Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Pánové, zkuste mi prosím poradit. Chtěl bych bráchovi k narozeninám jako dárek dát nějaký kurz jizdy na motorce. Něco ve smyslu jako jsou na polygonech školy smyku. Zvládání krizových situací apod. Jezdí na motorce druhý rok, docela ho to chytlo. Na internetu takových kurzů vyskáče několik... Ale jestli někdo nemáte zkušenost a nemumíte doporučit, aby to fakt za něco stálo. Díky 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 13 hodinami, instant napsal:

I am too old for this shit.. :D

wing 1.jpg

wing 2.jpg

Jo nekonečné množství šroubků, které je nuté povolit a pak zase našroubovat zpátky. Něco podobného mě taky čeká, sice tam nemám tolik plastu, ale všechno co potřebuju vyměnit je důkladně schováno.

Tak good luck.

Odkaz ke komentáři

56 minutes ago, Kotlick said:

Jo nekonečné množství šroubků, které je nuté povolit a pak zase našroubovat zpátky. Něco podobného mě taky čeká, sice tam nemám tolik plastu, ale všechno co potřebuju vyměnit je důkladně schováno.

Tak good luck.

diky. ako sa hovori, na tretikrat to uz ide samo :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj, nevim jestli znáte auto moto muzeum Oldtimer Kopřivnice.Dnes jsem místo navštívil a bylo na co koukat.
EDIT:Jo a můžete si u toho dát espresso, posedět a vybrat i dárek pro děti.. třeba vystřihovánku k lepení ve stylu ABC.
No a naproti hospůdka s výborným pivkem z místního minipivovaru.

IMG_7902.jpeg

IMG_7900.jpeg

IMG_7899.jpeg

IMG_7898.jpeg

Upraveno uživatelem Yeager
Odkaz ke komentáři

V listopadu dělat zkoušky na A? Kde? Já když dělal velké A, tak mě už od července strašili, že to do konce roku nestihnu. Každopádně gratulace a užij si výběr nové moto. Já cokoliv(včetně moto) vybíral, tak jsem se trefil až na 2. až 3. pokus. Good luck.

Odkaz ke komentáři

Áno je to dosť neskoro . Bola zima neskutočná, aj trochu popršalo. Na SK konkrétne východ a mesto Michalovce. To bol taký rýchlokurz. Týždeň teória, týždeň jazdy, potom asi 3 týždne čakania a dnes skúšky. Tiež som už nečakal, že sa do konca roka ozvú. Ale ja som bol posledná várka toho roku. U nás je problém s policajtmi, ktorý chodia na skúšky je ich málo. Ďakujem. Veľmi sa teším na sezónu, samozrejme ale s rešpektom, ešte ma čaká dlhá cesta.

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...