Baldic Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 (upraveno) Dneska mi seznam nabidl clanek: https://www.garaz.cz/diskuze/pet-zakladnich-rad-jak-na-silnici-vyjit-s-motorkari-21001530 A kdyz jsem si cetl diskusi, tak to vypadalo, jako ze tam nekteri chodi na sve orwellovske dve minuty nenavisti Upraveno 6. dubna 2021 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Toto je moc pěkný kousek, nějaký Ruský nebo Lotyšský custom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 (upraveno) před 9 minutami, guzmic napsal: Tohle není motor z Jawy. To vypadá jako z Kawasaki W650 nebo W800. To už jsem viděl. Na tomhle obrázku z druhý strany je vidět královská hřídel. Upraveno 6. dubna 2021 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 před 5 minutami, Geodet napsal: To jsem poznal, ale vypadá to parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Cele to bude kawa, len jawastyle oplechovana, ale divat sa na to da, to kazdopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Další číčovina je v garáži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Jak se na tom klopí? Dyk to má pneu z auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Na tom se neklopi,na tom se popojíždí... krasna machina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Berte, z toho ti upadne prdel. Užij si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Proč by ze softtailu měla? Ta zadní sicna ale brutálně kazí linie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Rok cca 2005. Do práce jsem jezdil stylově a vždy mezi prvníma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 ja som niekedy ucvrkaval z tej starej zxr 750 s tymi hadicami z vysavaca. to bol symbol zaciatku 90tych rokov kua Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 To byla krasna doba a nadherne ss. Pekny kawy. A hranata prdel srada a prvni faros.... a stary yzfko... a pak prisla R1 a vsechno to posrala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 A dukna jim dávala s 851 a 888 na prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Fzr 1000 exup bola oničom a keď som prešiel yzf r1, 5 generácie tak horšiu motorku som už po nej nemal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Jo hadice.. To byly časy. Jednu dobu se mi sešly zxr750 i erko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 To je parada ty fotky... ja strasne rad vzpominam na rudou vfr750, letmac od elf a lauf pod prdeli... ta byla bozi a super jezdila Leopold, jasne ze ty nove moto byli a budou porad lepsi, o tom zadna, ale vzhledove me berou ty devadesaky vic... tenkrat si poznal, jestli je to sestka nebo litr :), dnes je to vsechno pidi malicky... kairos, osmove dukny a pak 996ka... to byla nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 38 minutami, TLD napsal: To je parada ty fotky... ja strasne rad vzpominam na rudou vfr750, letmac od elf a lauf pod prdeli... ta byla bozi a super jezdila Leopold, jasne ze ty nove moto byli a budou porad lepsi, o tom zadna, ale vzhledove me berou ty devadesaky vic... tenkrat si poznal, jestli je to sestka nebo litr :), dnes je to vsechno pidi malicky... kairos, osmove dukny a pak 996ka... to byla nadhera přesně jezdil jsem na ně koukat do Mostu, když jela Dukna, tak jel pán Hromů před rojem mixérů 996 jsem měl 3 roky, v nějakém pomatení smyslů jsem ji prodal a teď toho lituju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Ja mel s4r, sedou s cervenejma kolama... To byla strasna mrcha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 32 minutami, TLD napsal: Ja mel s4r, sedou s cervenejma kolama... To byla strasna mrcha jj, motor byl jedovatej, já měl vzadu ještě maličko větší rozetu, to byl strach vzít trochu za plyn Monstera jsem měl s 900 motorem, ten byl hodnej, teď mám 1200 a taky to není takovej hajzl jako byla 996 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se