organic Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2023 Taky jsem v pátek opláchnul mouchy z plexi lízátka a světla a zajel do garáže. Ale baterku tam ještě nechám, co kdyby se vyčasilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Dnesni winter tunning 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 To by bylo něco pro Wanderera, dnes v Hradišti cestou z vlaku ( modří vědí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 Wanderera jsem osobně neznal, ale jako motorkář si na něj často vzpomenu. Dneska luxus, až na tu poletující havěť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Pánové, zkuste mi prosím poradit. Chtěl bych bráchovi k narozeninám jako dárek dát nějaký kurz jizdy na motorce. Něco ve smyslu jako jsou na polygonech školy smyku. Zvládání krizových situací apod. Jezdí na motorce druhý rok, docela ho to chytlo. Na internetu takových kurzů vyskáče několik... Ale jestli někdo nemáte zkušenost a nemumíte doporučit, aby to fakt za něco stálo. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Hodně záleží, jakej styl jezdí a na talentu. Z mého okolí mám velmi dobrou odezvu na kurzy Míry Lisého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Souhlas. Nemam sice srovnani, ale 2 kurzy s https://motolisy.cz mam za sebou (enduro cestou necestou a skola driftu). Za me spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 I am too old for this shit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 před 13 hodinami, instant napsal: I am too old for this shit.. Jo nekonečné množství šroubků, které je nuté povolit a pak zase našroubovat zpátky. Něco podobného mě taky čeká, sice tam nemám tolik plastu, ale všechno co potřebuju vyměnit je důkladně schováno. Tak good luck. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Vzpomínka na výjezd Ještěd 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 56 minutes ago, Kotlick said: Jo nekonečné množství šroubků, které je nuté povolit a pak zase našroubovat zpátky. Něco podobného mě taky čeká, sice tam nemám tolik plastu, ale všechno co potřebuju vyměnit je důkladně schováno. Tak good luck. diky. ako sa hovori, na tretikrat to uz ide samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yeager Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 (upraveno) Ahoj, nevim jestli znáte auto moto muzeum Oldtimer Kopřivnice.Dnes jsem místo navštívil a bylo na co koukat. EDIT:Jo a můžete si u toho dát espresso, posedět a vybrat i dárek pro děti.. třeba vystřihovánku k lepení ve stylu ABC. No a naproti hospůdka s výborným pivkem z místního minipivovaru. Upraveno 13. listopadu 2023 uživatelem Yeager Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Dnes som úspešne absolvoval vodičské oprávnenie skupiny A . Už sa teším na zimné večery plne testov motoriek a následne pre ktorú sa rozhodnem a bude prvá . Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 V listopadu dělat zkoušky na A? Kde? Já když dělal velké A, tak mě už od července strašili, že to do konce roku nestihnu. Každopádně gratulace a užij si výběr nové moto. Já cokoliv(včetně moto) vybíral, tak jsem se trefil až na 2. až 3. pokus. Good luck. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Áno je to dosť neskoro . Bola zima neskutočná, aj trochu popršalo. Na SK konkrétne východ a mesto Michalovce. To bol taký rýchlokurz. Týždeň teória, týždeň jazdy, potom asi 3 týždne čakania a dnes skúšky. Tiež som už nečakal, že sa do konca roka ozvú. Ale ja som bol posledná várka toho roku. U nás je problém s policajtmi, ktorý chodia na skúšky je ich málo. Ďakujem. Veľmi sa teším na sezónu, samozrejme ale s rešpektom, ešte ma čaká dlhá cesta. Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Tady je to nejaky mrtvy. Motorky v garazi, ale s timhle jde jezdit celou zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Zimní gumy Napsáno mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 To budou Anlasy, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Před hodinou, Teatime napsal: To budou Anlasy, ne? Tak tak.... Anlas SC-500 Winter Grip 2, 16ky kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Na jaře se chystám do motoškoly, bývají někde přes zimu výprodeje motohadrů? Případně, doporučíte obchod, kde s tím umí poradit, když tomu vůbec nerozumím? Ideálně sever, nebo Praha. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se