Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uvažuju, že bych do ní taky šel. Bude foto té modré, nebo aspoň vzorku ?

Případně bych se zúčastnil zkoušení v Brně.

Foto toho novýho vzorku s černýma šňůrkama, by taky nebylo k zahození.

Blejskněte se při tom zkoušení někdo. :D

Odesláno

Závazné objednávky:

1. Colommbo 1x černá L
2. Chumpus 1x černá L
3. bandicoot 1x černá L

4. Shadow177 1x černá XL

5. habadej 1x navy blue L

Odesláno

Závazné objednávky:

1. Colommbo 1x černá L
2. Chumpus 1x černá L
3. bandicoot 1x černá L

4. Shadow177 1x černá XL

6. 969 1x navy blue L

Odesláno

Závazné objednávky:

1. Colommbo 1x černá L

2. Chumpus 1x černá L

3. bandicoot 1x černá L

4. Shadow177 1x černá XL

6. 969 1x navy blue L

7. KFL 1x cerna XL

Odesláno

1. Colommbo 1x černá L
2. Chumpus 1x černá L
3. bandicoot 1x černá L
4. Shadow177 1x černá XL
6. 969 1x navy blue L
7. KFL 1x cerna XL 

8. Prischera cerna/navy M (preference cerna, ale muzu pripadne doplnit modre)

9. Prischera cerna XL

Odesláno

Zdravím pánové, předně bych chtěl vyjádřit svoji radost z toho, že jsem vlákno objevil a že se ještě stíhám zapojit  :clap:, bunda vypadá skvěle - moc díky za realizaci projektu!

Řeším ale, jakou velikost bundy vzít a tak se chci zeptat, jestli na tom nejste někdo podobně jako já a už nemáte vyzkoušeno (mám zkoušení poměrně z ruky).

Většinu věcí mám XL, ale z toho co jsem měřil, lížu hranici L. Bunda se tedy zdá být na "standardní" XL větší.

Mám 182cm, kolem 98kg, kdysi relativně široký v ramenou, teď už jenom zbytky ale pořád asi o něco málo širší než normál. Pupek mám, ale tak nějak v normě, nic co by lezlo z kaťat.

Měření mě vyšlo následovně: 

post-14806-0-27266600-1518782228_thumb.png

Pokud byste tedy někdo dokázal poradit s tím jak Lková či XLková bunda sedí, zda odpovídá ostatním hadrům nebo typu mé/vaší postavy, budu vděčný. Díky!

Odesláno

Těžko soudit, na výšku bych bral Lko, nevím jak objem. Rozměr mi přijde o něco větší než standard, normálně mám Lko (leckde i XL) a tady beru Mko. Jak už sem psal mám 181/90.

Odesláno

Těžko soudit, na výšku bych bral Lko, nevím jak objem. Rozměr mi přijde o něco větší než standard, normálně mám Lko (leckde i XL) a tady beru Mko. Jak už sem psal mám 181/90.

Diky, mam presne stejny koty jako ty. Tedy pokud to prvni cislo je vyska. Kdyz vyvalim vampnu (Praha tomu myslim rika cejcha/pupek), nerozjede se slavny YYK zips na tom Mku? Mam sedlackou miru 105-105-105, cili valec, keine slimfit. Kazdopdne bych byl radsi, kdyby klapla prehlidka v zatacce pred Vidni...

Odesláno

Doufam ze ne. Ja ji kvuli zlomeny ruce v zavesu bohuzel nezapnul. Ale kontroloval jsem to podle bushmana, kteryho normalne nosim a melo by to sedet. Rukavy a ramena kazdopadne OK.

Edit: planuju ji teda nosit jen s trikem a tenkym svetrem, jaro/podzim Pokud se pod ni chces vic oblikat, mohlo by to bejt na knop.

Odesláno

Zdravím pánové, předně bych chtěl vyjádřit svoji radost z toho, že jsem vlákno objevil...

Já mám o pár čísel víc než ty (185cm) a L je úplně v pohodě, pokud 10 kilo nepřibereš, tak opravdu s klidem Lko. 

Odesláno

Zdravím pánové, předně bych chtěl vyjádřit svoji radost z toho, že jsem vlákno objevil a že se ještě stíhám zapojit  :clap:, bunda vypadá skvěle - moc díky za realizaci projektu!

Řeším ale, jakou velikost bundy vzít a tak se chci zeptat, jestli na tom nejste někdo podobně jako já a už nemáte vyzkoušeno (mám zkoušení poměrně z ruky).

Většinu věcí mám XL, ale z toho co jsem měřil, lížu hranici L. Bunda se tedy zdá být na "standardní" XL větší.

Mám 182cm, kolem 98kg, kdysi relativně široký v ramenou, teď už jenom zbytky ale pořád asi o něco málo širší než normál. Pupek mám, ale tak nějak v normě, nic co by lezlo z kaťat.

Měření mě vyšlo následovně: 

attachicon.gifBundaMěření.png

Pokud byste tedy někdo dokázal poradit s tím jak Lková či XLková bunda sedí, zda odpovídá ostatním hadrům nebo typu mé/vaší postavy, budu vděčný. Díky!

Včera jsem ji měl na sobě. Míry máme skoro stejné, já navíc ruce jak opice. Vem si L.

Odesláno (upraveno)

Chlapci, jen takový momentální nápad, sice s křížkem po funuse, ale i tak, třeba pro příště... Když to má být (a bude) Chronomag(or)bunda, mohla by mít na hřbetní straně konce rukávu (vystříhnout, obšít, začistit) okénko, aby bylo hnedka vidět, kolik je hodin... Buď na levém nebo na pravém, podle objednávky... To by byl parádní a vpravdě CHMG majstrštyk...!

Mno, já vím, zase by na hodinky mohlo pršet, jen mě to tak napadlo, sorry jako... :whistling:

Upraveno uživatelem colommbo
Odesláno (upraveno)

Zatím se nám skupina zájemců z Brna na zkoušení neplní...sakra. Přemýšlím, jestli tedy velikost risknout. Mám 180 cm, 92 kg, širší ramena....bude stačit velikost L ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Chosef76
Odesláno

Šestý pěší z Ivančic: Podle toho, co tu kolegové rekomendujou, by L mělo stačit. Taky jsem původně plánoval XL, ale upravil jsem objednávku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...