ani nemam duvod. Zvlaste, kdyz vypada ze pujdeme driv do duchodu: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/predcasny-duchod-jako-odmena-za-tvrdou-praci-ktere-profese-na-nej-budou-mit-narok-81368 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Hm, tak to to máš propracovanější :-).A jestli to projde(ta důchodová reforma) tak to budem po kolejích šlapat pěšky, protože nebude kdo by ten vlak kociroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Kdyz bude fungovat zdravi, budu pracovat dokud to pujde. Si myslim, ze bejt starej a v duchodu je na pytel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Ta vypilovanost rétorických her je asi přímo úměrná četnosti nespokojených zákazníků ČD. To se pak nelze divit, že dokážeš vyplodit takového textu o tom, jak jsi nějaké ženské řekl jednu větu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Už mlčím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Už mlčím. Nene, jen piš dál, je to sranda číst :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Já bych si nějakou modelovou situaci taky rád přečetl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Predevcirem sem mel nocni. Posledni vlak nahoru a spat. Na odjezdu z Rosic zpozdeni, 14 minut. Ne vinou ČD, zasah policie na rychliku prej, tzn. cekal jsem na lidi na prestup. Predpokladam, ze nevyhazovali nadrazaka, pac mame rezijku. Mracil sem se jak cert, mam narizeny mit zaplou kameru uz pred odjezdem, ale nechci aby mne admin slysel sproste nadavat, chce bejt v budoucnu strojvedoucim. Hnal sem fakt naplno, uz se jede strasne mizerne, koleje smekaji na listi plus neprostupna tma. Vyuzival jsem vsechny triky co znam. Vysledek viz priloha. Samozrejme, ze je to kravina, vezl jsem asi 20 lidi jen. Jedinej kdo mne pochvalil byl vlakvedouci, rikal: "ženeš jak blazen kurva, mohli jsme mit 15 minut do prescasu!" Ale i on se podilel znacnou merou na minimalizaci sekyry. Takovyhle drobny radosti prispivaj k moji spokojenosti. A je jasny, ze to vypsany muze vypadat zvlastne-stejny s bazenem. Vasen. Se rano vzbudim a uplne mravenceni, jak se tesim na vodu. Proto zbytecny psani s buchtou-neplavec tezko nepochopi rozkos z prazdne drahy, ktera pripomina prostreny stul pro jedlika, 8valec pro petrolheada, rozhlednuti z Narga Parbat pro nekoho jako Afrika. Od 6 srpna jsem nevynechal jedinej den.A byla situace, ze se zdalo zcela vylouceny, ze tu hodku a 15 minut nekam nacpu.Urcite snazeni, take stesti mnohdy a cink. Najednou, zacalo do sebe lecos zapadat, stojim si na bloku a skacu. Ono je to takova doba zvlastni ted, ze se jako slusi bejt imrvere nastvanej a nejak nespokojenej. Si pripadam teda nepatricne uplne, ze to je rouhani, ze si vsedni veci strasne uzivam. A bavej mne. Takze mozna drazdi drobnosti, co mne furt tesej-rodina, plavco, nova knizka, prace, hodinky, lumparny, videohry, kamosi, psani. Ted sem vylezl z vody.Jak jsme meli sraz posledni, drzel jsem v ruce poprve v zivote Grand Seika. A dnes sem nad nima dumal celou dobu, co sem kopal nohy s deskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 (upraveno) Hnal sem fakt naplno, uz se jede strasne mizerne, koleje smekaji na listi plus neprostupna tma. Vyuzival jsem vsechny triky co znam. Vysledek viz priloha. Samozrejme, ze je to kravina, vezl jsem asi 20 lidi jen. Jedinej kdo mne pochvalil byl vlakvedouci, rikal: "ženeš jak blazen kurva, mohli jsme mit 15 minut do prescasu!" Je super, jak to popisuješ. Člověk nabyde dojmu, že v potu tvářeš ženeš lokotku jak Matys v Železnym dědkovi. Nakláníš se nad panel v temné, hučící kabině, ostřížím zrakem sleduješ okolní trať a v hlavě počítáš vteřiny, kdy mineš vjezdový návěstidlo, abys konečně dal tomu nebohýmu dýzlu pod zadkem trochu voraz. Motor žene, tarokuje, nafta proudí trubkama, vzduch sviští podél oken a hopovlak se řítí noční tmou jako raněný nazgul do jeskyně. Cestující se drží v poblikávajícím voze sedaček, v ústech sucho, polykají naprázdno, zatímco průvodčí s obavami sleduje míhající se stromy a vířící listí za oknem. A ty přitom sedíš v kabině, nohy křížem, rejpeš se v pupku a jedním prstem občas ťukneš do páčky. :D Upraveno 23. října 2019 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Dnes jsem přicházel do kanclu a u krmelce (automaty na kafe a bagety) jsem míjel nejmenovaného nemakačenka, v kolektivu hodně oblíbeného, asi jako Lenin, toho jste taky museli mít rádi, on tak i vypadá,no nic, jak si tak kulhám s kurevskýma bolestma kostrče, kyčlí a hlavy do kanclu, kde hoří dva dedlajny, tak ten komsomolec, který nikdy žádný termín nehonil "protože delegoval" zahlaholil "do práce musíš s úsměvem na rtech, to pak stihneš víc práce"...se mi zatmělo před očima a je fakt sranda kolik věcí se člověku prožene hlavou během čtvrt sekundy- analyzoval jsem, že je sice o hlavu vyšší a 10 let mladší, ale kdybych ho z otočky nakopnul do koulí, tak by to asi víc bolelo moje kyčle, takže plán A jsem zavrhnul- analyzoval jsem plán B t.j. že mu vojedu starou, ta by se nechala, ale s ohledem na bolavou kostrč jsem i plán B opustil- plán C jsem hladce realizoval, zavrčel jsem "vole" a odcházel jsem s vidinou scénky, ve které on padá zády na kámen a dva měsíce brečí bolestí, debil jeden To se odehrálo ráno. A teď po přečtení Hopoj eseje jsem se zařekl, že od zítra... co zítra, hned teď cestou na oběd budu zářit štěstím, protože k tomu mám milion důvodů - neochrnul jsem, mám hodnou ženu, chytré děti, mamka je operaci už zase chodící, mám doma rychlé kolo, dobré stereo :-) a tím štěstím naseru tolik lidí, že mi to úsměv rozšíří kolem celé hlavy :-)Hopa děkuju pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 To zabere vždycky..... taky to s chutí používám..... zejména u "oblíbených" jedinců... :-) a tím štěstím naseru tolik lidí, že mi to úsměv rozšíří kolem celé hlavy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Ja mel neska dobrou naladu, tak sem kluky pustil z prace o hodinu a pul driv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Ja mel neska dobrou naladu, tak sem kluky pustil z prace o hodinu a pul driv.Ale zejtra si to nadělají :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Není třeba- strhne jim to z výplaty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Ještě se nepochlubil co udělá, když má špatnou náladu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 To je přeci jasný, pustí je o hodinu a půl později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Kdyz ma spatnou naladu, tak zacnou o neco driv, aby mohli o to pozdeji skoncit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se