martar Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 (upraveno) Já mám bohužel dvě negativní zkušenosti, s různorodou učitelkou/vychovatelkou ve školce dětí a různorodým suplentem/pomocníkem učitelky/vychovatelem v družině aktuálně ve škole na prvním stupni. V obou případech se nevěnovali naplno své práci (ve srovnání s ostatními učiteli/vychovateli i fakticky - hrubé porušení pravidel bezpečnosti apod.), a místo toho tlačili LGBT+ agendu buď místo řádných předmětů (pozvání transgender aktivistů, pouštění nějakých filmů) nebo v jejich rámci (přirodopis, čeština, aktivity v družině). O tohle prostě nestojím. Ostatni učitelky a učitelé, pokud vím, dětem do hlavy hetero agendu nebo svoji sexualitu taky netlačí. Plus si tedy ten na škole děti pravidelně (několikrát týdně) fotí soukromým mobilem, což je v dnešní době hysterického GDPR taky trochu zvláštní. No nic, třeba to v Berlíně ve školce povedou úplně neutrálně. Netvrdím, že všichni menšinově orientovaní musí být aktivisti... Je docela dobře možné, že v učitelském sboru na skole mých dětí jsou další gayové a lesby, naprosto civilní a pohodoví. Upraveno 6. ledna 2023 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Abych to uvedl na pravou míru. Reagoval jsem na nějakýho toho pedofilního podporovatele, či co. Proti lesbám a geyum nemam ani prt. Máme přímo naproti v domku dvě holky, co mají malé dítě cca 2 roky (jedna se nechala nějak oplodnit). A jsou na pohodu, sympatické a je a nima prdel a všichni to bereme, tak jak to je. I dcerám jsme to normálně vysvětlili. Jj, doba loveparade v Berlíně je nezapomenutelná. Tam je ta komunita opravdu silná.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 10 minutami, martar napsal: Já mám bohužel dvě negativní zkušenosti, s různorodou učitelkou/vychovatelkou ve školce dětí a různorodým suplentem/pomocníkem učitelky/vychovatelem v družině aktuálně ve škole na prvním stupni. V obou případech se nevěnovali naplno své práci (ve srovnání s ostatními učiteli/vychovateli i fakticky - hrubé porušení pravidel bezpečnosti apod.), a místo toho tlačili LGBT+ agendu buď místo řádných předmětů (pozvání transgender aktivistů, pouštění nějakých filmů) nebo v jejich rámci (přirodopis, čeština, aktivity v družině). O tohle prostě nestojím. Ostatni učitelky a učitelé, pokud vím, dětem do hlavy hetero agendu nebo svoji sexualitu taky netlačí. Plus si tedy ten na škole děti pravidelně (několikrát týdně) fotí soukromým mobilem, což je v dnešní době hysterického GDPR taky trochu zvláštní. No nic, třeba to v Berlíně ve školce povedou úplně neutrálně. Netvrdím, že všichni menšinově orientovaní musí být aktivisti... Je docela dobře možné, že v učitelském sboru na skole mých dětí jsou další gayové a lesby, naprosto civilní a pohodoví. Nojo, idioti jsou vsude. Mamka je ucitelka na prumyslovce. A tam nekteri tvrdi deckam, ze na Ukrajine to spustilo USA, za komunistu bylo lip a Milada Horakova byla popravena pravem. To je obecne peklo dost casto. Ostatne ja mel taky ucitelku matematiky na dost vyberove skole, ktera mi chtela hledat stred usecky pravitkem. Nekteri se zas studentu ptaji jaky maji pocit z cisla 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 @Potkan- ale ja neříkám, že potřebuješ/musíš mít personál s konkrétní sexuální orientací. Ani jsem to neřešil. Ale pokud se už o tom bavíme, tak mě je srdečně jedno, zda si chce někdo otevřít školku pro lgbt komunitu nebo třeba lesní školku. V obou případech jde o nějakých business model cílenej na určitou skupinu lidí. kdyz se budeme bavit na osobní rovině/zkušenosti, tak jsem měl dítě na 4 školkách (Berlin-privát, Wiesbaden-privat/státní, Potsdam-privát). A nejvíc “píčou ke zdi” byla ta státní. Ačkoli byla z většiny plná německých dětí a učitelky jenom Němky. Takže vše ok dle “normální” populace. P.S. ženě se doteď zvedne tep na 200 jen na tu zkušenost pomyslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 (upraveno) Dela nekdo v automotive? Potreboval bych seridit kolo... O práci se zaměstnanci automobilek bát nemusí. Můžou montovat bicykly https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/clepa-e-kola-elektrokolo-vyroba-zamestnanost-automobilovy-prumysl-bicykl-kolo-automobilka-tovarna.A221222_100650_automoto_dohr Upraveno 6. ledna 2023 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 2 hodinami, vojta1 napsal: Mi to prijde, ze tem co se oznacuji za "heterosexualni bile muze" sploucha na majak uplne stejne jak tem nejvic progresivistum na twitteru... Presně. Prašť jako uhoď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Mezitim u soudu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 (upraveno) Prepis je prepis. Pokud rec nedavala smysl, neni povinnost zapisovatelky nejaky smysl hledat a pokouset se tem blabolum Burese potom nejaky smysl dat Upraveno 6. ledna 2023 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Tak prej to byl to první premiér na světe, kterej neumí pořádně ani jednu řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Asi to chtějí nechat jako poselství budoucím generacím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Ten Bureš je neskutečnej dobytek ... (DN se tohle video docela povedlo) https://www.danusenerudova.cz/uvod/detail1/reakce-na-projev-andreje-babise/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 Me by mohlo jebnout jak si Bures nebo Pitomiovci berou do huby Masaryka. Ten clovek lidmi jako oni vzdy naprosto opovrhoval. Naopak stejni dementi te doby ho oznacovali za vlastizradce a nemeckeho kolaboranta. Jsem si 100% jisty, ze by si o ne kolo neoprel. A tahle sebranka o nem mluvi porad. Ja jen cekam kdy se komunisti jako Semelova, Skala atd zacnou ohanet Havlem.. wait a minute. A nejlepsi je, jak v zemi kde se desitky minut skrtila Milada Horakova, tak Babis mluvi o politickych procesech. A ten idiot asistent od Foldyny (Kraft) se oznacuje za disidenta, protoze si ho troufli odsoudit za posilani zidu a cikanu do plynu. Coz mimochodem bylo na podminku a pokutu. Kterou nezaplatil, tak na chvili sel. Neuveritelny. To mi i vzhedem k rodine historii fakt pije krev. A tomu bych se byt novinarem fakt povenoval, ucitelem taky. Kdo jsou a byli politicti vezni a jak se tady s nima zachazelo. Urcite by to bylo lepsi nez cist lovce mamutu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 4 hodinami, Ajaj napsal: @Potkan- ale ja neříkám, že potřebuješ/musíš mít personál s konkrétní sexuální orientací. Ani jsem to neřešil. Ale pokud se už o tom bavíme, tak mě je srdečně jedno, zda si chce někdo otevřít školku pro lgbt komunitu nebo třeba lesní školku. V obou případech jde o nějakých business model cílenej na určitou skupinu lidí. kdyz se budeme bavit na osobní rovině/zkušenosti, tak jsem měl dítě na 4 školkách (Berlin-privát, Wiesbaden-privat/státní, Potsdam-privát). A nejvíc “píčou ke zdi” byla ta státní. Ačkoli byla z většiny plná německých dětí a učitelky jenom Němky. Takže vše ok dle “normální” populace. P.S. ženě se doteď zvedne tep na 200 jen na tu zkušenost pomyslí Hele v pohode, ja jsem jenom napsal, ze bych vlastni dite do takovyho ustavu nedal. Naprosto nezavisle na business modelu. Stejne jako bych ho nedal ani do ustavu, kde ma vytancovat svy jmeno nebo resit pocity z cisla 4, jak psal vojta. Je mi lito vasi negativni zkusenosti. Ja mam to stesti, ze mam s jeslemi jenom ty nejlepsi zkusenosti a nikdo tam mymu diteti nenuti ani sexualitu, ani nejsou vychovatelky z nejake mensiny umele pretvorene do vetsiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 V pohodě. Myslím, že máme podobný názory, jen se mi to přes net blbě vysvětluje. Věřím, že F2F po čtvrtý plzni bychom se na dosti věcech shodli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 To ja verim, ze i bez plzne a klidne i spolecne s Gustou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 (upraveno) před 30 minutami, vojta1 napsal: Me by mohlo jebnout jak si Bures nebo Pitomiovci berou do huby Masaryka. Ten clovek lidmi jako oni vzdy naprosto opovrhoval. Naopak stejni dementi te doby ho oznacovali za vlastizradce a nemeckeho kolaboranta. Jsem si 100% jisty, ze by si o ne kolo neoprel. A tahle sebranka o nem mluvi porad. Ja jen cekam kdy se komunisti jako Semelova, Skala atd zacnou ohanet Havlem.. wait a minute. A nejlepsi je, jak v zemi kde se desitky minut skrtila Milada Horakova, tak Babis mluvi o politickych procesech. A ten idiot asistent od Foldyny (Kraft) se oznacuje za disidenta, protoze si ho troufli odsoudit za posilani zidu a cikanu do plynu. Coz mimochodem bylo na podminku a pokutu. Kterou nezaplatil, tak na chvili sel. Neuveritelny. To mi i vzhedem k rodine historii fakt pije krev. A tomu bych se byt novinarem fakt povenoval, ucitelem taky. Kdo jsou a byli politicti vezni a jak se tady s nima zachazelo. Urcite by to bylo lepsi nez cist lovce mamutu. Mně naprosto stačilo, jakým způsobem se choval k těm dětem v tý škole. To bylo hodně výmluvný. Tenhle jedinec snad nemohl bejt nikdy tátou. Upraveno 6. ledna 2023 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 24 minutami, Potkan napsal: To ja verim, ze i bez plzne a klidne i spolecne s Gustou Jako já se shodnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2023 před 3 hodinami, geometr napsal: Tak prej to byl to první premiér na světe, kterej neumí pořádně ani jednu řeč. Umí perfektně staroslověnštinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 před 9 hodinami, geometr napsal: Mně naprosto stačilo, jakým způsobem se choval k těm dětem v tý škole. To bylo hodně výmluvný. Tenhle jedinec snad nemohl bejt nikdy tátou. Otcem ano, tatou nejspis bohuzel ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 (upraveno) Náhodou jsem se zrovna dočetl, že by to byl nejlepší prezident po Masarykovi. To mě dost uklidnilo. "Z osob zběhlých v podnikatelském prostředí se rozhodl Babišovi vyjádřit důvěru majitel firem Hollandia a Hopi František Piškanin. „Asi ten nejlepší po Masarykovi, kterýho jsme kdy měli." https://www.blesk.cz/clanek/volby-prezidentske-volby/732382/tym-babis-expremiera-podporuje-zeman-kolegove-ci-kadernik-a-co-zname-osobnosti.html?kapitola=2674987 Upraveno 7. ledna 2023 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se