Kluk jako buk Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Je to takovej kočkopes. Za mě teda taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Popojedem.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 No to už je lepši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Nooo, to je jiné kafe...chtělo by to sice ještě nějaké ty barvičky, ale.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Tak to jsou konečně supr hodinky bez nějakých vyfikundací. Dát tomu normální oyster a jsou dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Mají datumovku takže asi go-to model pro všechny co se jim líbí BB ale vadí její absence, na NATU nic moc ale ten celokovovej look vypadá tak chladně a neotřele, opravdu zajimavé (jak dlouho dokáže ještě Tudor dojit BB?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (jak dlouho dokáže ještě Tudor dojit BB?) Tudor si očividně našel svoje "suby". Myslím tedy, že ještě dost dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 No, to je docela sexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (upraveno) Ty se mi taky líbí.. konečně poradny kus.. teď ještě otázka velikosti a jestli je to ocel Upraveno 22. března 2017 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Tudor si očividně našel svoje "suby". Myslím tedy, že ještě dost dlouho.No Suby naštěstí nedělaj bez otočný lunety 36 ani v chronu :-) já myslím že na příštím Baselu budou BB tourbillon :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 No Suby naštěstí nedělaj bez otočný lunety 36 ani v chronu :-) já myslím že na příštím Baselu budou BB tourbillon :-) Holt mají širší záběr a víc fantazie , no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 41ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 cena 3800usd na tahu. puzdro 41mm. strojcek z pelagosov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Bicolory za 5k $ prý... (za mě super) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 a ty 41 ani nemají ten nýtovaný tah, pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Za mě musím říct, že se mi docela líbí vlastně všechny novinky. Některý víc a některý míň, ale Tudor má moje sympatie a líbí se mi cesta jakou jdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Ty 41 parádní. Proč ale vynechali velikost 38mm co mají v ostatních řadách..Uvidíme co udělá cena, a mám na OWG vystaráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 36 málo, 41 moc, snad to příští rok doladí s BB39:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Tudor vali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Je fakt, že bych raději taky viděl 38-39, ale to přijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se