Mira188 Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Lopenik, Lukačovice.... Bezva počasí Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Aj u nas bolo dnes super pocasie, tak som zabehaval nove gumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Halászlé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Proc tihle kikoti nejezdi na Uralech? Neni to trochu ironie, byt ruskej Nocni vlk a valet si sunky na H-D? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 34 minutami, H-B napsal: Proc tihle kikoti nejezdi na Uralech? Neni to trochu ironie, byt ruskej Nocni vlk a valet si sunky na H-D? Právě proto, že to jsou KIKOTI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Rozumím jim, já bych na Jawu taky nesedl ani z recese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 No tak, na jawě to je trapas. To by se mohli ostatní smát. Ne vážně co tě vede k tomuto prohlášení a nic ve zlým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 To nemozme brat tak kategoricky... bojovnici za slobodu TchajWanu a vyvesovaci zastav Tibetu sa tiez zo dna na den nevzdaju vyrobkov vyrobenych v Cine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Echm, když už jsme u tohoto tématu. Myslím, že třeba prvním vhodným krokem expanze Bandidos do ČR by bylo zmlátit tu bandu ruskejch sráčů na hromadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Právě teď, Bert napsal: Echm, když už jsme u tohoto tématu. Myslím, že třeba prvním vhodným krokem expanze Bandidos do ČR by bylo zmlátit tu bandu ruskejch sráčů na hromadu. líp bych to nenapsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Technicky vzate si to vsetko ceski sraci, ziadni ruski sraci sa sem letos koli covidu nedostali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Ono to stačí...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Cali, máš samozřejmě pravdu. Já reagoval na Noční vlky, nikoli jejich sympatizanty. Ruku na srdce, vůbec mi nepřijde dobré, že místní rádoby tvrdí boys Hells Angels trpí spanilou jízdu jiného gangu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Jako chlapi, občas jezdím (teda jezdil jsem) v ruské uniformě, či raději svobodovecké, na ruském válečném stroji, ale tahleta banda, navíc placená Putinem mě taky vytáčí. Viděl bych to podobně. Já jsem vůbec tyhle "tvrdé" chlapce na moto nechápal, tím spíš tahle americká kultura v azbuce. By mě zajímalo, kolik jich umí nastavit ventily či seřídit předstih. Jednou jsem dostal pozvánku na vítací akci nočnych volkov, napsal jsem, co si o nich myslím a už mě nezvali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Já mám taky Gaz 69. A na sraz vlků bych nikdy nejel. Jen mě dodnes mrzí, že jsem nedošetřil na Willyse. Ale auto je to do terénu dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 No, to já bych v Gazu (raději 66) na ten sraz klidně dorazil. Už jsem Vám psal, jak mi jednou mechanik blbě sešteloval brzdy??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 No, to já bych v Gazu (raději 66) na ten sraz klidně dorazil. Už jsem Vám psal, jak mi jednou mechanik blbě sešteloval brzdy??? Náčelníku, nepletes si Gaz 66 (náklaďák vlastního ruského vývoje) s Gazem 67 (dle vzoru Jeep Willys)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Ne! Právě kvůli rozměrům 66 o něm píši. Mimochodem, mám ho v merku, jako lehký obytňák Frostíku, jsi chytrý člověk. Takže si asi dokážeš představit, co bych na sraze Nočních vlků, s Gazem 66 se špatně fungujícími brzdami, dělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 10 minutami, Bert napsal: Ne! Právě kvůli rozměrům 66 o něm píši. Mimochodem, mám ho v merku, jako lehký obytňák Frostíku, jsi chytrý člověk. Takže si asi dokážeš představit, co bych na sraze Nočních vlků, s Gazem 66 se špatně fungujícími brzdami, dělal. Jistě, tak to potom sehr gut! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Já jsem prostej, ale tipnu, že nedobrzdil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se