Dslabak Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Kancldiving Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Opravdu hezke,v nedeli jsem neodolal a neco objednal v chronoshopu. 19.3 asi vyzvedavam :-). Co si objednal prozradíš ? Nebo se pak až pochlubíš ? Pěknééé, ty 500 mě dlouho vrtají hlavou,jedny z mala hodinek u kterych mě to vydrželo a ty mě tady tak lákaš Upraveno 8. března 2018 uživatelem 01axel01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Pak se pochlubim. Ono to zas neni takove tajemstvi ( vracim se k nim po sedme, poprve budou uplne nove a k nim bude kupa lunet, at se neokoukaj ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Že by Ocean pepsi ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Že by Ocean pepsi ? :-)Bingo :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Taky se přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Hansi, krasna fotka, az se stydim za svou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Hansi, krasna fotka, az se stydim za svouKeď dáš dole fóliu iste sa to zlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Keď dáš dole fóliu iste sa to zlepší Jo to jo, folie dolu, nastavit datum a cas. Kocham se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Hansi, krasna fotka, az se stydim za svouTak už máš těch 39? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Tak už máš těch 39? Nee, to jsou 42. 39 zatim nemaji ( chtel jsem je porovnat ), ale brzo je budou mit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Martine, gratuluju. Užívej si ten pocit mít hodinky od nova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Kurňa, taky je budu muset jednou zkusit :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Ty nové titanové pilotky s GMT už někdo vlastníte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Martine velká gratulace, tak snad ti už vydrží a nebudeš je zase shánět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Martine velká gratulace, tak snad ti už vydrží a nebudeš je zase shánět :-)Snad ne, uz toho bylo dost. A rozjednal jsem si tam dalsi :-(, ne steiny. Jsem fakt marnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Co tě k nim už potolikáté táhne?Asi to, co tady dost lidi stve - kvalita, pomer cena/vykon. Vyzkousel jsem toho pomerne dost, mam toho i ted hodne, vracim se k vice kouskum, ale tyhle me fakt nejak nedaj spat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 +1 za danou cenu toho nabízí fakt dost.Celkem mě teda dostalo zpracování u Ginault, ale jinak myslím, že za ty prachy, aby ještě něco vydělali, to asi už o moc líp nepůjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Jako to bych se asi taky neubránil a zkusil je.Jestli ale někdy spatří světlo světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se