zceyee Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Jdu dneska kolem prodejny ruzoveho porcelanu, s vidinou toho ze si konecne koupim hrnecek na kafe z porcelanu ktery umime jako jedini na svete kupuju dva podezrele lehke exemplare cehosi, pak se dusoval ze je to samozrejme ruzovej porcelan, tak prijdu domu, slehnu s uchem o stul abych se sam presvedcil a hele, von fakt asi ekecal. Je to ruzovy i zevnitr. Pristi cestu tam jdu se zadosti o vyrobu deseti klasickych obycejnych hrnku z ruzoveho porcelanu, treba budu mit konecne ranni kavu dle svych predstav. Ale furt mi ty hrnky prijdou podezrele lehke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 @hopa26 jsi v poradku? https://echo24.cz/a/SpjdE/vlakvedouci-pad-vlak-jizda-umrti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 (upraveno) Hopa26 je spíš strojvedoucí než vlakvedoucí, ne? To by musel dělat nějaký velký píčoviny aby kabiny vypadlo pod vlak Upraveno 6. září 2022 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Waya: Mára sice na srazech dává pozor a ví, že to děláme skvěle, ovšem stále ještě jak uslyší spojení vlak a neštěstí, obava o mne ho úplně paralyzuje. Následný šok vytěsní, vše co se do té doby o kolejích naučil....... Každopádně, je pěkné, že se ten dobrý hoch strachuje, je mi hnedle líp. Na kokakolu srazovou bych zas zašel.... Oslovím Omega samce, nechť zamluví lokál a vybere příhodné datum.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 Už to jede: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 to byl zážitek.. poprvé v barber shopu.. mladá holka, tak 21, furt se mi motala kolem obličeje.. hezky voněla.. no, bylo to náročných 30 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 to byl zážitek.. poprvé v barber shopu.. mladá holka, tak 21, furt se mi motala kolem obličeje.. hezky voněla.. no, bylo to náročných 30 minut To ti stačí málo nebo na tebe dělala oči a tiskla kozy?Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 (upraveno) tak jo, asi mi stačí málo .. masáž obličeje, ty její prstíky, to bylo jako jó dobrý… Upraveno 5. prosince 2022 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 (upraveno) A nenapises kde to bylo U nas v barber shopech holi sami Albanci a Syrani. Kdyz mas jo stesti, vychytas Itala Upraveno 7. prosince 2022 uživatelem Potkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 (upraveno) no, já čekal taky chlapa, proto mě to překvapilo. .. říkám jí, nechávám si vousy poprvý trochu narůst, ale strašně to kouše, možná to zas brzo schodím.. prej by to byla škoda, jsou pevný a maj potenciál.. jak dlouho todle asi roste? Upraveno 7. prosince 2022 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 před 2 minutami, montemar napsal: no, já čekal taky chlapa, proto mě to překvapilo. .. říkám jí, nechávám si vousy poprvý trochu narůst, ale strašně to kouše, možná to zas ˇbrzo schodím.. prej by to byla škoda, jsou pevný a maj potenciál.. Kup si kvalitní olej na změkčení vousů a nějakej balzám/krém na ksicht. Plus se teda hodí obličej čistit aspoň večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 V 5. 12. 2022 v 15:39, montemar napsal: to byl zážitek.. poprvé v barber shopu.. mladá holka, tak 21, furt se mi motala kolem obličeje.. hezky voněla.. no, bylo to náročných 30 minut moje dentální hygienistka má pevný čtyřky a tiskne se chodím radši častěji, nerad bych něco zanedbal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 ještě někdo, na koho se nějaká pracovnice tiskne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Na pracáku se na tebe bude tisknout každej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 věřím. dík za radu s tim změkčovačem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 Poslusne hlasim, ze moje hygienistka se taky tiskne. Spusti operatko uplne dolu, ze skoro lezim, pritiskne se mi na hlavu zezadu a ultrazvukuje. Ma teda perfektni nátisk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 Moje prvni mlada hygienistka nepouzivala deodorant. I kdyz se netiskla, nebyl to nic moc zazitek. Pak ji nastesti nekdo bez cichovejch receptoru zbouchnul a mam novou. Ta ma zase sice napichanou hubu a silikony, ale aspon hezky voni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 No tvl, to by bylo neco na me. Ja jsem desne vzrusivej, mam problemy i na sonu jater a to provadi starsi zenska nez jsem ja. Jak to na me kydne a jezdi mi po brichu, tak se zacinam potit. Dycky si rikam, tvl snad ti nehoupne, ale jak rikam, jsem desne vzrusivej. A masaze jsou pro me peklo, ta moje chce chodit se mnou, tak se tam vysvlikne a ja tam lezim vedle ni a vubec nerelaxuju nýbrž trpim a myslim na mamu s babickou, aby nebyla vostuda, ze mi houpne ze stary thajky. Btw, jedna to nak vytusila a furt mi sahala letmo na koule. Holt od ty doby uz chodim jen na bankovani, tyhle stresy nemam ve svym veku zapotrebi... : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Vy máte hygienistky, já mám logopedku, dětskou, a k tomu mladou, hezkou. Když předváděla názorně, jak zakroutit jazyk kvůli vyslovování, tak jsem taky myslel na mámu s babi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 10. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2022 U nás na vsi byl taky jeden co furt myslel na mámu s babičkou… nakonec zabil a pak vykonal soulož na mrtvole 92lety babičky. ted na narozenou nejakou medikaci, mám se zeptat co mu davaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se