TLD Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 So+nedele skoro 1000km. Parada. Ale nutne potrebuji to vysoke sedlo. Paplo si to nejakej olej,ale to by melo byt normalni:). Reserva se pri sviznejsi jizde ozve po cca 270km,takze porad slusnej dojezd. Spatne se me dava noha vys na stupacku,musim na to myslet,jinak bych boty znicil. Celkove jsem vic a vic spokojenej.
Ivan Lelák Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Dnes jsem měl vzácnou příležitost pokochat se u kamaráda motocyklovou legendou - Vincent HRD 1000 Black Shadow z roku 1950. Komplikovaná konstrukce, obrovský motor zavěšený v horním rámu (zespodu nic není), 3 stojánky (vzadu na demontáž zadního kola, klasický policajt a hlavní stojan uprostřed výklopný ruční pákou!), obrovský rychloměr + otáčkoměr, řazení vpravo, brzda vlevo, dopředu sklopné přední stupačky, téměř rovná řídítka, vpravo přední brzda, vlevo páčky spojky + dekompresoru. A k těm brzdám - jsou 4, na každé straně středu obou kol jednu! Foto je ilustrační.
African Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Kluci motorkářský, nemáte nějaký tip na půjčovnu motorek na Korsice? Právě mě kontaktoval kamarád s kterým jsem ji před léty projel, jestli nedáme repeté :-) Týden volna jsem v červenci objevil, mám ale malý problém že jsem svoji motorku prodal. Takže jsme se dohodli že by jel napřed, já tam zaletím a n?j?ké lehké enduro si tam půjčím, ale nikde nemůžu žádnou půjčovnu najít a na blind se mi nechce. Děkuji za každý postřeh :-)Takže Korsika nikdo nic koukám, ale po dnešní schůzi už jsme čtyři a jelikož by jsem rádi něco nového, tak vyhrává Kréta na týden. Projel jste jí někdo na motorce? Hodili by se nějaké informace ohledně půjčovny motorek a další nástrahy :-) Děkuji za každý postřeh.
Horhe Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Taky jsem dneska vyjel. Klasika do Knezmosta pro dobroty. Dneska přijel náš generál do práce na nový Africe. Pět měsíců čekačka. Je to krásná motorka. V pátek prej mám přijet že mi to půjčí, těším se jak malej harant.
Návštěvník km.kmk Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 O víkendu v Pekelných dolech nejokukovanejsi stroj...
Sickboy Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 (upraveno) Takže Korsika nikdo nic koukám, ale po dnešní schůzi už jsme čtyři a jelikož by jsem rádi něco nového, tak vyhrává Kréta na týden. Projel jste jí někdo na motorce? Hodili by se nějaké informace ohledně půjčovny motorek a další nástrahy :-) Děkuji za každý postřeh.Na Krétě jsem najel asi 300 km na skútru a asi 300 km na BMW F650GS. Moc nevim, co ti o tom říct. Samotná Kréta až tak pecková na jízdu neni. Stroje jsem si půjčoval na jihu. Jinak je to klasika, čim víc dní, tim levnější. Pojištění je snad na všechno všude. Hlavně si to zkontroluj. Neber ty půjčovny, co ti radí v hotelu a projdi si místo, kde jsi ubytovanej. Obvykle tam je toho víc. Jinak mělo by to mít plnou nádrž a dost často jsou motorky v šílenym stavu. U skútru mi upadnul vejfuk, kterej byl, jak jsem zjistil po sléze, přidrátovanej. Jeden skútr jsem uvařil, protože nedolili chladící kapalinu a BMW se rozpadl zpuchřelej plyn. Uplně se rozdrobil. Ale nic nebylo na mě. Otázkou taky je, jak to udělat s hadrama. Já tam jezdil po dálnici na severu v košili a plavkách. Neni to nic moc. Tam je to ale běžný. Úspěch už je, když někdo má helmu. Výhoda je, že se tam nekrade a všude se dostaneš. Jezdit po městě je tam ale smrt. Ostatně jako všude v Řecku. Na druhou stranu auta jsou tam celkem hodně tolerantní a nehrotěj. Vyjížděl jsem tam na 125 skútru krpál ve dvou, víc jak 40 to nejelo a nikdo se mě nepokusil zabít ani předjdet, protože to bylo nepřehledný. Ani se netroubilo. Takže se tam člověk necítí nebezpečně jako u nás. Možná bych doporučil zkusit něco najít už teď a zadat to odsud. Skútrů tam maj hromady, ale velký motorky třeba ta moje půjčovna měla 2 a byl o ně enormní zájem. A proboha mazej si krk, předloktí a holeně. Ne jako já. Upraveno 22. června 2016 uživatelem Sickboy
African Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Paráda, děkuji za rady. My jedeme vyloženě na motorky, takže v batohu helma, hadry, spacák a letíme :-) Chceme je mít určitě zamluvené, našel jsem Suzuki DR200 na týden za 180 Eur, což je paráda. Nic většího nechceme. Nevíš jak je to tam se spaním po venku? Třeba na Corsice nebyl jediný problém, pohoda:-)
Sickboy Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Já jsem v Řecku chrápal ledaskde. Pokud to nebude vysloveně někde u silnice nebo u vojenský základny, tak hroty asi nebudou. Zapíchnul bych to na nějaký pláži a hotovo. Za tejden to musíte sjezdit křížem krážem jak nic. Vtipná historka. Zastavil jsem na nějakym smradlavym odpočívadle a hned za mnou nějaká rodinka cikánů. Najednou koukám fotr vzal kluka a beze slova mi ho posadil na motorku. To jsem fakt čuměl. Když mu to chtěl nahodit, aby si kluk moh zakroutit plynem, tak jsem je oba vyhodil a ještě se drze rozčilovali. Dotaz jestli se náhodou neposrali v kině byl vystřídán palbou asi nadávek. Každopádně cikáni jsou všude stejný. Ale jinak se tam nekrade. Věci jsem nechával na motorce. Teda kromě prkenice. I ty žebráci jsou tam tak zmlsaný, že neberou nic než prachy. Nějaký spacáky je nezajímaj. Ale bylo to před tim jejich bankrotem, kterej všichni odmítaj uznat.
instant Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 tomu hovorim zavazadlo. 12 piv to schlamstne ani to nie je poznat
Návštěvník Strocek Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Mitas E-07 každej je chválí, tak jsem zvědavej
African Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 To Sickboy: Díky za info,jdu trénovat :-)
Qvido Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Mitas E-07 každej je chválí, tak jsem zvědavej Budeš spokojenej, mám je na GS od loňska a nemůžu říci křivého slova.
Horhe Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 tomu hovorim zavazadlo. 12 piv to schlamstne ani to nie je poznat Takovejch dobrejch piv se u nás vaří a ty si nabereš zrovna Svijany
TLD Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Ivane , Cyrile, Vy o tech vrtulich vite dost, prosim o radu. Nasel jsem jedno sedlo v normalni velikosti. Je to z r850r, rok 2004. Netusite, zda pasuje i na r1150r?Diky moc!
instant Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Takovejch dobrejch piv se u nás vaří a ty si nabereš zrovna Svijany To bolo urcene na prietokovy ohrev, znacku nikto zo zucastnenych neriesil
Návštěvník Strocek Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Budeš spokojenej, mám je na GS od loňska a nemůžu říci křivého slova.posledních 14 dní jsem sledoval různý fóra diskuze a skoro všichni je chválí. Mám to na KTM LC4 640 což je teda sportovnější stroj, ale zase jezdim spíš po asfaltu, sem tam polňačka, vyjímečně suchej les, takže by to mělo být ončo a ty ódy kolik km najedou .
cali Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Tak hlasim, ze som dneska cestou z prace uspesne prvy krat zahucal. Odnieslo to nastastie len spetatko, celne plexi a trochu notas v batohu (+ samozrejme moje ego) :-)... drvivu vacsinu ale pobrali padaky a oblecenie. Podklzlo mi predne kolo pri brzdeni. Najviac ma ale trapi, ze neviem co som urobil spatne a ci ti slo nejak urobit lepsie. Pravda brzil som kus prudsie, ale zas myslim ze nic, co by moto nemalo ustat, riaditka som mal rovno, rychlost nevelku, pneu bolo ciste, malo spravny tlak a rozumnu vrstvu dezenu, pravda nie je najnovsia (2011) a myslim, ze ani na ceste nic nebolo, ale pravda neajk super podrobne som to nekontroloval (mal som plne ruky prace s odpratavanim moto z cesty). Jedine co ma napada, ze som mal urcite zlepsit, bolo asi pridat zadnu brzdu. Kazdopadne, som o skusenost bohatsi. Pocitovo podla ponoru prednej vidle som maj pocit ze mam este rezervu, no a nemal som . Premyslam nad vymenou prednej pneu, pre istotu.
instant Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 (upraveno) pozri, ja som ebol tak 2x. Najprv v 17tich, to bolo este za komancov, nejako vo Februari, zahanal som abstak a v tieni, kam nesvietilo slnko, bol este taky jemny, zakerny ladik. No a potom som sa vyvalal pred tromi rokmi, tiez som nic neurobil zle, len som si uz musel priznat, ze je cas kupit si dioptricke bryle. Vlasy este mam, stoji mi, ale ze som slepy, to uz proste je tak. Dobrzdoval som na semafore v zakrute, obchadzal som auta vonkajsim oblukom, a tiez som len brnkol po packe a lezal som. Bol tam samozrejme sutricek, taka jemna vrstva, len tolko malych kamienkov co napada z nakladakov pomedzi plechy na korbe, a samo ze po tych rokoch vieme ze tam presne suter a olejove flaky a nafta byvaju, a samozrejme ze sme sa pozreli, a samo ze ja by som prisahal, ze som tam nic take sekundu predtym nevidel. Pristal som na laket, a ani nebol krvavy, takze som sa sice uistil, ze som nerozbitny, ale aj o tom, ze howno vidim. Takze, az to uz mas po 40ke, mozno usetris za prednu gumu, ked pojdes najprv k ocnemu ;-) :-D inac samozrejme, zadna brzda tam nie je na paradu. odkedy jazdim na cruisri, prakticky nechapem naco tam montuju tu prednu Upraveno 25. června 2016 uživatelem instant
cali Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Oci mam snad v poriadku, nakoniec bol som na prehliadke pred soferakom. Ta predna guma je asi vazne OK, namiesto gumy skor asi zainvestujem do separe chranicov na kolena. Mam dvoje motorkarske gate s vlozenymi chranicmi, ale na kazdych mam trvale pocit, ze tie chranice su cely cas uplne vsade, len nie tam kde by mali byt...no a pad to potvrdil. Na proti tomu kozena bunda len s makkym chranicom na lakti odviedla pracu paradne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se