milomac Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Já jsem si jen pro sebe udělal závěr, i po přečtení pár diskuzí, kde ho x lidí obhajuje, že pan Milan se chová a mluví jako jeden z té sorty tzv. nedotknutelných, co navíc velmi dobře znají svá práva, ale povinnosti si přizpůsobují/ obcházejí jaksi po svém .... Dobrý fór je ten výrok syna o zvykání si na jízdu formulí po dálnici.
vzduch Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Jeho počínání bohužel skončí maximálně jako přestupek a policajty bude ještě popotahovat, že mu vlezli na soukromý pozemek. Potřeboval by vyprášit kožich, ale bohužel i taková individua žijí mezi námi a synek se zřejmě potatil. 1
KFL Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Mně to dřív přišlo takový úsměvný, jak se někde projel a všichni se mohli zbláznit. Vlastně jsem mu tak trochu držel i palce, aby mu ta aura "fantoma" zůstala. Jeho intelektuální výkon během odhalení ovšem všechno shodil a věta "lidi by si měli zvyknout" vejde do dějin. Ale asi jinak, než by si její autor přál . 2
Bert Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Před hodinou, vzduch napsal: Jeho počínání bohužel skončí maximálně jako přestupek a policajty bude ještě popotahovat, že mu vlezli na soukromý pozemek. Potřeboval by vyprášit kožich, ale bohužel i taková individua žijí mezi námi a synek se zřejmě potatil. 40, 2b)
kral083 Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Takže to trvalo přesně 8 dní než jsem byl ve škole na koberečku. Na prvňáčka slušný výkon. 7
hopa26 Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září @kral083 to se hodí. manželka má letos zase prvňáky a právě se mi vrátila z třídní schůzky. Má to pestrý. Ve třídě 26 děcek. Američanku co neumí česky, ukrajinku, 1 kofolu, 3 adéháďáky s papírem, jednoho slepýho a asistentku čerstvě po škole. Udělal jsem k večeři teplé tousty a jako zkušený (nevystudovaný) psycholog trpělivě vyposlechnul její nahromaděný bol. Vůbec nic jsem neradil- udržel sem se, čímž aspiruji a kvalifikuje mne to automaticky na titul manžel roku 2025 . 4
kral083 Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září @hopa26 @Micey Na šestiletého prvňáčka má celkem pestrý a někdy až nečekaný slovník. Bohužel jeho dosavadní IQ mu často neumožňuje správně rozlišit, že to co říká není úplně vhodné. Zároveň nemá moc problém s cizími lidmi a po tatínkovi taky asi problém s autoritami. Nic z výše uvedeného ho samozřejmě vůbec neomlouvá, aby svému spolužákovi (doufám) ze srandy říkal: učitelka se posrala. A protože šeptání je pro něj nadlidský úkon, událost byla hned na světě. Na můj vkus je paní učitelka moc hodná a řešila to s nadhledem a skoro ho omlouvala. Já jí naopak radil, že v tom složení,v jakém třídu nafasovala, přísnější metr nebude určitě na škodu. Můj syn je ztělesněný Strýček Skrblík, takže jako adekvátní trest jsem zvolil, že vytáhnul dvě kila a šli jsme koupit bonboniéru. Možná to zní směšně, ale pro něj to znamenalo hodně. Šetří si na lego. 1 8
Berbatow Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září [mention=41205]kral083[/mention] to se hodí. manželka má letos zase prvňáky a právě se mi vrátila z třídní schůzky. Má to pestrý. Ve třídě 26 děcek. Američanku co neumí česky, ukrajinku, 1 kofolu, 3 adéháďáky s papírem, jednoho slepýho a asistentku čerstvě po škole. Udělal jsem k večeři teplé tousty a jako zkušený (nevystudovaný) psycholog trpělivě vyposlechnul její nahromaděný bol. Vůbec nic jsem neradil- udržel sem se, čímž aspiruji a kvalifikuje mne to automaticky na titul manžel roku 2025 . Že jsi četl "Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše". 2
hopa26 Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září @Berbatow mimo jiné. ale i mnoho dalších podobných knižních pojednání. jinak-vždy když vidím Tvůj nick, vzpomenu si na skotačení tý adolescentní kozatice, jak si kdysi popisoval. luxus stořka ze zlatého fondu.
Ajaj Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září @kral083 - a sežral si ji pak před ním se slovy “posrat” se neříká?
kral083 Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září @Ajaj na sladký moc nejsem Synátor na ní napsal svoje jméno a zítra před vyučováním jí s omluvou předá paní učitelce. Na to raději dohlídnu, protože on by jí byl schopnej zbaštit po tají sám 3
milomac Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září před 13 hodinami, kral083 napsal: @hopa26 @Micey Na šestiletého prvňáčka má celkem pestrý a někdy až nečekaný slovník. Bohužel jeho dosavadní IQ mu často neumožňuje správně rozlišit, že to co říká není úplně vhodné. Zároveň nemá moc problém s cizími lidmi a po tatínkovi taky asi problém s autoritami. Nic z výše uvedeného ho samozřejmě vůbec neomlouvá, aby svému spolužákovi (doufám) ze srandy říkal: učitelka se posrala. A protože šeptání je pro něj nadlidský úkon, událost byla hned na světě. Na můj vkus je paní učitelka moc hodná a řešila to s nadhledem a skoro ho omlouvala. Já jí naopak radil, že v tom složení,v jakém třídu nafasovala, přísnější metr nebude určitě na škodu. Můj syn je ztělesněný Strýček Skrblík, takže jako adekvátní trest jsem zvolil, že vytáhnul dvě kila a šli jsme koupit bonboniéru. Možná to zní směšně, ale pro něj to znamenalo hodně. Šetří si na lego. A ptal ses ho, proč to řekl? Buď jim uložila hodně úloh a nebo, a to si pamatuji ze školy já, měla paní učitelka vzadu na sukni hnědý flek .... a to potom je docela omluvitelné vysvětlení toho výroku .
kral083 Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září @milomac jasně že ptal. Jenže ono to včera nebylo tak jednoduchý. Po družině sem ho vedl rovnou na první trénink lakrosu, kde povýšil z přípravky mezi většinou starší. Nevím jak jinde, ale včera v Praze mezi čtvrtou a půl šestou chcalo tak příšerně, že bych to snad nepřál ani Babišovi v tom trénovat. Synátor to nevzdal, i když mi bylo jasný, že se tam trochu trápí, protože většina s tou lakroskou už umí celkem slušně zacházet a navíc měl poprvý na sobě i helmu a rukavice. Takže jsem neměl úplně to srdce po příchodu domů na něj hned nastoupit. Vlastně jsem z něj ani nic kloudného nedostal, ale jak ho znám, tak prostě si myslel, že je vtipnej a hustej, když tohle řekne. Ráno jsme to s paní učitelkou vyřešili, podali si ruce a já pevně doufám, že se to už nebude opakovat. Aspoň v tomhle pololetí 1
zceyee Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září Tohle nebude moc "gentelmanske" .. vcera mi prisly repraky z bazaru a ukrajinec mi k nim pripalil dva kondomy .. vubec sem nevedel co si o tom mam myslet, to se mi jeste nestalo. Vecer "po" koukam a .. sprcka v pi ... doslova .. sprcka v pi ... a prvni co me napadlo "ty z***e ukrajinskej!"
kuncák7 Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září před 6 hodinami, kral083 napsal: @milomac jasně že ptal. Jenže ono to včera nebylo tak jednoduchý. Po družině sem ho vedl rovnou na první trénink lakrosu, kde povýšil z přípravky mezi většinou starší. Nevím jak jinde, ale včera v Praze mezi čtvrtou a půl šestou chcalo tak příšerně, že bych to snad nepřál ani Babišovi v tom trénovat. Synátor to nevzdal, i když mi bylo jasný, že se tam trochu trápí, protože většina s tou lakroskou už umí celkem slušně zacházet a navíc měl poprvý na sobě i helmu a rukavice. Takže jsem neměl úplně to srdce po příchodu domů na něj hned nastoupit. Vlastně jsem z něj ani nic kloudného nedostal, ale jak ho znám, tak prostě si myslel, že je vtipnej a hustej, když tohle řekne. Ráno jsme to s paní učitelkou vyřešili, podali si ruce a já pevně doufám, že se to už nebude opakovat. Aspoň v tomhle pololetí Kdybych měl posuzovat podle sebe, tak bych doufal v alespoň ne tento týden
Lucky Lucaso Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září před 7 hodinami, kral083 napsal: @milomac jasně že ptal. Jenže ono to včera nebylo tak jednoduchý. Po družině sem ho vedl rovnou na první trénink lakrosu, kde povýšil z přípravky mezi většinou starší. Nevím jak jinde, ale včera v Praze mezi čtvrtou a půl šestou chcalo tak příšerně, že bych to snad nepřál ani Babišovi v tom trénovat. Synátor to nevzdal, i když mi bylo jasný, že se tam trochu trápí, protože většina s tou lakroskou už umí celkem slušně zacházet a navíc měl poprvý na sobě i helmu a rukavice. Takže jsem neměl úplně to srdce po příchodu domů na něj hned nastoupit. Vlastně jsem z něj ani nic kloudného nedostal, ale jak ho znám, tak prostě si myslel, že je vtipnej a hustej, když tohle řekne. Ráno jsme to s paní učitelkou vyřešili, podali si ruce a já pevně doufám, že se to už nebude opakovat. Aspoň v tomhle pololetí Mám 3 kluky. Dávám mu tejden. Maximalne dva
kral083 Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září Pche, prý fórum gentlemanů. @kuncák7@Lucky Lucaso se vám ozvu a do tý školy to půjdete žehlit za mě! 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se