warann Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 (upraveno) Poprosim toto vlakno vymazat,uplne zakazat v texte slovo pivo.Nakolko je tu vetsinou same hovado,ktore za pivo povazuje Argus.To uz zrovna mam fejky Panerai z Ciny,mozem zahajit predaj? Kam az dojdeme? Co to plácáš? Už jsem tu psal, že Argus žádný pivo není. Je to jenom jméno pod kterým prodávají piva různých pivovarů obchodní řetězce, teda jeden. A ano piva různých pivovarů mohou být pak různá i hnusná. Hele nechceš si změnit radši ten nick? Upraveno 13. dubna 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Co to plácáš? Už jsem tu psal, že Argus žádný pivo není. Je to jenom jméno pod kterým prodávají piva různých pivovarů obchodní řetězce, teda jeden. A ano piva různých pivovarů mohou být pak různá i hnusná. Hele nechceš si změnit radši ten nick?Asi stracam cas s ludmi co nevedia citat...Posledna stranka je debata o chcanke s nazvom Argus.Takze opakujem zmazat.O pive tu vacsina vie hovno,tak tu nezakladajte vlakno ktore nema zmysel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 No hlavně Svijany je teda strašnej patok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Hele nechceš si změnit radši ten nick? +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 (upraveno) Svijany nezastavam,uprimne varia len dve super piva 450 a Dux.Ale to nemeni nic na fakte,ze tu o pive viete hovno ,Argusaci. Upraveno 13. dubna 2020 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 (upraveno) Tak téma zní "oblíbené pivo", tak proč neřešit Arguse, když někomu chutná. Mně je třeba šumák, jak se dané pivo dělá a z čeho je, spokojím se s tím, že mi chutná Jinak Duxe jsem měl myslím někdy na konci léta a dobré to bylo, taky mám rád jejich kvasničák, ale ten se špatně shání, jezdím přímo do pivovaru Upraveno 13. dubna 2020 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Svijany nezastavam,uprimne varia len dve super piva 450 a Dux.Ale to nemeni nic na fakte,ze tu o pive viete hovno ,Argusaci.Přesně tak, když někdo má jiný názor je kokot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Přesně tak, když ně exkdo má jiný názor je kokot...Kokot,tu padlo,tento vyraz?No nepadlo.Ale pride mi zufale,ze v Cechach sa pivari bavia o Arguse.Fakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 (upraveno) No a taky se umíme bavit o X dalších věcech. I o Argusu. A co jako?Vedle ve vlákně se bezdůvodně navážíš do Konráda, tady blbý kecy, k tomu trapný nacionalismus . . . dej si trochu pauzu kamaráde, tohle není prostředí pro takový přístup. Edit. aha, on už si toho než jsem dopsal všimnul i náčelník vedle v tom vlákně tak už mlčím když jsi pod dohledem Upraveno 13. dubna 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 (upraveno) Pochopte, že svijanskemumazovi na nás moc záleží a dělá si o nás starost, jen to dává komplikovaně najevo. K těm nealkům - nejlepší jsou leckterý kvasnicový z DE, na ně mám občas jako že doopravdy chuť. OT, jen by mě to zajímalo: jak přijde k přezdívce "svijanskymaz" někdo, kdo tu značku nějak vyloženě nemiluje (čemuž se teda nelze divit)? Upraveno 13. dubna 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 (upraveno) Kokot,tu padlo,tento vyraz?No nepadlo.Ale pride mi zufale,ze v Cechach sa pivari bavia o Arguse.Fakt?Svijanskému mazu se pravděpodobně korona virus vrazil jako prvnímu člověku na světě do mozku. Už tam pravděpodobně dochází k tomu jizvení. Upraveno 13. dubna 2020 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 OT, jen by mě to zajímalo: jak přijde k přezdívce "svijanskymaz" někdo, kdo tu značku nějak vyloženě nemiluje (čemuž se teda nelze divit)?Indiánský synek se ptá svého otce: ?Proč se můj bratr jmenuje Zelený strom???Protože byl počat pod zeleným stromem.? ?A proč se moje sestra jmenuje Měsíční svit???Protože byla počata za měsíčního svitu a už se mě přestaň ptát, Svijanský máze!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Argus byl oddaný pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Kokot,tu padlo,tento vyraz?Nepadlo...a to je mozna skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 (upraveno) Pred pul hodinou jsem dopil ten Budvar 33 a uz me boli hlava ale take jsem si pred velikonocemi koupil horkej Radegast a ten mi teda chutna Upraveno 13. dubna 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Vsetkym sa odpravedlnujem.Stovky sikovnych sladkov urcite ocenia znalcov z chronomagfora,ze bumbaju Argus.To je pivo hodne tohoto fora.No a este mozno Primus,Klasik atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Prvni tvoje veta uz vypadala tak nadejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 (upraveno) Pred pul hodinou jsem dopil ten Budvar 33 a uz me boli hlava ale take jsem si pred velikonocemi koupil horkej Radegast a ten mi teda chutnaJá jsem se do něj dnes zase pustil a je to fajn pivo. Nevím teda co na to stovky šikovných sládků, ale já jsem s tím úplně ok. Upraveno 13. dubna 2020 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 Ja nevim, ja jsem az ten stoprvni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se