Duke650 Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 A třásně na koncovky jsou úplně nejvíc cool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 presne viem o čom mAra píše, jedny kvalitné hodinky už som do Haryka napchal a furt málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Možná se tady najde někdo kdo bude vědět. Máte tip na nějaký solidní britský e-shop, kde by se daly nakoupit díly na veterány? Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 jak tu citam o tom nacelnikovom vylete s odtahovkou, tak trochu toho HD folkloru.. kolegovia prepacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Je to zlý, skončím v pekle. Dneska jsem si na Bobinu objednal stage III a úpravu sání...Už aby bylo jaro.Tak to jsem teda zvědaf.. Já se teda modlím, abych nemusel prodat svýho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Pro byvaleho kamarada jsem shanel dily tady, sice to neni Anglie, zato blizhttps://www.vintage-motorcycle.com/en Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Otazka do plena: v SR je od 01.januara 2021 povinna emisna kontrola na motocykle. (xujovina na kvadrat, skoda komentovat). Pokial viem, v Ceskej republike nic take neexistuje a pred rokom-dvoma bola zrusena aj ta jedna anomalia (moto nad 400kg hmotnosti mali povinnu EK, uz nemaju), cize zatial zdravy rozum vitazi. Nehovori sa o tom, ze by sa aj u vas v CR zaviedli emisne kontroly na moto? Rozmyslam, ze si ten cirkus preregistrujem do CR, uz ma tato vychodna gubernia otravuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Otazka do plena: v SR je od 01.januara 2021 povinna emisna kontrola na motocykle. (xujovina na kvadrat, skoda komentovat). Pokial viem, v Ceskej republike nic take neexistuje a pred rokom-dvoma bola zrusena aj ta jedna anomalia (moto nad 400kg hmotnosti mali povinnu EK, uz nemaju), cize zatial zdravy rozum vitazi. Nehovori sa o tom, ze by sa aj u vas v CR zaviedli emisne kontroly na moto? Rozmyslam, ze si ten cirkus preregistrujem do CR, uz ma tato vychodna gubernia otravuje..Zatím jsem o tom ani neslyšel. Ale my se učíme rychle! Zvlášť chujoviny. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Dokonce tu došlo ještě k jedné rozumné věci: interval technický kontroly motorek se prodloužil ze dvou na čtyři roky. O emisích jsem taky nic neslyšel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 A to na tej emisnej ocakavas take problemy? IMHO je to len dalsi desiatok, ktory chcu soferom vytiahnut z keseni, ale realne sa tam podla mna (bavime sa o benzinoch) nameria prd a dostanu to uplne vsetci. Ja sam som videl preist STK a emisnou auto z ktoreho chlapi v servise dve hodiny pred tym vysypali rozpadnuty katalyzator a vsetko v zelenom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 ak by islo len o penazovod, to by bol ten "relativne mensi problem", proste klasicka zlodejina.. no ak to budu robit poctivo, tak buzeracia: i) 80% STK to nebude vediet ani zmerat, lebo budu musiet investovat s omnoho horsou navratnostou. Motoriek je hafo znaciek a zlomok mnozstva aut, atd.. pre beznu STK len zataz, lepsie nerobit moto vobec nez investovat do strojov a cakat x rokov kym sa mi vratia (leda ze ich do toho nutia podmienky udelenych licencii, o com pochybujem). A ze to potrebujes absolvovat a nemas kde, to samozrejme nikoho nezaujima. Tych par STK, co to bude schopnych robit, bude vybookovanych na pol roka dopredu. Zakon hovori, ze v r2021 musia prejst VSETKY motorky ktorych sa to tyka (tj vsetko 4t nad 125ccm) emisnou kontrolou..(!) ii) staci ze mas inu palivovu mapu / verziu fw v ECU ako predpisuje vyrobca a technik ta kludne posle z STK domov ani nemusi nic merat. takze ak si si napr. poladil odozvu na koktavy ride by wire atd, odchod do servisu prepisat povodny fw, potom na EK a potom naspat.. a kazde dva roky dokola jak idiotiii) individualne dovezene masiny bez EU homologizacie - podla toho ake budu pravidla pre posudzovanie - v TP nemas napisane emisne limity a vyrobca ich ani nemusi uvadzat (!) takze cakam ze tam daju Euro normu platnu v case prvej registracie (co je u importu datum dovozu do EU) a bye bye..iiii) decat, vykuchane vyfuky, vyfuky s degradovanymi tlmicmi (vekom), stare masiny hoci aj bez uprav.. rozny level zabavy, od usmevnej loterie po cisty fail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Tak to pomalu skládám dohromady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Pokračujeme. Snad tento rok už bude Thruxton v hliníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 (upraveno) Koukám tady se jenom montuje. :-) To vypadá dobře ta retro kapotáž... Já mám další stroj na opravu... Upraveno 25. ledna 2020 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Borci, dnes bylo sychravo. Docela jsem vymrzl. Jezdíte někdo s vyhřívaným prádlem? Přemýšlím, že bych na zkoušku koupil něco čínského z ebay, a zkusmo na to připojil powerbanku. Hadry přímo na 12v do zapalovače jsou dost drahý a nevím jak moc šikovný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Asi mám divnej vkus. Prodává ho jeden polák, se kterým je po mailu doooost mizerná komunikace. Pls, je tady mezi motorkáři někdo, kdo mluví polsky? Asi to bude nutno vytelefonovat. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 (upraveno) Kdyby ti to selhalo tady, tak na motorkari.cz je snad tenhle typek z Polska - https://www.motorkari.cz/profil/?uid=13874A v uplne nejhorsim pripade je kamaradova zena Polka, takze by snad pomohla. Upraveno 28. ledna 2020 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 (upraveno) Já dělám ve fabrice, kde mnoho z mých kolegů je z Polska. Tedy umí i český i polsky. Kdyby něco, piš. Upraveno 29. ledna 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Oživení Böhmerland Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 (upraveno) 90 % motorky je vyrobených přímo v Turnově, šestikilo, pravděpodobně desetikusová série.Za projektem Peter Knobloch, který spojil kus svého profesního života s automobilovou značkou Bugatti - supersport Veyron Upraveno 30. ledna 2020 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se