safi Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 11 hodinami, kuncák7 napsal: Z vojenského hlediska. Mám obavu a respekt z jejich vojenské síly. Mužem se jim smát za jejich techniku, amatérštinu na začátku. Ale bezohlednost s jakou jdou za svým cílem ve mě bohužel budí obavu a respekt s obezřetnosti. Jestli v tobě ne, tak to je přesně to, o čem mluvím a píšu. Hodně lidí se nepoučilo z jejich mentality a shořeli na tom. Bohužel, každej protivník, ač je to sebevětší svině, zaslouží respekt. Jinak budeš překvapenej. Zní to jako klišé, ale je to tak Nebudu je obhajovat a ani sebe. Předpokládám, že tohle chápeš. Pokud ne, patris dle mého mezi křiklouny, co víc neudělají, ale jejich křik je všude slyšet. Tím debatu ukončím. Souhlas. Válka nekončí a bude to jen horší a horší. Rusy nikdy nepodceňovat. Nehledě na to, že jejich taktikou je poslat na začátku starou techniku a nezkušené vojáky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 10 minutami, Hector napsal: Zaslechl jsem konspiraci o laboratoři na černé neštovice na Ukrajině napadající plice. Je fakt, ze redukce populace se z wuchanske chřipky moc nepodarila. Nedělám si iluze, ze Bilderberg Group a podobná uskupení v tom nejedou nebo o tom minimálně nevi. Další věci je, ze východní oligarchove se svými stavebními plány jsou už nateseni až tam budou budovat novou infrastrukturu. To je příležitosti až až. Putin mi dost připomíná Csersei z GOT. Taky má svého alchymistu vyrábějí koktejly. Vzpomeňte na Novičok, Skripala a jeho dceru a další. @Hector: Tyto konspirační teorie bych zde neprezentoval, jinak tu budeš mít krátkou životnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Ok prestrelil jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 3 minutami, Hector napsal: Ok prestrelil jsem Respekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 (upraveno) před 8 hodinami, Roman I. napsal: Tak si to můžeme shrnout Zasraný ruský mužik se snaží zničit suverénní zemi a chrastí jadernými zbraněmi v Evropě ani nemrkne. 21. století Ztučnělá Evropa stárne a nikomu se nechce makat. Takže naše generace vytvoří masu gerontů, kterou bude muset někdo živit. Amerika je rozjebaná antirasistickým a progresivistickým šílenstvím Střední východ nadále vysychá a co nevidět tam dojdou zdroje vody, takže je můžeme čekat za vrátky. Afrika je devastována ekonomicky Číňany a můžeme je čekat u druhých vrátek. Americe i Evropě je černý kontinent tak trochu u prdele a budou tam kázat o demokracii místo toho, aby tam ekonomické fungovaly. Celá zeměkoule se nám tak trochu přehřívá, vědci šílí, Ale tím to tak nějak hasne. Největším ekonomikám je to úplně jedno. Takže mi zbývá asi jediné. Pokorně se omluvit svým dětem, držet jim palce, ať to přežijou a za poslední prachy odjet někam do Latinské Ameriky a tam si v klidu nechat prášit do rypáku. Protože jak to tak vypadá, tak tyhle polodiktátorské, autoritářské, mírně zaostalé země jsou možná posledním místem ve světě, kde to je ještě jakžtakž v pořádku. Aspoň tam svítí sluníčko a ty místní latino holky jsou moc pěkný. edit: sorry, já si potřeboval trochu sarkasticky odplivnout nad tím vším, co okolo nás je. Z té Ukrajiny jsem opravdu zdrcenej a je mi z toho už 12 dní regulérně zle. Blbě spím, jsem roztěkaný, na nic nemám náladu a pořád se upínám v mysli k tomu, ať se na to proboha ty svině okupantský vyserou. A taky se tak trochu stydím, že jsem doteď válečné konflikty, které probíhaly v době, kdy jsem už měl pobrat trochu rozumu, nechal sebou projít aniž bych se u toho účastí nějak významněji pozastavil. ... no, tak nějak to je, taková je realita. Jinými slovy: To jsme to dopracovali Rus si nemohl vybrat snad lepší dobu pro svoje zákeřnosti. Navíc po / při covidové pandemii. Ať to dopadne, jak to dopadne, tohle bude na roky. Snad, protože pořád minimálně nad Evropou visí ta rychlá varianta, totiž jaderná. Mimochodem, pěkné sousloví: "Ztučnělá Evropa" Upraveno 9. března 2022 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 44 minutami, Hector napsal: Ok prestrelil jsem Přiznání je polehčující okolnost, .... ale jasný trest. Týden do tohoto vlákna nepiš, nebo to zařídím za Tebe. EDIT: pošli mi soukromou zprávu, co za zkurvenou přílohu jsi to vylepil do svého postu (příloha ostraněna). Obsah, formát, důvod, viry?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 9 hodinami, Roman I. napsal: Tak si to můžeme shrnout Zasraný ruský mužik se snaží zničit suverénní zemi a chrastí jadernými zbraněmi v Evropě ani nemrkne. 21. století Ztučnělá Evropa stárne a nikomu se nechce makat. Takže naše generace vytvoří masu gerontů, kterou bude muset někdo živit. Amerika je rozjebaná antirasistickým a progresivistickým šílenstvím Střední východ nadále vysychá a co nevidět tam dojdou zdroje vody, takže je můžeme čekat za vrátky. Afrika je devastována ekonomicky Číňany a můžeme je čekat u druhých vrátek. Americe i Evropě je černý kontinent tak trochu u prdele a budou tam kázat o demokracii místo toho, aby tam ekonomické fungovaly. Celá zeměkoule se nám tak trochu přehřívá, vědci šílí, Ale tím to tak nějak hasne. Největším ekonomikám je to úplně jedno. Takže mi zbývá asi jediné. Pokorně se omluvit svým dětem, držet jim palce, ať to přežijou a za poslední prachy odjet někam do Latinské Ameriky a tam si v klidu nechat prášit do rypáku. Protože jak to tak vypadá, tak tyhle polodiktátorské, autoritářské, mírně zaostalé země jsou možná posledním místem ve světě, kde to je ještě jakžtakž v pořádku. Aspoň tam svítí sluníčko a ty místní latino holky jsou moc pěkný. edit: sorry, já si potřeboval trochu sarkasticky odplivnout nad tím vším, co okolo nás je. Z té Ukrajiny jsem opravdu zdrcenej a je mi z toho už 12 dní regulérně zle. Blbě spím, jsem roztěkaný, na nic nemám náladu a pořád se upínám v mysli k tomu, ať se na to proboha ty svině okupantský vyserou. A taky se tak trochu stydím, že jsem doteď válečné konflikty, které probíhaly v době, kdy jsem už měl pobrat trochu rozumu, nechal sebou projít aniž bych se u toho účastí nějak významněji pozastavil. Nechci ti brat iluze, ale pokud nejses vylozene spekojed, tak v ty Latinsky Americe zadny velky stesti necekej. Je to tam sama tucnice, trosku jina realita vs latino na xvideos. :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 (upraveno) před 11 minutami, uff napsal: Nechci ti brat iluze, ale pokud nejses vylozene spekojed, tak v ty Latinsky Americe zadny velky stesti necekej. Je to tam sama tucnice, trosku jina realita vs latino na xvideos. :))) Upraveno 9. března 2022 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Peklo nema dno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Právě teď, Roman I. napsal: Peklo nema dno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Jo zítra ke mně jde maminka s 8 letou dcerou. Nevím na jak dlouho ještě a zatím nevím kolik toho mají. Já se o ně postarám co to půjde, ale kdyby jste někdo měli doma třeba hračky co tak odpovídají věku v Praze..? Já mám tak ps5 a pastelky je to přes známé, kteří už doma rodinu mají a tohle je její kamarádka s dcerou. Bude to zajímavé, já neumím rusky oni anglicky, ale srát pes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 2 minutami, vojta1 napsal: Jo zítra ke mně jde maminka s 8 letou dcerou. Nevím na jak dlouho ještě a zatím nevím kolik toho mají. Já se o ně postarám co to půjde, ale kdyby jste někdo měli doma třeba hračky co tak odpovídají věku v Praze..? Já mám tak ps5 a pastelky je to přes známé, kteří už doma rodinu mají a tohle je její kamarádka s dcerou. Bude to zajímavé, já neumím rusky oni anglicky, ale srát pes... není problém ukrajinštině rozumět, když mluví pomalu. Některá slova jsou podobná našim, některá trochu polštíině Google překladač funguje velice dobře. V pondělí jsem měl možnost jedné mamině z Oděsy zařídit výměnu ortézy po ortopedické operaci A dali jsme to úplně v pohodě. Pravda je, že jsem vyhrabal ruštiny, ale stejně si myslím, že jsem spíš mluvil slovensko-polsky s přízvukem jak tupej Ivan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 13 minutami, vojta1 napsal: Jo zítra ke mně jde maminka s 8 letou dcerou. Nevím na jak dlouho ještě a zatím nevím kolik toho mají. Já se o ně postarám co to půjde, ale kdyby jste někdo měli doma třeba hračky co tak odpovídají věku v Praze..? Já mám tak ps5 a pastelky je to přes známé, kteří už doma rodinu mají a tohle je její kamarádka s dcerou. Bude to zajímavé, já neumím rusky oni anglicky, ale srát pes... Vojto, kouknu doma ( bohužel jsem to doma už dost rozdal a má toho moje neter sama málo), nicméně, pokud bys potřeboval papíry na kreslení a fixky, tak písni. Něco vyhrabu v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 3 minutami, kuncák7 napsal: Vojto, kouknu doma ( bohužel jsem to doma už dost rozdal a má toho moje neter sama málo), nicméně, pokud bys potřeboval papíry na kreslení a fixky, tak písni. Něco vyhrabu v práci Jo to asi mám, zatím jsem koupil věšák na obleceni at sem netaham dalsi skrin. Zbytek budu resit vic zitra az budu vedet co potrebuji... @Roman I. jo ja s tim trochu pocitam, chodil jsem 4,5 roku s holkou z Tesina a mluvilo se u nich po nasimu, takze i Zelenskemu celkem rozumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 14 hodinami, martar napsal: Prosím všechny členy bez avataru a nickem začínajícím na "Z", aby zvážili - aspoň dočasně - nahrání nějakýho obrázku... Na ty zetka v avatarech se fakt nedá koukat A všichni Zlinaci prelepit eSPZky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 (upraveno) před 2 hodinami, Hector napsal: Zaslechl jsem konspiraci o laboratoři na černé neštovice na Ukrajině napadající plice. Je fakt, ze redukce populace se z wuchanske chřipky moc nepodarila. Nedělám si iluze, ze Bilderberg Group a podobná uskupení v tom nejedou nebo o tom minimálně nevi. Další věci je, ze východní oligarchove se svými stavebními plány jsou už nateseni až tam budou budovat novou infrastrukturu. To je příležitosti až až. Putin mi dost připomíná Csersei z GOT. Taky má svého alchymistu vyrábějí koktejly. Vzpomeňte na Novičok, Skripala a jeho dceru a další. No já slyšel že Kennedy Jr. je naživu a nastolí světový mír a svrhne pedofilní demokraty Upraveno 9. března 2022 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 54 minutami, vojta1 napsal: Jo zítra ke mně jde maminka s 8 letou dcerou. Nevím na jak dlouho ještě a zatím nevím kolik toho mají. Já se o ně postarám co to půjde, ale kdyby jste někdo měli doma třeba hračky co tak odpovídají věku v Praze..? Já mám tak ps5 a pastelky je to přes známé, kteří už doma rodinu mají a tohle je její kamarádka s dcerou. Bude to zajímavé, já neumím rusky oni anglicky, ale srát pes... Jak te znam, to bude nejaka milfka pro tvou zabavu, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 před 55 minutami, vojta1 napsal: Jo zítra ke mně jde maminka s 8 letou dcerou. Nevím na jak dlouho ještě a zatím nevím kolik toho mají. Já se o ně postarám co to půjde, ale kdyby jste někdo měli doma třeba hračky co tak odpovídají věku v Praze..? Já mám tak ps5 a pastelky je to přes známé, kteří už doma rodinu mají a tohle je její kamarádka s dcerou. Bude to zajímavé, já neumím rusky oni anglicky, ale srát pes... Twlé! V lednu jsem se stěhoval a všechno vyházel. Jsem na tom stejně, nabídl jsem jednu místnost a jestli se někdo potřebný najde, tak tam musím koupit adekvátní nábytek s hračky asi taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Já taky nabídl jednu místnost. Už minulý týden. Malé dítě máme, tak nějaké věci doma máme. Ale nutno říct, že v databázích jsem asi ve třech (z toho jedna charita u nás) a zatím teda ticho po pěšině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se