Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ale zas bude zajímavý, ze možná na konci ona nechá popravit bílého zlého krále 🙂 Takovej alternativní výklad historie 🙂 

Posted

Jako . . . počkej, tohle je vážný . . . protože kdyby tě vyhodili z postu Ambasadora . . . 

ani nechci domyslet.

😆

Posted

No stále to ještě není dokonalé, pro korektnost by  Annu měl hrát  transsexuál  nejlépe muslim „male to female“, MtF-a nebyla by protestanská odluka od Říme, ale příklon k Mekkce

Posted
před 3 minutami, Conrad napsal:

No stále to ještě není dokonalé, pro korektnost by  Annu měl hrát  transsexuál  nejlépe muslim „male to female“, MtF-a nebyla by protestanská odluka od Říme, ale příklon k Mekkce

Dělej si z toho srandu!

Nebo možná se ještě dočkáš 😞

Posted
před 34 minutami, Frantik napsal:

Omlouvám se jezis omlouvám. Aby me nevyhodili z práce 😞 

"jezis"? ... "JEZIS???"

Posted
před 38 minutami, Tom4 napsal:

Jako . . . počkej, tohle je vážný . . . protože kdyby tě vyhodili z postu Ambasadora . . . 

ani nechci domyslet.

😆

No 🙂 

Posted

https://cnn.iprima.cz/nazyvali-me-monstrem-chteli-mi-vzit-dite-sveril-se-trans-muz-ktery-rodi-deti-26850?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=ywiG07aXH08-202106071432&dop_id=12085973

Já jsem trochu mimo, byla to holka, chtěla bejt chlap...ale stále si nechala/nechal frndu, aby mohla bejt mámotátou ale vypadá jak chlap.... myslíte, že ty kozy má kojící, nebo jsou jako chlapský.

Svět se fakt v prdel obrací.

• 1 month later...
Posted

Každý má nějakého potrhlého kostlivce ve skříni, v USA jsou podobným způsobem hákliví na 666 a bílé kulichy…

Posted
před 9 hodinami, guzmic napsal:

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-adolf-hitler-treti-rise-socha-drevena-weil-im-schonbuch-podobizna.A210727_174038_zahranicni_dtt

Asi jsem slepý, ale podobu moc nevidím...

Němci jsou fakt blázni, jinak to není možný.

To nejsou jen Němci... celej svět se posral.

Posted
V 7. 6. 2021 v 16:41, guzmic napsal:

https://cnn.iprima.cz/nazyvali-me-monstrem-chteli-mi-vzit-dite-sveril-se-trans-muz-ktery-rodi-deti-26850?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=ywiG07aXH08-202106071432&dop_id=12085973

Já jsem trochu mimo, byla to holka, chtěla bejt chlap...ale stále si nechala/nechal frndu, aby mohla bejt mámotátou ale vypadá jak chlap.... myslíte, že ty kozy má kojící, nebo jsou jako chlapský.

Svět se fakt v prdel obrací.

fakt? a neobrací se náhodou prdel na svět?

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)
před 20 hodinami, Irwinek napsal:

fakt? a neobrací se náhodou prdel na svět?

Víte někdo, kde to je?

edit - beru zpět. Již jsem dohledal. 

Edited by klobadysek