miliusportos Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Ahh... Jsem tu zase po nějaké době a žumpa jede.... No nic, souhlasim s [mention=643]Frantik[/mention], prostě je to o tom, že není nutné lézt do všech prdelí a upřímně, já ani nevím, jakej obchodní kontakt s nějakou "velmocí" z Afriky máme. A co se práce Fialova kabinetu týče, jasně, kazí toho hodně, ale na druhou stranu, v téhle pošahané době by to kazili všichni. Vůbec mu tu pozici nezávidím, dneska. Výlevy o havloidech a lepšoidech a pod. mě nechávají chladným. Vždycky posílám kritiky se podívat do ciziny, a pak ať mluví. V česku máme svoje problémy, nejsou malé, ale i tak je u nás furt ještě krásně proti jiným jakože evropským dokonalým státům a máme se dobře. Jenom si to neumíme přiznat, to je ta naše povaha, pořád kafrat a stěžovat si. I k Babišově vládě jsi byl tak nekritický?Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 (upraveno) před 11 minutami, Frantik napsal: Ale tak potrebujeme, ale pokud ma nekdo problém s tím, ze jasné a výrazně vyjádříme podporu statu Israel, což děláme uz dlouho, tak proste s tím nic neudelas. Jestli se vám libilo když Zaorálek lezl do prdele cinanum a posílal jim omluvte dopisy, abychom dostali nějaké šušně, tak me ne. Ale až se to otočí, tak zas třeba budeme mít super vztahy s Čínou, Nigérii, Ruskem, apod. Jak chcete. Plně s tebou souhlasím, ono většina států v civilizovaném světě, ale občas dle mého názoru mlčeti zlato jak se říká.....jak vydíme, tak některé výroky nám můžou docela uškodit. Nejhorší na tom je jak já to vidím a je to pouze můj názor, že jde pouze o zviditelnění sebe samotného v případě naši politické party co se tam právě nachází....jsou to normální egomaniaci Upraveno 8. listopadu 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Jděte už do prdele s tím Tobě se nelíbí, jak to dělaj teď? To určitě chceš zpátky, co bylo! NE. Můj názor je, že Fiala a jeho parta jsou zaprodanci a zkurvený zmrdi, kteří tuhle zemi vedou do ještě hlubších pekel. AB považuji za sebestřednýho egocentrickýho zmrda, který hledí jen na svůj prospěch, přičemž Čechy jako takové jsou pro něj jen nedůležitá kulisa. O morálce a dlouhodobé zodpovědnosti se nedá mluvit v obou případech ani vzdáleně. Nevím, jestli jsem dezolát, frustrát, lepšo/horšo ksicht, extremista, nebo jen rebel. Ale hubu bych s chutí rozbil oběma zmíněným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 No teda, to je bída i na žumpu. Už jsem úplně zapomněl, jaky je to příjemný pocit být označený za havloida. V místní hospodě tím vždycky popichuju SPD a ANO voliče. A že jich tu je, jako much. Vlastně většina. A ty řeči, když odejdu, úplně stejný slovník a obraty jako tady. Prostě stejná facebooková bublina, stejné fráze, stejné argumenty, stejná sebejistota, stejná agresivita, stejná sprostota, stejný slovník, havloid, lepšolodi, prdel, hovno, obchodníci se smrtí, američtí přisluhovači, kurva Pekarová, zrádce Fiala, za Babiše jsem se měl dobře, je tak bohatý, že už krást nemusí, ukrofašisti. Blbé je, že ta bublina vyhraje příští volby. Aspoň že jsem si trochu odpočinul od Zemanovy "ulice" a Babišovy mafie, trochu se nadechl. Ale po dalších volbách tu kolem bude triumvirát Babiš, Fico, Orbán, takže je třeba se připravit zase na pár roků studu a frustrace. Takový už je ten politický život. Ale no tak, stejný slovník,řeči, obraty, nadávky, agresivita, to vše se dá aplikovat na oba názorové protipóly.A na sebe jsme tu náhodou hodní, když si odmyslím ty Pepíky, kterýma jsem tu označil pražáky,za což se omlouvám, i když jako moravák bych snad ani nemusel, že néé?Veškerá sprostota, je směřovaná do politiky.A náhodou i sdílím tvé politování nad pravděpodobnou politickou výhrou, téhle té bubliny v podobě SPD či ANO.Ale otázka je proč?Znám mnoho lidí co volila Fialu a znova už nebudou.A žádní ufňukaní štangasti nad pivem, nebo okumarovci, či Babišovci a sociálně nedocenění to nejsou..A i přes to, to vidí podobně, jako jáOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Já jsem tom zcela stejně jako ty. Jsem HAVLOID rád, tuze rád. Když mě tímto příměrem někdo nazve, je to pro mne při vší mé pokoře k panu prezidentu Václavu Havlovi taková pochvala. Stud a frustrace kterou zmiňuješ, nás dle výkřiků a proklamací zdejších členů nejspíše čeká. Škoda pro ně, že se nevrátí Milda a zbudou jim na provolávání věčné slávy pouze čtyři stateční, tedy Tomio, Alča, Karel a Andrej. Jinak stejná skupina lidí co tleská těmto čtyřem, zpochybňuje kroky Izraele na vlastní obranu. Zvláštní. Proč pořád máte vy ,,Havlovci"a to bez urážky, tak velkej problém přijmout fakt, že když někdo nemá rád Fialu, nemusí být žádnej Okumarovec, Babišovec, a spol..jak tu píšeš?Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Naprosto ti rozumím, u nás jsou ještě pseudokomunisti.Do hospody raději nechodím- jsem přece lepšolid než ti co denně mudrujou u čvachtáni....Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Komáry tu moc nemáme, zato malá neonacistická buňka by se našla. Do hospody chodím, ať vím co se děje ve vsi, ale někdy je ta debata náročná tak, že ze sebe dělám debila, potud žádný problém , říkám, že nevím, koukám do piva a "mlčím, jako mlčí ti, co vědí už". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 před 36 minutami, Americkej napsal: Jděte už do prdele s tím Tobě se nelíbí, jak to dělaj teď? To určitě chceš zpátky, co bylo! NE. Můj názor je, že Fiala a jeho parta jsou zaprodanci a zkurvený zmrdi, kteří tuhle zemi vedou do ještě hlubších pekel. AB považuji za sebestřednýho egocentrickýho zmrda, který hledí jen na svůj prospěch, přičemž Čechy jako takové jsou pro něj jen nedůležitá kulisa. O morálce a dlouhodobé zodpovědnosti se nedá mluvit v obou případech ani vzdáleně. Nevím, jestli jsem dezolát, frustrát, lepšo/horšo ksicht, extremista, nebo jen rebel. Ale hubu bych s chutí rozbil oběma zmíněným. Dobre napsany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Jako pokud máme mít jasnej, otevrenej a nediplomatickej (jinými slovy nahlas recenej) názor, ze stojíme za Israelem a přijít tak o styky s černou prdeli světa, jsem pro a nevidím v tom problém. Když se nebudem nijak podílet na posíláni penez do pravěké Afriky, taky dobre, umím s tím zit a nevidím to jako diplomatickou katastrofu. Někdy je proste potřeba si jasně vybrat stranu a nahlas projevit názor, i když to neco stojí. S Ruskem a Čínou to mam podobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Dobre napsany. SouhlasímOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Ahh... Jsem tu zase po nějaké době a žumpa jede.... No nic, souhlasim s [mention=643]Frantik[/mention], prostě je to o tom, že není nutné lézt do všech prdelí a upřímně, já ani nevím, jakej obchodní kontakt s nějakou "velmocí" z Afriky máme. A co se práce Fialova kabinetu týče, jasně, kazí toho hodně, ale na druhou stranu, v téhle pošahané době by to kazili všichni. Vůbec mu tu pozici nezávidím, dneska. Výlevy o havloidech a lepšoidech a pod. mě nechávají chladným. Vždycky posílám kritiky se podívat do ciziny, a pak ať mluví. V česku máme svoje problémy, nejsou malé, ale i tak je u nás furt ještě krásně proti jiným jakože evropským dokonalým státům a máme se dobře. Jenom si to neumíme přiznat, to je ta naše povaha, pořád kafrat a stěžovat si. S děsným sebevědomím nazývají Česko banánovou republikou jen ti, kteří právě nikdy v žádné banánové republice nebyli a jejichž povědomí o všední realitě v jiných zemích se limitně blíží nule. A pochopitelně nežili ani v té jejich zemi zaslíbené, ať už je to v jejich naivních představách kterákoliv. Pak to často zakočí prohlášením, že už vyndávají zbroják, oprašují pas, balí si raneček a jdou žít jinam. Ale akorát tak hovno. 99 že 100 vůbec netuší, co taková věc obnáší. Pomíjím vataře, kteří si vezmou kartu od švýcarského konta a jdou, ale ti takhle přiblble na internetu nepindají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Pokus o atentát na Abbáse... to bude hodně zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Ale tak potrebujeme, ale pokud ma nekdo problém s tím, ze jasné a výrazně vyjádříme podporu statu Israel, což děláme uz dlouho, tak proste s tím nic neudelas. Jestli se vám libilo když Zaorálek lezl do prdele cinanum a posílal jim omluvte dopisy, abychom dostali nějaké šušně, tak me ne. Ale až se to otočí, tak zas třeba budeme mít super vztahy s Čínou, Nigérii, Ruskem, apod. Jak chcete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Já jsem tom zcela stejně jako ty. Jsem HAVLOID rád, tuze rád. Když mě tímto příměrem někdo nazve, je to pro mne při vší mé pokoře k panu prezidentu Václavu Havlovi taková pochvala. Stud a frustrace kterou zmiňuješ, nás dle výkřiků a proklamací zdejších členů nejspíše čeká. Škoda pro ně, že se nevrátí Milda a zbudou jim na provolávání věčné slávy pouze čtyři stateční, tedy Tomio, Alča, Karel a Andrej. Jinak stejná skupina lidí co tleská těmto čtyřem, zpochybňuje kroky Izraele na vlastní obranu. Zvláštní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Ale no tak, stejný slovník,řeči, obraty, nadávky, agresivita, to vše se dá aplikovat na oba názorové protipóly.A na sebe jsme tu náhodou hodní, když si odmyslím ty Pepíky, kterýma jsem tu označil pražáky,za což se omlouvám, i když jako moravák bych snad ani nemusel, že néé?Veškerá sprostota, je směřovaná do politiky.A náhodou i sdílím tvé politování nad pravděpodobnou politickou výhrou, téhle té bubliny v podobě SPD či ANO.Ale otázka je proč?Znám mnoho lidí co volila Fialu a znova už nebudou.A žádní ufňukaní štangasti nad pivem, nebo okumarovci, či Babišovci a sociálně nedocenění to nejsou..A i přes to, to vidí podobně, jako jáOdesláno z mého SM-N986B pomocí TapatalkTohle je aspoň normální bebatní příspěvek. A celkem rozumný. A ano, Fiala a petikoalice hodně voličů ztratila. Mě zatím ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Před hodinou, African napsal: Plně s tebou souhlasím, ono většina států v civilizovaném světě, ale občas dle mého názoru mlčeti zlato jak se říká.....jak vydíme, tak některé výroky nám můžou docela uškodit. Nejhorší na tom je jak já to vidím a je to pouze můj názor, že jde pouze o zviditelnění sebe samotného v případě naši politické party co se tam právě nachází....jsou to normální egomaniaci Ok, jako ta forma se dá vždycky ladit, ale na obsahu to nic nemění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 před 58 minutami, Americkej napsal: Jděte už do prdele s tím Tobě se nelíbí, jak to dělaj teď? To určitě chceš zpátky, co bylo! NE. Můj názor je, že Fiala a jeho parta jsou zaprodanci a zkurvený zmrdi, kteří tuhle zemi vedou do ještě hlubších pekel. AB považuji za sebestřednýho egocentrickýho zmrda, který hledí jen na svůj prospěch, přičemž Čechy jako takové jsou pro něj jen nedůležitá kulisa. O morálce a dlouhodobé zodpovědnosti se nedá mluvit v obou případech ani vzdáleně. Nevím, jestli jsem dezolát, frustrát, lepšo/horšo ksicht, extremista, nebo jen rebel. Ale hubu bych s chutí rozbil oběma zmíněným. Něco takového jsem před půl hodinou řekl známému do telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Proč pořád máte vy ,,Havlovci"a to bez urážky, tak velkej problém přijmout fakt, že když někdo nemá rád Fialu, nemusí být žádnej Okumarovec, Babišovec, a spol..jak tu píšeš?Odesláno z mého SM-N986B pomocí TapatalkPřídavné jméno Havloidní jsi tu vnesl ty. A pokud by Fiala byl ještě více Havloidní, tak jenom dobře. Nemám vůbec problém s tím, že někdo nemá rád Fialu a volí Piráty, nebo STAN. My se jenom ohrazujeme proti tomu, aby adjektivum Havloidní bylo považováno za dehonestující, když je přitom naopak silné pozitivní a opěvující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 (upraveno) Já nemám rád Fialu od začátku a kvůli němu bych nedal hlas ODS, dokud tam bude, je třeba pro mě ODS no go, tak moc ho nemám rád. Další borec, kterýho přestávám dávat, je pan Rakušan, uff. No a ta partička, která je u koryta teďka, v době, kdy byla v opozici, v tý opozici dělala úplný hovno, jen křičela, jak to Babišova vláda dělá špatně. Nepřipravovali se absolutně na nic ("práce v opozici" naprosto prázdný slova), podle toho to teď vypadá. Bohužel do tý naprostý nepřipravenosti (a možná až jejich vlastního překvapení, že budou najednou muset vládnout a ne už jen kritizovat) spolu s Babišovo vládou vydrancovanou státní kasou přibyly ještě konflikty na Ukrajině a možná i v Izraeli. Měli po dlouhý době po volbách šanci. Nutno objektivně přiznat, že už tak v nelehké době. Naprosto ji ale prosrali. Brzy zapomněli (ostatně jako mnoho voličů), za jakých okolností se dostalo kdysi Babišovo hnutí celkem oprávněně k moci. No a ti, co "pracují" v opozici teď, nedělají naprosto nic jiného, zas jenom řvou pětikoalice, pětikoalice..., nepřipravujou se na nic (možná tak na výměnu trafik, to už maj jistě rozmyšlený), vyvolávaj nesmyslný hlasování o důvěře vládě neumějíce počítat v množině přirozených čísel, obhajujíce to žvástem, že jde o symbolický krok, stejně tak, jako to dělali v opozici ti, co jsou dnes u koryta.... No prostě jeden za osmnáct, druhej bez dvou za dvacet. Z hovna bič neupleteš. Politický elity a osobnosti dneska veškerý žádný... No a s tím jako volič pracuj, to jseš prostě v pasti. A když se kouknu na to krásný Slovensko dneska, který mám strašně rád, chce se mi plakat, bez legrace. Upraveno 8. listopadu 2023 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Koukám, že termín lepšolidi tu dost lidí pohoršil a hned ho vztahují k Havlovi či politice ANO a SPD. Nebudu se obhajovat, jen dovysvětlím - tím bylo cíleno na všechny ty vítače inženýrů, prosazovatelů 250 pohlaví a podobným. Voličem tohodle nejsem, ale kroky pětislepence se připravují o hodně svých voličů a sám budu sakra hledat, komu ten hlas dám. Havel měl své chyby, někdy pro mě i dost podstatné, ale byla to nejlepší volba v té době a od té doby ani nikdo lepší nebyl (takže by měl co říct i teď, i když by měl menší podporu). Co se týče Ukrajiny či Izraele- jsem jednoznačně pro právo na jejich obranu a o podpoře jim bych ani nedebatoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 před 1 hodinou, miliusportos napsal: I k Babišově vládě jsi byl tak nekritický? Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Ale no tak... To jsem přece nikdy netvrdil. Z toho výběru z hroznů prostě jinou volbu stejně nemám, než Fialu. A upřímně, měl jsem možnost vidět, jak se žije jinde a jsem za to, co tu máme doma vděčen, každej den vděčen a ač Babiš je hovado, co si to tu chce koupit a Fiala teoretik obklopený diletanty, pořád mě nikdo nepřesvědčí o tom, že se máme špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se