Cova Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Obě dcery nosí eplwoč, myslím, že v SE verzi. Je to hnus, ale omlouvá je věk a pohlaví. Zkoušel jsem jim vnutit něco jiného, ale neuspěl jsem. Snad mi místní majitelé tohoto jablečného zázraku prominou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 (upraveno) Na 6. narozeniny jsem dceři pořídil Miss Poodle. Upraveno 27. dubna 2022 uživatelem Gordon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Dcerka dostala k 6. Narozeninám první švýcary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 inspiraci od @siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobíkajka Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 Junior měl 2 roky digitálky a chtěl zase. Radostně se probírám Casio modely ale bába spokojená s Samsung sportovkama podle nichž skutečně běhá a v práci vidí SMS a všechny ty messengery co jich je navrhuje totéž, kvůli nemožnosti zkontaktovat kluka po škole. Mladej ztiší zvuk do vyučování a pak neslyší na pokyny a kontroly. V jeho případě jsou chytré hodinky přínos, nutí ho k pohybu a nic mu vnucovat nebudu. Viděl mě jak mám doma na tajňačku na jedné ruce Seiko a Timex a asi to bylo odstrašující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 inspiraci od [mention=437]siwi[/mention] Paráda, skvělá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Tak jsem pořídil stejné G´s square co už má náš kluk i holce. Ta má tedy teď novější model GW-M5610 U s tím LED podsvícením.Na timestore.cz teď za hubičku 2690,-Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Před hodinou, chief napsal: ... s tím LED podsvícením. To mi přijde jako krok zpět. Vylepšili třeba, že jsou vidět hodiny při puštěných stopkách a k tomu takhle "vylepší" podsvícení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 1 hour ago, geometr said: To mi přijde jako krok zpět. Vylepšili třeba, že jsou vidět hodiny při puštěných stopkách a k tomu takhle "vylepší" podsvícení Taky se mi vizuálně možná víc líbí starší EL backlight. Ale ten prý časem chřadne. I když jsem to ještě neviděl LED je prý lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2022 Swatch od Ježíška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Pobědy 1953, na Aukru za 200 Kč. Za cenu oběda mechanické hodinky a spousta radosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Zastavili sme sa omrknut jednen Seiko obchod, a odisli s hodinkami . Maly si vybral tieto Lorus-y. Vodotesne, a najviac sa mu paci, ze aj svietia. Za 25Eur vela radosti . Mal uz nejake v ramci Lega, ale toto su prve "ozajstne". @Bobíkajka S tymi smartmi do skoly to znie ako dobry napad, ide teraz do 1. triedy, tak nad tym este pouvazujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 Dcerka 5 let. Vybrala si sama z celé kolekce Flik Flak. Pravda, na růžovou nikdy moc nebyla. Překvapilo mě zpracování, na pohled kvalitní, sekundovka padá na indexy, luneta krásně cvaká (60x) a dcera ji používá neustále k odměřování času, třeba kolik minut má jeden díl tlapkové patroly. Jediná vada - nemají lumi... V jejím věku se mi mohlo o nějakých primkách jen zdát, natož SWISS na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 před 4 hodinami, tarmi napsal: Dcerka 5 let. Vybrala si sama z celé kolekce Flik Flak. Pravda, na růžovou nikdy moc nebyla. Překvapilo mě zpracování, na pohled kvalitní, sekundovka padá na indexy, luneta krásně cvaká (60x) a dcera ji používá neustále k odměřování času, třeba kolik minut má jeden díl tlapkové patroly. Jediná vada - nemají lumi... V jejím věku se mi mohlo o nějakých primkách jen zdát, natož SWISS na cifru. A to hlavní, můžeš je hodit do pračky a vyprat Super volba pro prcka, kluk je má šest let a zdá se, že jsou nesmrtelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 Od 3 let tohle. Casu jeste nerozumi ale ma z nich radost, je tam zebra :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Edukace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2023 Mladej dneska: hele tati, za chvili mi budou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 (upraveno) My dneska takhle .... Upraveno 26. srpna 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
absolut Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 A teď jsem doma jediný, kdo nemá G-shocky Musím držet krok...Jdu nakupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Ty dětské Primky jsou cool retro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se