Bert Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 To teď dává HD místo USB? Sent from my iPhone using Tapatalk No jasně, já mám třeba ke svý ultra klacice něco takového: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Na rozdíl od HD z těch kotoučáků nechčije olej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Jako slušnej magic, ještě ze můj přehrávač ma jen play, pause Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 konecne som prisiel na to, k comu je dobry orbitrack! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Pěkné HaDecka i Trumpety, já dnes taky na chvíli provětral guzinku. Moc mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 konecne som prisiel na to, k comu je dobry orbitrack!Rocket je kladivo, ale co je to červené čudo pod plachtou? Podle blatníku jsem tipoval Valkyrie ale spletl jsem se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Honda Rune Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Doprčic, nebyl jsem daleko, ale zaboha jsem si nemohl vybavit celý název modelu ... Valkyrie Rune .. Big Bike For Big Boys :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 ono je to svojim sposobom umelecke dielo. ak ma dukna v guggenheimovom muzeu podium, tak toto by malo mat cele poschodie.. alebo co to tam v tom mravenisku maju. Ak to trochu poznas, je to z cias ked mala Honda gule vyrabat concept biky v malych seriach. Vyrobna cena jednej motorky vraj bola 120tis USD, na kazdej prerobili skoro sto tisic.. No, jazdi to neskutocne prijemne a prakticky samo, proste Honda, oproti Rocketu ma z toho clovek pocit, ze to zvladne aj 50kg holka (a realne aj zvladne). Je to nizke, dlhe, bez akychkolvek vibracii, skvely podvozok a tazisko, krasne vyvazene, ziadna elektronika. Na Rocket ak nemas 100kg, tak to ani neohnes do zakruty, proste jazda na nosorozcovi vs jazda na frizskom zrebcovi. Zazitok su obidva, ale kazdy uplne iny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 ať ví všichni o čem píšeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Tak ja to vidim jinak, jak se me normal Valkyra celkem libila, tak toto me prijde hnusny. Ze to bude prijemne svezeni (aby ne s tim motorem ) a bude to fungovat verim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 (upraveno) jasne, kazdy to ma nejako. mne sa zas nepaci klasicka valkyra, hoci do hangaru by som ju postavil, ale inac je to vsetko mozne len nie pekny bike jazdi fajne, ale pozerat sa na to moc neda, aspon mojimi ocami.. Ale ja to mam tak divne s nazormi na motorky, napr. Interstate verzia je u mna gut, ma svoju identitu. Rune je vsetko mozne len nie normalna motorka. Vela ludom sa nepaci, vsetko na nej je asi vsetko ine ako normalne. Mne to zase pride nadherne dizajnovo spracovane, prakticky je to factory custom bike, aky ziadny occ west coast east coast garage neviemcobuilder nikdy nepostavi. Nejdem sa tu rozpisovat, inokedy alebo kto chce najde na googli. Ale som spokojny parchant, to mi staci este ako bonus video, kde to chlapik celkom v kocke vysvetlil.. a ako vyzera masina s 200tis km.. Upraveno 9. května 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Dnes sa idem prevetrat na moravu za kamaratmi..Po ociste sa moze vyrazit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Motorku by som tlakovym cisticom nikdy neumyval, len btw.. Inac pekne LT v tej spravnej farbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 A preco nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Na nejmensi tlak, pokud to nestrika na motor,chladic etc ale jen na plasty bych rekl OK. Delam to taky tak. A todle je cele oplastovane, tak podle me umeje 90% baworaka bez problemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Asi tak, vyhnout se elektrice a citlivým místům vyšším tlakem a nemůže být problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Podle mě je i motor OK.Snad jen řetěz ne. Sedačku a řidička meju jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Retaz nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 ziadnym gumovym tesneniam ani loziskam to urcite neprospeje. natlacis si trochu vody do prednej vidly a zistis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se