mtruelle Odesláno 28. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna před 32 minutami, odjinud napsal: Me spis prekvapilo, ze tam chce dat zpatky tu starou korunku. No nic, nezbyva nez mu verit... Není důvod nevěřit. Problem není v korunce ale v zubu pod ni. Nový otisk a nová korunka nic neřeší. Zkrátka ji zevnitř vypucuje, nanese lepidlo a prdne na zahojeny zub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Tak borec vyresil kanalky za 10 minut (sice uz to neni zub, ale pahyl s dirou uprostred, ale i tak), takze myslim, ze ta pouzita korunka bude odpovidat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna před 2 hodinami, odjinud napsal: Tak borec vyresil kanalky za 10 minut (sice uz to neni zub, ale pahyl s dirou uprostred, ale i tak), takze myslim, ze ta pouzita korunka bude odpovidat Jak za deset minut? Já to měl na 3 návštěvy po půl hodině a v září mě čeká čtvrtá s finálním zavření zubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Nejakej nerv vytrhl, pak tam necim stoural a bylo. Po pravde nevim, co si myslet. Pritelkyni se s tim taky jeji zubarka delala hodinu. Ale je fakt, ze mi uz takhle jeden pred lety zub delal... no a po par letech zub doslova upadl a dal se kovovy čep. Tenhle zub ma tri nervy. Za tyden pokracovani - rtg a pokud ok, da se korunka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna Zas bych se toho nebal, pred 20 lety brutalni zanet nervu na 6 dole. Pohotovost, otevrit a k moji zubarce. Ta ho narvala arsenem, zabila a cisteni tehdy bylo taky celkem rychlovka. No a uz 20 let v ty hube je, bez korunky, jen poslepovanej. A moje soucasna zubarka rika, ze jeste par let vydrzi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Vyskočila na mě reklama na tenhle turniket a přijde mi to nejake podezřelé levné. Už dlouho přemýšlím, že bych ho do auta pro sichr pořídil, nebude ale tohle nějaký čínský shit? Co jsem narazil, že bylo doporučováno (pri brouzdani na twitteru to doporucovali lidi, co se vraceli z Ukrajiny), tak mi prošlo, že bylo vždy 1000+ tak mi tohle přijde podezřelé. Umíte to prosím někdo kvalifikovane posoudit? https://www.superator.eu/skrtidlo-rhino-s-kovovym-vratidlem--takticke-zaskrcovadlo-metal-tourniquet-rhino-rescue-gen-2-je-jedno-z-nejlepsich-turniketu-na-evropskem-trhu--vyrobce-ho-oznacuje-jako-nejrychlejsi--nejbezpecnejsi-a-nejucinnejsi-prednemocnicni-polni-turniket-/?utm_source=ig&utm_medium=paid&utm_campaign=6603780959949&utm_term=6603780959749&utm_content=6603780959549 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září @Maro Jako levný to je, ale materiály vypadají slušně a tohle zařízení není při použití vystavený žádným extrémním silám. Je to samozřejmě kopírka dražších kousků, ale má to všechno včetně pera na zapsání času... Když už o tom uvažuješ, dovolím si základní "proškolení": dát asi 10 cm nad ránu, dostatečně utáhnout řemen a pak teprve dotahovat tou vratnou tyčkou. A pamatuj: správně aplikovanej turniket kurevsky bolí... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 21. září Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září před 16 hodinami, Maro napsal: Vyskočila na mě reklama na tenhle turniket a přijde mi to nejake podezřelé levné. Už dlouho přemýšlím, že bych ho do auta pro sichr pořídil, nebude ale tohle nějaký čínský shit? Co jsem narazil, že bylo doporučováno (pri brouzdani na twitteru to doporucovali lidi, co se vraceli z Ukrajiny), tak mi prošlo, že bylo vždy 1000+ tak mi tohle přijde podezřelé. Umíte to prosím někdo kvalifikovane posoudit? https://www.superator.eu/skrtidlo-rhino-s-kovovym-vratidlem--takticke-zaskrcovadlo-metal-tourniquet-rhino-rescue-gen-2-je-jedno-z-nejlepsich-turniketu-na-evropskem-trhu--vyrobce-ho-oznacuje-jako-nejrychlejsi--nejbezpecnejsi-a-nejucinnejsi-prednemocnicni-polni-turniket-/?utm_source=ig&utm_medium=paid&utm_campaign=6603780959949&utm_term=6603780959749&utm_content=6603780959549 Taky o tom vazne uvazuju. A potrebuju min. dve. Auto a motorka.. takze mensi cena potesi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Kolegové, poprosil bych vás rád o radu - mate někdo kontakt na dětskou Ortodoncii, kde to berou na pojištovnu a zàroveň to je dobrà služba.? Praha a okolí do 100km Budu rád i za osobní zkušenosti a doporučení. Radu atd. Díky moc předem. Síla chmagu je skvělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Kluci, nikdo noc prosím..? Jsme v pasti, obvoláno desítky ordinací.. všade plno. Čekačka 8 měsíců.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Ahoj všem, byl jsem na kontrole na endokrinologii kde mi při sonu paní doktorka zjistila, že 2 uzlíky na štítné žláze se mi spojily v jeden cca 10x10x18 mm a objednala mě 7.11. na punkci. Přiznám se, že jsem z toho hodně mírně řečeno připosranej - jak z punkce jako takové tak i ze strachu aby to nebyl jen uzel. Máte s tím prosím vás někdo zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu @Oliver333Internety většinou sse základníma informace poraděj Bolest je menší než při krevním odběru, protože se používá tenčí jehla a punkce trvá jen několik málo vteřin. http://tydenstitnezlazy.cz/O-štítné-žláze/Mýty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu V 19. 10. 2024 v 13:28, Oliver333 napsal: Ahoj všem, byl jsem na kontrole na endokrinologii kde mi při sonu paní doktorka zjistila, že 2 uzlíky na štítné žláze se mi spojily v jeden cca 10x10x18 mm a objednala mě 7.11. na punkci. Přiznám se, že jsem z toho hodně mírně řečeno připosranej - jak z punkce jako takové tak i ze strachu aby to nebyl jen uzel. Máte s tím prosím vás někdo zkušenost? Mám osobnú skúsenosť... Tak ako píše Moty, bolesť skoro žiadna, ale strach som teda mal, nie že nie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Díky moc, teď jsem akorát přijel domů a zákrok jako takový byl fakt na pohodu - teď se jen modlit a čekat na výsledky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Bando, není tu mezi vámi zubař nebo nemáte nějakou osvědčenou kliniku, která by fungovala v nouzi i o víkendu? Kámošce vypadla korunka, její zubař je až do konce ledna mimo, pohotovost jí to nechce udělat. Korunku má, jde o to jen ji tam "nalepit". Řeší to už tři dny a nedaří se. Brno, Praha, Jihlava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno středa v 10:55 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:55 Jak dlouho se vás drží viróza? Mě už cca týden a půl bolí hrozně hlava, svaly a klouby. Žádná teplota, rýma ani kašel. Po prvních třech dnech se mi udělalo lépe, tak jsem vyrazil do práce a na sportovní akci a od té doby mi je pořád blbě. CRP test dopadl výborně - žádná bakteriální infekce, covid test 3x a pokaždé negativní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno středa v 11:28 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:28 Chce to prostě vyležet 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno středa v 11:38 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:38 Asi jo. Sbět ani rodina se beze mne nezblázní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Chlapi, prosím je zde nějaký ostřílený kardiolog, ochotný pro krátkou konzultaci? Když tak prosím o SZ. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se