Sickboy Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 Mobil vozim v kufru. Nerad se něčim rozptyluju. Neznám člověka, kterej by motorku používal vysloveně jenom jako dopravní prostředek jako třeba auto.
warann Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 Dneska celodenni vyjizdka po plazich na tyhle mrse z pujcovny. Celkem pohoda, akorat jsem chvili bojoval s jizdou vlevo (hlavne zprvu na kruhakach), za to na benal za 10kc v prepoctu bych si zvykl dost rychle (Langkawi).
instant Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 V 22. 3. 2016 v 14:17, Sickboy napsal: Mobil vozim v kufru. Nerad se něčim rozptyluju. Neznám člověka, kterej by motorku používal vysloveně jenom jako dopravní prostředek jako třeba auto. ja jazdim na moto/velkom skutri od konca aprila do zimy, ale BT v prilbe nemam, ani to neplanujem.
Návštěvník Jagman Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Tak sem se tesil na dnesek fakt hodne a ? Dojel sem cca 4km od baraku a vypadla hadice od olejoveho chladice a vsechen olej fuc tak Z5 sem jel 4km na skoro prazdno tak snad motor prezil ok ta motorka me fakt nema rada
Karol Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 ...tak to maš kurva peh......hadam posledna zavada pred sezonou :-)
cali Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Tak som dnes ten svoj zazrak prvy raz prevetral sice som miestami musel vyzerat ze to drzim prvy raz (a ani to nebolo daleko od pravdy) ale radost prevelika.
CEGY Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 V 27. 3. 2016 v 14:37, Jagman napsal: Tak sem se tesil na dnesek fakt hodne a ? Dojel sem cca 4km od baraku a vypadla hadice od olejoveho chladice a vsechen olej fuc tak Z5 sem jel 4km na skoro prazdno tak snad motor prezil ok ta motorka me fakt nema rada Bych jim to v tom properformu už omlátil o hlavu. Pokaždé, když od nich vyjedeš, se ti něco posere.
klobadysek Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 Dneska to šlo, i když mezi lyžaři jsem si připadal divně...
Návštěvník Jagman Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Odesláno 27. března 2016 V 27. 3. 2016 v 17:48, CEGY napsal: Bych jim to v tom properformu už omlátil o hlavu. Pokaždé, když od nich vyjedeš, se ti něco posere. Nojo je pravda že teď od posledně sem nedojel ani jednou ok dom(když sem si motorku před týdnem odvezl hned sem se vracel a pak dojel dom a pak todle) sranda je že ty hadice sou komplet nové všude stará hadice by tam držela ještě teď a ještě moc moc dlouho
Wanderer Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Protože rozvrtat a rozebrat něco, co funguje není zrovna ideální metoda údržby a pouze zdroj potenciálních problémů.
instant Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 stare dobre "neopravuj co funguje" nebude nahoda.. ale tak do tretice to snad jagman da btw som celkom v soku ze niekto umiestni tlakovu hadicu dopredu pod motor, kde to schytava kazdy kamienok a kazdy pru*er na ceste. Naposledy som videl nejaku hadicku u dvojventiloveho Grisa, tusim k olejovemu chladicu, ale tak hovorim si, talijáni, mozno sa im to tak pacilo, ten kusok hadicky (na aktualnom to uz maju inak), ale HD? sto rokov robia ten isty motor a stale nie je perfektny..? mi je to divnô.. potom ze musia prepustat
Karol Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 ...ja to vidim skor na odflaknuty servis,preto si svoju moto robim sam.
instant Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 no ja nehovorim ze to ma suvislost, len ako tak pozeram na tu fotku mi napadlo.
Návštěvník Jagman Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 V 28. 3. 2016 v 5:51, Wanderer napsal: Protože rozvrtat a rozebrat něco, co funguje není zrovna ideální metoda údržby a pouze zdroj potenciálních problémů.A na to si prisel jak? Prevodovka se rozebrala protoze praskla pruzina razeni hold musi vsechno ven A na obranu HD ten chladic neni fabrickej o duvod vic ho dat pryc nastesti se postupne dostvam do bodu kdy bude vymeneno skoro vse tak pak by to mohlo chilku jezdit
Ace.Rimmer Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 já jsem se dnes krásně projel... Ducatka funguje jak má, jen to chce pořádný vejfuky :-D takže Tergminoni :-D
Cyril Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Prodlouženej víkend plnej sluníčka prostě nešlo nesednout na mašinu.
Geodet Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Taky jsem zahájil sezónu. Nafoukal gumy, našponoval řetěz a navštívil Moto Gril v Míšově. Bohužel bylo dneska u nás zataženo
Návštěvník Strocek Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 V 28. 3. 2016 v 15:21, CEGY napsal: Tak na duknu jedine terminon.a otevřenou spojku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se