Veneria Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 A zabit se muzes i na kole..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Zkoušel jsem obojí a kolo bolí nesrovnatelně víc :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 (upraveno) Stary poctivy ingot. Letos se stal veteranem. Upraveno 30. srpna 2019 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Trefa, dík.Na starším CB 500 jsem kdysi jezdil, byla to velmi příjemná motorka.Jen se dívám, že to asi kvůli eko normám uškrtili na výkonu, pokud si vzpomínám ty starší měli snad 40kw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 coolidge, krasa, uz se tam zase tesimkm.kmk bozi, klido bych ho zase bral, bylo na tom perfect svezeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Nemáte někdo tip na servisaka moto (Suzuki Vstrom) v Ústeckém kraji/dojezdová vzdálenost rozumná? Potřebuji seridit motor (synchro válců, možná něco víc), vím o jednom ?nadcloveku? od Ostravy co je prý napůl člověk a napůl Vstrom, ale pro začátek bych chtěl zkusit něco blíže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 v Italii se s balením na dovolenou neserou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Docela bych chtěl vidět, jak to tam dostal a jakto sundá. Stejně tak ostřejší brždní bude zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Tvl z toho jde úplně strach. Jak to může někoho vůbec napadnout a pak ještě zrealizovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Manzelka: "tu debilni motorku si sebou klidne vem ale na benzin nedostanes" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
km.kmk Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Nebo je to fotomontaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 To musi byt fotosop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Hm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Na starším CB 500 jsem kdysi jezdil, byla to velmi příjemná motorka.Jen se dívám, že to asi kvůli eko normám uškrtili na výkonu, pokud si vzpomínám ty starší měli snad 40kw.Ne, jen to nikdo nekupuje, protoze mas ridicak lamajici se na 35kW, takze si kupovat 35kW uskrcene petikilo, co ti da po odskrceni 40kW je blbost, kdyz si muzes koupit sestku, co pod odskrceni ma az 70kW. Takze jako vyrobce rovnou postavis motor, co je konstruovany na 35kw se silnejsim spodkem a muzes tim padem ubrat na tuhosti ramu,brzdach atd, protoze vis, ze neni kam odskrcovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 dnes na vylete. s kuframi je to tusim aj sirsie ako male auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Včera se u nás jela Rallye Železné hory, na startu bylo dost pěknejch kusů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Dnes krásný poježdění po Šumavě, ani nevadí, že posledních 30 km návratu jsem jel v dešti. Ráno jsem vyjel s jednou motorkou a vrátil jsem se se dvěma :-) Já radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 (upraveno) Dnes semka... To vdáli je Bílá hora, neboli Mont Blanc... Teda doufám... Upraveno 1. září 2019 uživatelem Leclerc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 https://pacholek.com/den-1-konec/?fbclid=IwAR3xMSZ1o3VkXZltHYAJm4CSulunwEcnuwTiG6j94Sl43y1XWx9bWbj9910 Blog účastníka nehody, motorkare, (popsaná v prvním článku) a jeho následné dny v nemocnici. Docela síla, ikdyz to píše formou vtípků. Oba zijou, ale vinou kokota se život obrátil o 180 stupňů s vyvrtkou. Jak říkám, síla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Kristepane, strašný čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se