Vítek75 Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Měl jsem možnost jet na obou strojích (Nortonech) a raději mám stejně Triumph :-). I když musím uznat, že oba jsou krasavci. A když je nové Commando na karbonových paprskových kolech, tak bych si ho v obyváku dovedl představit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Tak jsem tam nahodil černej kryt klaxónu a trochu to vyleštil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 před 14 hodinami, Wanderer napsal: Jako pěkný. Koukám, že s přehozenejma nohama jsem na tom ještě dobře. Akorát Jindra by si mohl před recenzí aspoň něco nastudovat, třeba aspoň kolik to má rychlostí. A bejt vyvalenej z přeplavování karburátorů, to se nedivím, že to startovali 3 hodiny. Mám ale obavu, že Jindra moc dlouho videa dávat nebude. Nejen u tohohle videa je vidět, že jezdí fakt rychle, předjíždí přes plnou čáru (to je většinou vystřihnuté, ale najdenou je před autem), po vesnicích pětaosmdesát, lítá rychle kam nevidí, to je otázka času, než někoho sejme nebo někdo jeho. Jen můj názor. Ale zajímavé stroje tam má, to ano a rád se kouknu na další. Ta jizda nebyla tak dramatická jak se může z toho videa zdát. Tuhle trasu znám jak svý boty. Je tam dost daleko vidět, nejsou tam zrádný zatáčky, dobrý povrch, zkrátka se na ni dá jet svižně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 9. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2020 Si taky myslim ze jezdi normalne. A u toho je schopen normalne komentovat takze to ma pod palcem. To si ani nepoustej video se srsnem jak testoval tu kompresorovou kawu na okresce.Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Víte někdo o podobném stroji jako jsou SR400/SR500? Ta mašinka se mi líbí, ale nechápu ty ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 @klobadysek Suza robila TU250, to je asi najblizsie spominanej SR400. Jednovalce v danej kubature robi napr. R. Enfield. Ak by nevadil vacsi dvojvalec, Kawa ma W800, nadherna vec. Ceny ale uz asi nebudu userfriendly. Neviem aku mas predstavu, no nebude to lahke najst nieco za rozumne koruny. Bohuzial klasika dnes frci, tak sa za nu plati. Aj ked nie je klasika ako klasika, niektore pseudo-retro modely radsej nekomentovat. Napadaju ma este "cinske" pociny od Jawy, ale to len tak potichu spominam, aby sa ortodoxnym "dzavistom" neurobilo mdlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 (upraveno) Kluci, Každý rok jezdím na moto do Rakouska, občas k tomu ještě Chorvatsko a tak. Letos jsem chtěl na Sicílii... Ale . Rakusaci mě nasrali, že na některé cesty zakázali vjezd motorkam pod určité decibely a tak nějak mi přijde, že se ta jejich buzerace rok od roku zhoršuje... Sicílii taky nepojedu, a Chorvatsko jsem taky asi odpískal.... Kam se vydat na motorce cca čtyři pět dnů, začátek v Liberci. Když se tam půjde okoupat tak dobré, spaní spíš penzióny než kempy (stan ani nemám, hodlam s sebou vézt náhradní tričko a plavky maximálně) Napadlo mě někam na Slovensko? Ten lom, co je Citovat tu od zhrada ( Kua nevím jak jsem na mobilu udělal citaci, ale zaboha se jí nemůžu zbavit, omlouvám se) vypadá super, ale upřímně nikdy jsem na Slovensku vlastně nebyl, tak nevím, kam to směřovat, kam tam jet a tak.... Díky za každý tip. Případně jakýkoli jiný nápad. Polsko / Německo mám za rohem, ale sakra co tam... Upraveno 10. června 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Kluci, Každý rok jezdím na moto do Rakouska, občas k tomu ještě Chorvatsko a tak. Letos jsem chtěl na Sicílii... Ale . Rakusaci mě nasrali, že na některé cesty zakázali vjezd motorkam pod určité decibely a tak nějak mi přijde, že se ta jejich buzerace rok od roku zhoršuje... Sicílii taky nepojedu, a Chorvatsko jsem taky asi odpískal.... Kam se vydat na motorce cca čtyři pět dnů, začátek v Liberci. Když se tam půjde okoupat tak dobré, spaní spíš penzióny než kempy (stan ani nemám, hodlam s sebou vézt náhradní tričko a plavky maximálně) Napadlo mě někam na Slovensko? Ten lom, co je tu od zhrada ( Kua nevím jak jsem na mobilu udělal citaci, ale zaboha se jí nemůžu zbavit, omlouvám se) vypadá super, ale upřímně nikdy jsem na Slovensku vlastně nebyl, tak nevím, kam to směřovat, kam tam jet a tak.... Díky za každý tip. Případně jakýkoli jiný nápad. Polsko / Německo mám za rohem, ale sakra co tam...Na rujanu:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 (upraveno) Ty vole to není vůbec blbý nápad :-) jen nevím ta cesta, přece jen přes Německo po dálnici nic moc... To Slovensko možná lepší na ježdění, ne? A na obě místa v podstatě dojedu za den suše... Upraveno 10. června 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Upřímně jsem tam nikdy nebyl tak nevím ale určitě by se to dalo nějak ozvlastnit, ať to není po dálnici. Jinak Někdo tady jezdil na sever polska vypadalo to fakt zajímavé, zkus pár stránek zpátky pohledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Co Mazury v Polsku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Čau, příští víkend jedu 4-5 dni na Slovensko, tak poreferuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 před 46 minutami, mAra_ napsal: Doporučuju Slovinsko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2020 Slovensko je pěkný poježdění, Přes Makov na Harmanec (Šturec) pak nahoru Liptovská Mara, dál k Oravě, těch zatáček je tam mrak. Dobrý jídlo a dobrá kořalka. Většinou mívám štěstí na lidi a na ubytko bez plánů, prostě kde se zastavím, tam se doptám a domluvím. Ať už hotel nebo penzik, místních pronajímačů a jednou i u farára. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Čo hovoríte na prilbu Caberg Duke 2 Legend? Rozmýšľam či kúpiť či nie. Mám naháča bez kapoty. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Já ji mám bílou vel M klidně Ti ji nechám má za sebou sezónu Kazdopadne bez kapoty v ni budeš mít velký hluk, někdy hrozně piska u jednoho ucha (aspoň mě), fakt se to občas nedá vydržet. Levná vyklapecka no. Já bych do ni už nešel. Snad jsem pomohl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Hmm, dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 Mám černou a v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 před 11 minutami, financ napsal: Mám černou a v pohodě. A na cem jezdíš? Ja jezdil na cenduru s přídavným větrným štítkem, a ladil jsem ho dost dlouho abych omezil ty zvuky a pískání ... troufnu si říct, ze jsem ho po čase nastavil přímo “na míru” mě a stejně jsem v helmě spokojený nebyl. Je fajn, ale znova bych ji proste nekoupil, na kratší projížďky je to v pohodě, ale na delší cesty jsem bral sluchátka nebo špunty ... Na naháče bez kapoty doporucim integralku .. Ale je to jen můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 13. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2020 před 1 hodinou, Z. Paul napsal: Na naháče bez kapoty doporucim integralku .. Ale je to jen můj názor. Je to velmi individualne. Mam nahaca a vozim vyklopku aj integralu. S lacnou vyklopnou Nolanou klud. Na 3x drahsej integralnej X-Lite pri urcitych rychlostiach take hvizdanie, ze som sa prvy raz skoro pos.. Na pozicanom cendure to iste. Myslim, ze sa to neda pausalizovat ani pre cene ani type prilby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se