Americkej Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Letmák za trojku, čep stočej na zakázku.http://www.tamoto.cz/website/mainmenu/products/tamoto/silnicni/skl---stojan-silnicni-koleckovy-letmo%5B2%5D/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Letmák za trojku, čep stočej na zakázku.http://www.tamoto.cz/website/mainmenu/products/tamoto/silnicni/skl---stojan-silnicni-koleckovy-letmo%5B2%5D/Jestli si všimneš tak v popisku je napsáno: není skladem. Tyto stojany jsem poptával před dvěma roky a odpověď byly rychlá:Dobrý den,ukončili jsme výrobu stojanů, na skladě již nebudou. TopičováTamoto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Asi mi neco unika, ale oni chtej za kus svareny a nalakovany trubky na koleckach skoro 5 litru? Svět je plný hloupých lidi, stačí je najít a budeme bohati.Tyhle výkřiky do tmy mám rád .Měl jsem ještě tetno (viz odkaz) ale konstrukce byla chatrná. Trubky slabé, čep držel asi 5imbus a zadní čast se dala ohnout v ruce. Tudíž šel z domu a moto za +200tis bych na tom určitě stát nenechal. Pak jsem koupil Valtermoto a mám klid, navíc stojí asi jako 1ks zadní zavodní pneu kterou po okruhovém víkendu vyhodíš...A na čem stojí motorky vám?https://www.motorkari.cz/motobazar/doplnky/stojany-na-moto/stojan-pod-letmo-ulozene-kolo-cerveny-cerny-1222203.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Děkuji za optání. Na hlavním stojanu, co je v základním vybavení běžného motocyklu. Teda nechci se chlubit, ale měly ho zatím všechny moje motorky. Ale je fakt, že na kozím dechu to zadní kolo na hlavním stojanu neviselo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 sportaky, superbajky a akykolvek druh zavodnika ziadny hlavny stojan nemaju a ani sa k nim od vyroby nenavrhuje.. ked som mal CB1300 tak som ju parkoval na takych paddock standoch, nepamatam znacku ale kupoval som to vtedy v UK a bola to parada. zvlast ked na tom potrebujes nieco male urobit. tiez som predtym kupil nieco lacne a jebol som to pred barak ciganom do zberu, ked chodili "stare kozky, perie, stare elektricke motore, obcanijaaa" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 ukončili jsme výrobu stojanů, na skladě již nebudou.Sakra, to je škoda. Když Martin před lety zemřel, tvrdila, že firma pojede pořád dál, když je tak skvěle zavedená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Například běžný Harley nemá sériově centrální stojan žádný - a jsou to mašiny 300-450 kilo, takže na to je potřeba speciální hebedo, který už něco unese. Z BMW nemá hlavní stojan seriově R1100+1200S, K1200S+R+RS, Rockster. Co vím, nemá jej ani TUONO. Na tyhle mašiny pužíváme stojany Konstands. Jsou z lehkých materiálů a přitom fungujou skvěle..Na obrázku např. stojan na K1200. a odkaz na prodejce. Není to levný, ale co váím, většinou nic, co je dobrý, není úplně levný. https://www.motea.com/de/montagestander Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Jeste, ze si to umim vyrobit sam. Material za tasku hrusek a moje hodina nestoji tolik, abych se dostal pres pulku ceny. Ted sem vyrabel kolegovi drzaky na brasny, ktere stoji 4k a i s komaxitem se vlezl do litru. Kvalita minimalne jako z obchodu, spise vyssi...Ty ceny jsou trochu premrstene... Ale kdo si to neumi vyrobit a za hodinu vydela tisic korun, tomu se to nevyplati resit jinak, nez nakupem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Taky jsem si to vyráběl sám. Není na tom nic těžkého a pokud má doma člověk svářečku, tak to zvládne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Este je dobra ohybacka na trubky, bo s tema silnostenyma trubkama se hur donluvis... Pokud to nechces mit hranate a vsecko svarujes ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Pár řádků nahoru jsem řešil první motorku. Týden se s týdnem sešel a tady je Shadow 750 ACE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 (upraveno) https://www.youtube.com/watch?v=O4iGNXsqghs Upraveno 11. července 2019 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Pekna, nech sluzi. Pár řádků nahoru jsem řešil první motorku. Týden se s týdnem sešel a tady je Shadow 750 ACE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Jeste, ze si to umim vyrobit sam. Material za tasku hrusek a moje hodina nestoji tolik, abych se dostal pres pulku ceny. Ted sem vyrabel kolegovi drzaky na brasny, ktere stoji 4k a i s komaxitem se vlezl do litru. Kvalita minimalne jako z obchodu, spise vyssi...Ty ceny jsou trochu premrstene... Ale kdo si to neumi vyrobit a za hodinu vydela tisic korun, tomu se to nevyplati resit jinak, nez nakupem.Když kamarád pomáhal vyrábět hrazdy na cvičení, tak mi ty ceny trochu objasnil (taky to stojí raketu). Nevím jestli budu přesný v informacích, už je to dlouho, ale říkal, že snad každý rok musí platit hrozné peníze za atesty a ofiko povolení, aby to mohl vyrábět a veřejně prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Jaký atesty? Copak s tím jde na silnici? K tomuhle stačí návod a prohlášení o shodě. To je vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Ano, a to prehlasenie o zhode musis urobit na zaklade nejakych podkladov. Teda mal by si, bez test reportov si to v pripade problemu alebo kontroly neobhajis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Verim, ze ked si ich z Ciny objednas desat kontajnerov, tak jeden kus potom vyjde na dve stovky aj s DPH. Ale tito borci podla mna proste na ferovku rataju s tym, ze 5t nie je nic, co by zburalo rodinny rozpocet typickeho majitela novej Agusty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Parádní stroj, to se musí nechat Matka na zadním kole vypadá klasicky co MV používá, byla tuším 56mm a na netu je toho spoustu. Duležité je nezapomenout na opačný závit a dotahovat vždy na přesný moment nebo hrozí poškození ložiska. Ještě doporučuji matku oblepit páskou aby nedošlo k otlačení od ořechu https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&channel=crow&biw=1280&bih=644&tbm=isch&sa=1&ei=764gXYyYKNH4wALl5JCgBw&q=mv+agusta+wheel+nut+socket&oq=mv+agusta+wheel+nut+socket&gs_l=img.3...1506600.1508121..1508394...0.0..0.254.1133.5j2j2......0....1..gws-wiz-img.1zmgm4cPAdM#imgrc=_Diky za uzitocne info, aj ohladom stojanu, posuniem dalej majitelovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Verim, ze ked si ich z Ciny objednas desat kontajnerov, tak jeden kus potom vyjde na dve stovky aj s DPH. Ale tito borci podla mna proste na ferovku rataju s tym, ze 5t nie je nic, co by zburalo rodinny rozpocet typickeho majitela novej Agusty. dve stovky coho - Kč? chcel by som taky stojan vidiet vlastne pockaj.. tu mam jeden pod duknu - a drzi uz roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2019 Ja by som cinskych majstrov nepodcenoval... kuk co zvladnu za 7 stoviek... vratane hydraulickeho tlmica.https://m.aliexpress.com/item/32915661725.html?pid=808_0000_0109&spm=a2g0n.search-amp.list.32915661725&aff_trace_key=87bf39122e5c4447aec6732c75527adc-1562912434922-06098-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=6908amp-0_3hiEF7sGvCWVdjwFTFCQ1562912448222 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se