Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 7 minutami, Prochy68 napsal:

Pravda, vzdycky budu antirusak emoji6.png

Jestli píšeš že jsem jako rusák, tak to nejsem a otec přes to, že si sám nepomohl, komanče posílal do prdele. Jen nemám rád rezolutní názory, ale hlavně nechci válku 😉

Odesláno
Před hodinou, mAra_ napsal:

Asi už dnes končím s tímto vláknem... 

Jinak když nad tím tak na panákem přemýšlím , nejsem já kolaborant? Jeden můj pes je z Turkmenistánu a druhy z Kavkazu...  Snad mi pan Bůh odpustí, jezdím na Harley a v jeepu. Snad se to vyváží 😉

Hanba ti! Aspon kup nejake parozie z Kanady a kozu zo strkaca z USA, inak ta karma dojebe a nedozijes funkcneho Jeepa :lol2:

Odesláno

5:15 CO VÍME?
- Rusko útočí raketami, střelami a letadly po celé Ukrajině
- zasaženo bylo několik měst včetně největších Kyjeva a Charkova
- Rusko se snaží zničit velení a klíčovou infastrukturu armády
- v Mariupolu a Oděse se vyloďují okupanti
- ruská vojska míří i k Charkovu

Putin: Všem, kteří by uvažovali o tom, že do věci zasáhnou zvenčí: Pokud se tak stane, budete čelit důsledkům větším, než jste čelili kdy v minulosti. Byla učiněna všechna podstatná rozhodnutí. Doufám, že mě slyšíte,“ prohlásil Putin v projevu

Odesláno
Jestli píšeš že jsem jako rusák, tak to nejsem a otec přes to, že si sám nepomohl, komanče posílal do prdele. Jen nemám rád rezolutní názory, ale hlavně nechci válku
Ne, tak jsem to nemyslel, jen ze jsem proti nim silne vyhranenej a jak ctu ranni zpravy, opet jsem se presvedcil ze opravnene.
Odesláno
5:15 CO VÍME?
- Rusko útočí raketami, střelami a letadly po celé Ukrajině
- zasaženo bylo několik měst včetně největších Kyjeva a Charkova
- Rusko se snaží zničit velení a klíčovou infastrukturu armády
- v Mariupolu a Oděse se vyloďují okupanti
- ruská vojska míří i k Charkovu

Putin: Všem, kteří by uvažovali o tom, že do věci zasáhnou zvenčí: Pokud se tak stane, budete čelit důsledkům větším, než jste čelili kdy v minulosti. Byla učiněna všechna podstatná rozhodnutí. Doufám, že mě slyšíte,“ prohlásil Putin v projevu
Doufam, ze se bude smazit v pekle, zmrd
Odesláno
před 15 hodinami, obrbobr napsal:

A Ty jsi u toho co popisuješ byl? Dost pochybuju !

Hysterii myslím především novináře.

Doporučuji zajít na další booster, lehnout si do postele a pořádně se přikrýt.

Je hrozné co si Rusko může dovolit a projde mu to. Nato, EU,OSN, i jednotliví státníci budou veřejně proklamovat podporu, vydávat rezoluce, sankce, prohlášení, omezení i hluboké rozhořčení. A ? Nic .
Jsem s tebou Ukrajino!!!

p.s.A trolové jako je @obrbobr včera vykřikovali slova o hysterii

Odesláno (upraveno)

No, ukázalo se, že když v Rusku velí jediný člověk a ten se nechová úplně racionálně, jsou všechny racionální predikce úplně k ničemu...

Snad se NATO předvede při obraně stavajících členských zemí co nejlépe a EU se vzchopí k masivnější materiální pomoci Ukrajině.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Silenec, co se chce za kazdou cenu na sklonku zivota zapsat do dejin. Doufam, ze to skonci "pouze" studenou valkou na jejimz konci bude rusak a belorus chcipat hlady.

Odesláno

Racionálně s Ruskem? Jak jsem už říkal, tohle se mírovou cestou nevyřeší. Stalinovi pohrobci z KGB můžou klidně "denacifikovat" za hodinu Prahu. 

Odesláno

Do posledného momentu som neveril, že to spraví. Fakt som si myslel, že dnešný svet, ktorý rieši lgbt, green dealy, meetoo a drahé Rolexky vojnu jaxi nemá "rozpise problémov". 

Odesláno
před 21 hodinami, Snekofon napsal:

Rusko nikam dál postupovat nebude, cíl je splněn. Potřebují nárazníkové státy - Bělorusko mají ve sféře vlivu a Ukrajina, když už není ve sféře, tak jí alespoň zabrání v přímém členství v Alianci. Uznáním lidových republik s nejasnou hranicí se konflikt zmrazí a vychladne, bude ale stále přítomný. Ukrajinu se tak nikdy nestane členem NATO, maximálně jí dají status "Partnera", ale přijetím do Aliance by se ostatní státy staly automaticky stranou konfliktu a do toho se nikomu ze členů chtít nebude. Ukrajinská ekonomika bude muset vydávat stále množství peněz do armády, takže se rozvoj v jiných oblastech nebude moc posouvat. Pro investory to stále nebude bezpečná půda, a nejistá hranice a pytel problémů spojených s tímto studeným konfliktem bude brzdit i přijetí Ukrajiny do EU, takže taky jen nějaké úzké partnerství. Putin tak za málo peněz a trochu sankcí ze kterých si nic nedělá dostal to co potřeboval. Nakonec si takto uloupl i Abcházii a Jižní Osetii z Gruzie a nikoho už jejich nedávný konflikt nezajímá.

Aneb jak jsem se hluboce mýlil když jsem tady včera vypouštěl svá moudra. Považoval jsem Putina za chladnokrevného, bezcitného, machiavelistu, ale pořád jsem si myslel že je pragmatik - t.j. že udělá cokoliv pro dosažení svého cíle, ale při vynaložení nejmenších nákladů...(a toto jsem nemyslel nikdy obdivně - prostě jsem si ho takto profiloval) Evidentně jsem se mýlil v hodnocení cílů i jeho profilu. Teď už bych se nedivil ničemu - ani tomu že Si využije současnou situaci k tomu aby vletěl na Tchaj-wan ... 

Odesláno
před 36 minutami, azeppelin napsal:

Racionálně s Ruskem? Jak jsem už říkal, tohle se mírovou cestou nevyřeší. Stalinovi pohrobci z KGB můžou klidně "denacifikovat" za hodinu Prahu. 

Psal jsem o predikcích, ne o jednání. A o Putinovi, ne o Rusku :)

Sám si taky myslím, že nejlepší odpověď na územní a mocenské ambice agresora je zatlačit ho silou na jeho území a ideálně ho naopak o kus moci, prestiže (a třeba i území) připravit, aby si to příště rozmyslel. Vzhledem k tomu, ze Rusko přestalo respektovat hranice, by mne ani nepřekvapilo, kdyby některá ze supervelmocí využila koncentrace ruské armady u Ukrajiny a zabrala si kus Sibiře - třeba Sachalin a východní Sibiř (ložiska plynu). A to by začal teprv hukot.

Obyčejných lidí na Ukrajině i v Rusku je mi líto.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...