Murphy97 Odesláno středa v 23:18 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 23:18 Před hodinou, organic napsal: A má to kouli vzadu? Ne. Tohle ma ty velky zahnuty zuby nahoru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno čtvrtek v 03:44 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 03:44 před 6 hodinami, Bert napsal: Xeno, jsou dny, kdy musím chodit ze schodů pozadu. V tu chvíli zkrátka nemohu sedlat dvě kola,a už vůbec né dvě kola v enduru ... Tak si aspoň, možná, udělám radost dospělým trikem. Navíc konečně bude klid, protože má drahá bývalá dorostenka, současná manželka, byvše odkojena Electrou, kdykoli sedá na mašinu, tak řve: a kde je držák na pitíčko??? ...tady nazorne vidis, co ty zeny "dokazou"... Drzak na piticko :-D. To mne mrzi, bavili jsme se o tom. Chapu. A radost si kazdopadne udelej, beztak si spise sama starost ;-). To je potreba to trochu vyvazit ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno čtvrtek v 08:09 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:09 Dva nejkrásnější motory v současných motorkách. @KFL @organic už to sem nedávejte... zkazili jste mi vánoce, budu zas ležet v inzerátech... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno čtvrtek v 10:26 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:26 před 12 hodinami, organic napsal: A má to kouli vzadu? Ano, má. Nechceš svézt? Já řídím .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno čtvrtek v 12:24 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:24 Tak to vypada dost zajimave! Az nebudu moct na nohy, poridim si to taky. Jen prives asi jiny :-D. .... 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno čtvrtek v 19:18 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 19:18 drzak na piticko je absolutny zaklad.. prva vec co si kupis na winga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno čtvrtek v 20:42 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 20:42 No tak jsem se byl dnes na Enfilda podívat v Brně a jako takovej rohlík na hubě jsem už dlouho neměl Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno pátek v 08:03 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:03 Dítě se mi vrátilo z lázní...konečně mám zase důvod chodit do garáže přihoňovat 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno pátek v 08:07 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:07 @Juraj11 je to trochu disproporční, ale proč ne, musíš se na tom cítit dobře hlavně ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno sobota v 20:12 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:12 (upraveno) Mně by se taky libila mala motorka.. ale se 2m a 120kg na nich vypadam trochu disproporčně.. Upraveno sobota v 20:14 uživatelem mamenec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno sobota v 20:30 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:30 Tohle je malá motorka Zrovna dále odlehčuju karbónem. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami Lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami Ne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami V 21. 12. 2024 v 21:12, mamenec napsal: Mně by se taky libila mala motorka.. ale se 2m a 120kg na nich vypadam trochu disproporčně.. Pokial by si sa na to dokazal pskladat tak, ze by si vydrzal sediet medzi prestavkami na benzinkach bez vyraznejsieho utrpenia a nedostaval rany od dorazu perovania na kazdom vymole, tak ta estetika by asi nebol az taky problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Ja jsem v 17 jezdil na Simsonu.. to uz jsem ty 2m skoro mel. A taknejak blbe vypadam i na mem BMW GS. Ja to zas tak moc neprozivam.. ale klasicky Enfield jsem zavrhnul (možná by šel Himalaian) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se