Moty Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června Mám to genetický, už přes 20 let, moc nepiju a nehulím a na poslední kontrole to přes prášky bylo vyšší, takže mi bylo doporučeno měření, aby bylo jasný, že potřebuju silnější prášky nebo to byla chyba měření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června A dyť já si dělám jenom legraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. června Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června před 12 hodinami, nickolas napsal: A dyť já si dělám jenom legraci Dyk já vím;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Prosím o doporučení - kvalitní vyšetření ORL v Plzni nebo v Praze - šum/šelesty v uších/kebuli po virovém zánětu krku. Díky předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolonada2 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června jen pro zasmání: v prosinci dopis z VZP, že mám v lednu nárok na bezplatné vyšetření krve ve stolici (50 let), v lednu odevzdán vzorek, v březnu jsem se jen tak pro forma zeptal obvodní lékařky jak to dopadlo, prý pozitivně a mám se urychleně objednat na kolonoskopii. Termin mi našli už v září... Parodie v ČR na skvělou lékařskou péči za jedna :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června před 34 minutami, kolonada2 napsal: jen pro zasmání: v prosinci dopis z VZP, že mám v lednu nárok na bezplatné vyšetření krve ve stolici (50 let), v lednu odevzdán vzorek, v březnu jsem se jen tak pro forma zeptal obvodní lékařky jak to dopadlo, prý pozitivně a mám se urychleně objednat na kolonoskopii. Termin mi našli už v září... Parodie v ČR na skvělou lékařskou péči za jedna :-))) Proto ten nick ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června před 2 hodinami, kolonada2 napsal: jen pro zasmání: v prosinci dopis z VZP, že mám v lednu nárok na bezplatné vyšetření krve ve stolici (50 let), v lednu odevzdán vzorek, v březnu jsem se jen tak pro forma zeptal obvodní lékařky jak to dopadlo, prý pozitivně a mám se urychleně objednat na kolonoskopii. Termin mi našli už v září... Parodie v ČR na skvělou lékařskou péči za jedna :-))) nevím, kde žiješ, ale u nás ve středu odběr, v pátek výsledky a příští čtvrtek hadice do zadku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července Neřešil to někdy někdo opakující se trombózu? Ve smyslu zjistit příčinu. Mám ji potřetí během 3 let, bez jakékoli přímé návaznosti (úraz, operace), a už mě to pomalu leze krkem…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července No já ji měl opakovaně a nějaká vada krve, ale předpokládám že ti na hematologii testy dělali... Takže já ředím stále.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mtruelle Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července před 21 hodinami, Ajaj napsal: Neřešil to někdy někdo opakující se trombózu? Ve smyslu zjistit příčinu. Mám ji potřetí během 3 let, bez jakékoli přímé návaznosti (úraz, operace), a už mě to pomalu leze krkem…. Může být idiopatická, častěji toto https://www.gennet.cz/trombofilni-mutace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července Ajaj -nevím jak u vás, ale já pozoruji prudký nárůst nordic walker(ů) - situovaných penzistů. Asi to bude správná cesta Taky se podívej lidem v obchodě do košíku, jaké potraviny ti "očividně zdraví" nakupují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Resim uz par mesicu problem se zubem - šestkou nahore. Zub jde vic a vic do haje - plomba, inlay, korunka a furt nic. Tak nevim, jestli zubar nedela nekde chybu; ovsem sam se v tom nevyznam, abych mu nejak radil... --- Zaclo to tak, ze jsem kousl do bagetky, ktera byla obzvlaste vypecena a tak nejak me v nem pichlo. Na pohled nic, nic ulomeneho, jenom pak obcas na skus bolel. Po tydnu jsem sel k zubari; rekl, ze kaz, jeste to zkouknul RTG, odvrtal a provizorne to zalepil cementem. Vysledek nic moc, porad na zkus ne 100%. Po 14d dal bilou vypln, zlepseni zadne - obcas blbe na skus a citlive na horke a studene, občas bolelo "jen tak". Po cca mesici viry, ze si to nejake sedne, opet u zubare. Rekl, ze dira je uz moc hluboka a ze je to citlive, a ze to bude na korunku. Ale ze muze zkusit jeste tzv. inlay, coz je v podstate takova setrnejsi korunka. Takze dal inlay, vysledek o neco lepsi, ale stejne problemy. Inlay jsem sanci dal 2 mesice, pak sama upadla i s kusem zubu, takze me to alespon donutilo jit to resit. Zubar rekl, ze tedy korunka, ale ze sam jde ted na mesic na leceni, takze tak dal bilou vypln a pozval me na korunku. Tu dal pred 14 dny. Zacatek fajn, citlivost na horke a studene pryc, na skus tak na 80 %, no ale pak to zaclo bolet "jen tak", posledni tri dny jsem na praskach, v noci na dnesek uz tri, a pres noc se to zmenilo tak, ze uz se na to kousnout neda. Takze zitra k zubari - no ale co dal?... Podle me tam bude nejaky zanet nebo koreny v haji, nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna před 5 hodinami, odjinud napsal: Asi bych se připravil na endodontické ošetření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Tak tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Ach jo, to bude na horni sestce vyborna prace + zub pak bude mrtvej. No uvidime zitra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Tak korunka sundana a dojde umrtveni (kanalky). Jdu tam zase ve Čt, tak uvidime. Zatim mi tam dal nejakej pripravnej sajrajt a ucpal to cememtem. Co me trochu zarazi, ze tam pak chce dat zpět tu sundanou korunku i kdyz jsem mu asi 3x rikal, ze at da klidne novou, ze o prachy mi nejde. Ze je pry v pohode a bude sedet dobre. Tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Toho bych se nebál, hlavně se podívej na netu, kolik ten zub má mít kořenů, manžlka šla na ten zákrok 2x, protože první zubařka vyndala jen 2 ze 3 nebo 3 ze 4 kořenů, to si už nepamatuju, ale víš co myslím. A mrtvýho zubu se neboj, když tam nemá co hnit (mrtvý kořeny) tak je to v pohodě, hlavně je důležitý ho dobře vyčistit a zavřít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna To s kanálkama co popisuje Moty se mi stalo taky a zánět pod zubem vesele rostl dál, až skoro zasáhl zuby vedle. Je fakt potřeba mít dobrýho zubaře s kvalitním vybavením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 27. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna před 11 hodinami, ragu napsal: Je fakt potřeba mít dobrýho zubaře s kvalitním vybavením. To bych z vlastní zkušenosti podepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna Me spis prekvapilo, ze tam chce dat zpatky tu starou korunku. No nic, nezbyva nez mu verit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se