Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Jestli si všimneš tak v popisku je napsáno: není skladem. Tyto stojany jsem poptával před dvěma roky a odpověď byly rychlá:

Dobrý den,

ukončili jsme výrobu stojanů, na skladě již nebudou.

Topičová

Tamoto

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi mi neco unika, ale oni chtej za kus svareny a nalakovany trubky na koleckach skoro 5 litru? :D

Svět je plný hloupých lidi, stačí je najít a budeme bohati.

Tyhle výkřiky do tmy mám rád :D .

Měl jsem ještě tetno (viz odkaz) ale konstrukce byla chatrná. Trubky slabé, čep držel asi 5imbus a zadní čast se dala ohnout v ruce. Tudíž šel z domu a moto za +200tis bych na tom určitě stát nenechal. Pak jsem koupil Valtermoto a mám klid, navíc stojí asi jako 1ks zadní zavodní pneu kterou po okruhovém víkendu vyhodíš...

A na čem stojí motorky vám?

https://www.motorkari.cz/motobazar/doplnky/stojany-na-moto/stojan-pod-letmo-ulozene-kolo-cerveny-cerny-1222203.html

Odkaz ke komentáři

sportaky, superbajky a akykolvek druh zavodnika ziadny hlavny stojan nemaju a ani sa k nim od vyroby nenavrhuje.. ked som mal CB1300 tak som ju parkoval na takych paddock standoch, nepamatam znacku ale kupoval som to vtedy v UK a bola to parada. zvlast ked na tom potrebujes nieco male urobit. tiez som predtym kupil nieco lacne a jebol som to pred barak ciganom do zberu, ked chodili "stare kozky, perie, stare elektricke motore, obcanijaaa"

Odkaz ke komentáři

Například běžný Harley nemá sériově centrální stojan žádný - a jsou to mašiny 300-450 kilo, takže na to je potřeba speciální hebedo, který už něco unese. Z BMW nemá hlavní stojan seriově R1100+1200S, K1200S+R+RS, Rockster. Co vím, nemá jej ani TUONO. Na tyhle mašiny pužíváme stojany Konstands. Jsou z lehkých materiálů a přitom fungujou skvěle..Na obrázku např. stojan na K1200.  a odkaz na prodejce. Není to levný, ale co váím, většinou nic, co je dobrý, není úplně levný. https://www.motea.com/de/montagestander

Odkaz ke komentáři

Jeste, ze si to umim vyrobit sam. Material za tasku hrusek a moje hodina nestoji tolik, abych se dostal pres pulku ceny. Ted sem vyrabel kolegovi drzaky na brasny, ktere stoji 4k a i s komaxitem se vlezl do litru. Kvalita minimalne jako z obchodu, spise vyssi...

Ty ceny jsou trochu premrstene... Ale kdo si to neumi vyrobit a za hodinu vydela tisic korun, tomu se to nevyplati resit jinak, nez nakupem.

Odkaz ke komentáři

Jeste, ze si to umim vyrobit sam. Material za tasku hrusek a moje hodina nestoji tolik, abych se dostal pres pulku ceny. Ted sem vyrabel kolegovi drzaky na brasny, ktere stoji 4k a i s komaxitem se vlezl do litru. Kvalita minimalne jako z obchodu, spise vyssi...

Ty ceny jsou trochu premrstene... Ale kdo si to neumi vyrobit a za hodinu vydela tisic korun, tomu se to nevyplati resit jinak, nez nakupem.

Když kamarád pomáhal vyrábět hrazdy na cvičení, tak mi ty ceny trochu objasnil (taky to stojí raketu). Nevím jestli budu přesný v informacích, už je to dlouho, ale říkal, že snad každý rok musí platit hrozné peníze za atesty a ofiko povolení, aby to mohl vyrábět a veřejně prodávat.
Odkaz ke komentáři

Verim, ze ked si ich z Ciny objednas desat kontajnerov, tak jeden kus potom vyjde na dve stovky aj s DPH. Ale tito borci podla mna proste na ferovku rataju s tym, ze 5t nie je nic, co by zburalo rodinny rozpocet typickeho majitela novej Agusty.

Odkaz ke komentáři

Parádní stroj, to se musí nechat :thumbsup_anim:

Matka na zadním kole vypadá klasicky co MV používá, byla tuším 56mm a na netu je toho spoustu. Duležité je nezapomenout na opačný závit a dotahovat vždy na přesný moment nebo hrozí poškození ložiska. Ještě doporučuji matku oblepit páskou aby nedošlo k otlačení od ořechu ;)

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&channel=crow&biw=1280&bih=644&tbm=isch&sa=1&ei=764gXYyYKNH4wALl5JCgBw&q=mv+agusta+wheel+nut+socket&oq=mv+agusta+wheel+nut+socket&gs_l=img.3...1506600.1508121..1508394...0.0..0.254.1133.5j2j2......0....1..gws-wiz-img.1zmgm4cPAdM#imgrc=_

Diky za uzitocne info, aj ohladom stojanu, posuniem dalej majitelovy.

Odkaz ke komentáři

Verim, ze ked si ich z Ciny objednas desat kontajnerov, tak jeden kus potom vyjde na dve stovky aj s DPH. Ale tito borci podla mna proste na ferovku rataju s tym, ze 5t nie je nic, co by zburalo rodinny rozpocet typickeho majitela novej Agusty.

dve stovky coho - Kč? chcel by som taky stojan vidiet :D  vlastne pockaj.. tu mam jeden pod duknu - a drzi uz roky :D

post-4112-0-01058300-1562886692_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...