Wanderer Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 (upraveno) Tak co pánové, neuvažuje tu někdo o nedostižném britském dvouválci? Tohle je po dlouhé hodně dobrá cena, resp. po dlouhé době vůbec takový stroj. Motor s původním kompresním poměrem, žádný combat, interstate provedení, tj. velká nádrž a docela jich ubývá... https://motorky.bazos.cz/inzerat/141670995/norton-commando-750-1972.php Upraveno 14. září 2021 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 Je parádní, těch už opravdu moc není. Ale už jsem se rozhodl a do konce týdne má dorazit do Vintage garage můj objednanÿ Interceptor. Tak se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 před 8 minutami, Kupa54 napsal: Je parádní, těch už opravdu moc není. Ale už jsem se rozhodl a do konce týdne má dorazit do Vintage garage můj objednanÿ Interceptor. Tak se těším. Tak pak nahoď nějaký fotky. Interceptor bych taky bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 Jojo, určitě něco cvaknu. Jen mě děsí předpověd počasí na příští týden. Doufal jsem, že se letos ještě svezu, ale moc to nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 Není špatný počasí, je jen špatný oblečení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 před 8 hodinami, Kupa54 napsal: Jojo, určitě něco cvaknu. Jen mě děsí předpověd počasí na příští týden. Doufal jsem, že se letos ještě svezu, ale moc to nevypadá. Tak super, gratulka. Mohli bychom se sklouznout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 Tak určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Tak najíždím první kilometry. Tenhle motor má v podmínkách 500 km záběhu. Takže se courám Českosaským Švýcarskem. První dojmy, paráda, bezvadná ovladatelnost, pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 před 22 minutami, Kupa54 napsal: Tak najíždím první kilometry. Tenhle motor má v podmínkách 500 km záběhu. Takže se courám Českosaským Švýcarskem. První dojmy, paráda, bezvadná ovladatelnost, pohoda. Pěkná barva. Co sedačka? Bolí zadek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Proti mému BMW R1100S, je to balzám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Dnes to ide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Dnes a zajtra posledné teplé lúče tak vyvetrať Talianske duo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Dorazily titanové šrouby na třmeny... skoro škoda to tam dávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 26. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2021 Je potřeba využít každý hezký den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 před 16 hodinami, hirsch napsal: Je potřeba využít každý hezký den. Proč máš vytažený oba stojánky? To jako pro sichr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Se synkem na Kokořínsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 před 18 minutami, klobadysek napsal: Proč máš vytažený oba stojánky? To jako pro sichr? Nejdřív stála na tom bočním, ale chtěl jsem ji vyfotit nenakloněnou tak jsem jí zhoupnul na ten hlavní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Však někdo taky nosí kšandy i pásek naráz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 (upraveno) Kucí nevim jesi sem nebo do vybírám káru, každopádně laboruju s myšlenkou pořízení nějakýho dvoustopýho vozítka do města. Nechce se mi dělat papíry na velkou mašinu, nechce se mi za to dávat 1/4 mega a nechce se mi to parkovat na ulici. To zmiňuju z důvodu váhy a faktu, že to budu tahat přes schůdek do baráku. Z toho mi vyplynuly v podstatě 3 věci. Buďto skůtr (jaký?) nebo klasickou mašinu 125cc s automatem (velmi omezený výběr a vyšší ceny) elektrika (skůtr nebo klasicky vypadající motorka) - dojezd, rychlost, ceny, spolehlivost.. ? Máte někdo zkušenost / znalost / reference co by byla taková nejvhodnější cesta? Díky za každý komentář, v motorkách jsem nepolíbenej zelenáč. Upraveno 29. září 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se