warann Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 No to snad dáš ;-). Už máš nějakou trasu? Zkouším tak orientačně sondovat, kam jet příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 prave si lamem hlavu.. v polovici augusta idem na Aljasku na lod, a po tyzdni ked vyleziem (mam morsku nemoc a klaustrofobiu ) by to chcelo spravit si naladu, tak som rozmyslal ze ked uz budem v Seattli a Bill nebude mat na mna cas, ci to nezliezt dole do LA, pacific coast highway ma laka uz dlho. August by mohol byt idealny cas na taky vylet. Akurat ze sme mali ist dvaja a ten moj partak to odriekol a samemu sa mi ist moc nechce. Potom oktober, zakladny stan je Vegas, budem mat tak 5-6 dni volna, to fakt neviem. Podla toho s kym pojdem. Ak vezmem mladsiu dceru tak pojdem zase Death Valley, Sequia Forrest Road(ak bude otvorena, v oktobri asi uz nebude), Red Rock Canyon (ten som minule vynechal), Ridgecrest a potom smer juh, Mojave, Joshua Tree a isiel by som dalej popri mexickej hranici Yuma, Sonoran Desert a obist Phoenix z juznej strany a dalej na sever po tych kopcoch tam sa chcem viac pomotat podla mna to moze byt zaujimave. Claypool, Roosevelt dam, Sedona, hore smer Flagstaff, potom uz sa da ist Grand Canyon a Vegas. Tie dialnicne useky su nuda ale v USA sa tomu neda vyhnut, vsetko je daleko. Naposledy som bol Death Valley az do Joshua Tree, ale potom sme sa otocili uz do Vegas, Ako sa pripaja Nipton Road na tu Mojave Highway, je tam nadherny vyhlad do udolia na tu velku solarnu elektraren Ivanpah. Ked to vymaknes tak ku koncu dna, ked je nizko slnko, tak je to impozantny pohlad. Ako medium na akumulaciu tepla tam tusim pouzivaju sol, ktora ma teplotu niekolko sto stupnov celzia a cirkuluje systemom a ohrieva vodu pohanajucu turbiny. Ked si vezmes ze predchadzajuce tri styri dni vidis len pust a ludi zijucich v drevenych budach a privesoch, tak je to celkom kontrast.. a smerom na Vegas je to uz klasicky bizar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Tak to je legrace s těma HD/indian.. Ty si rezervujes letošní rok, nebo příští? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 tento rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 (upraveno) Dneska adrenalinovy zazitok pri podvecernom vyhanani pavukov z bandasky. Cesta rovna kam az oko dovidi a predo mnou dva osobaky a dvaojtahac (semitrailer s navesom), za mnou dalsich n aut, znacka tusim 70, isli sme vsetci cca 90 za tym tahacom. Jednomu z nich(suzuki Jimny!?) to nedalo a jal sa ten tahac predbiehat,... v protismere vysla filda bez svetiel. Jimny si to uvedomil cca v polovici toho tahaca, zacal brzdit, aby sa vratil nazad (tahac ignoracia, ten si isiel svoje tempo),... ltt mu to vyslo. Ja som si medzi tym kus ubral, ze si reku poodstupim keby sa daco vysralo a dal som sa aj viac ku kraju. Borec v Skode kokotiaq za mnou si to vysvetlil ako ze ho pustam, tak sa okamzite jal ma urobit ignorujuc tu fildu v protismere .... no nakoniec sme sa teda na tu cestu vosli traja s tym, ze ja som sa laktom dotkol zrkadielka. Upraveno 29. června 2018 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 na staru senecku sa v relativnej pohode zmesti autobus, Honda CX500 pilotovana nizkotucnym instantom a dva stredne velke osobaky. Odskusane v roku 1993 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Tak na Bandite vymenené sviečky, filter a prečistené sitko v nádrži. A aj tak pri plnom plyne nejde do otáčok, neprekročí ani 4-5tis otáčok. Tak to ide do Suzuki, som zvedavý čo tomu je. Aspoň, že moja Yamaha ide ok, na to že má 22 rokov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Yamaha je najspolahlivejsia znacka na dvoch kolesach.. nahoda to nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 (upraveno) Nevím, jestli jste zaregistrovali o Vánocích akci Radiozurnalu Jeziskova vnoučata (senioři si řekli co by chtěli k Vánocům, rádio to vyvesilo na net a lidi jim to mohli plnit). Byla tam jedna Pani, která se chtěla projet na Harley motorce. Tak jsem se tam přihlásil, že paní to přání splním. .. :-) na Vánoce to,pravda, nešlo, tak jsem ji aspoň přivezl Harley Davidson tričko, s tím, že v létě se půjdeme projet... Tak jsme byli dneska. Paní Marcele se to doufám líbilo, každopádně vypadala spokojeně. I jsme se domluvili, že to do konce léta ještě jednou zopakujeme... Mám takový lepší pocit. Upraveno 30. června 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Fajerina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Jsi borec! A akci jsem neznal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Hezký :-) Paní má v té helmě docela pěkně vykulený oči :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 @ mAra_ Pěkná akce. Já na to taky vloni koukal, že bych jako projednou konal dobro, ale už to bylo nějaký přebraný a když jsem narazil na přání "Plavba po Karibiku pro dvě osoby" tak jsem to vzdal. @ instatnt: Díky za popis trasy, je tam několik míst, který jsem úplně neznal či neměl v hledáčku tak mě to zaujalo. My jeli takovej ten obligátní okruh, viz mapka (je to takový schematický, nicméně se jistě bez problémů zorientuješ). Takže vlastně máme dilema (jeli bysme v trochu jiný sestavě), zda vybrat "best of" z toho co jsme jeli a jen to trochu upravit nebo jet úplně něco jinýho, např. víc na jih např. až k mexickejm hranicím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Jak nevozím dítě do školy, tak i cestu do práce si pořádně užiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 (upraveno) Nemáte prosim ciste náhodou někdo místo v garáži, které byste byli ochotni sdilet/pronajmout za nějakou rozumnou cenu? Nechávám moto zatím u rodičů přítelkyně na baráku, ale je to tam daleko a po práci už se mi tam nechce často cestovat. Stačilo by mi to klidně jenom do konce prázdnin. Edit zapomněl jsem - lokalita Praha Upraveno 3. července 2018 uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Tak já jsem dneska lestil a chystal na zítřejší výlet do Itálie... Nachystano zabaleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Panove, mohl bych vas poprosit o nazor na skutra? http://www.gorex.cz/katalog/ctyrkolky-utv-skutry-a-moto/daelim-skutry-a-moto/daelim-skutry/daelim-125ccm/daelim-s1-otello-125i-sport-sl125u Je to Korejec a ne Cinan. V Nemecku a v Rakousku se docela prodavaji. V Cr moc znacka neni rozsirena a prodejni/servisni sit tim padem taky nic moc... i kdyz,dostupnost,co jsem na netu nasel,tak by nebyl pro me problem.Diky za rady a postrehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se