odjinud Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 Ma to dobrej nazev...:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irwinek Posted July 29, 2021 Report Share Posted July 29, 2021 před 4 minutami, odjinud napsal: Ma to dobrej nazev...:-) a kousek od ní je Štrpské pleso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted August 7, 2021 Author Report Share Posted August 7, 2021 Věcně správně bych to měl vylepit do vlákna Co mě dnes potěšilo, ale to bych si musel za politiku dát ban. Takže aspoň sem: dnes mne potěšily události v Průhonicích. Boha jeho, ať už je ten zkurvenej čobol pryč z našeho života. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted August 7, 2021 Report Share Posted August 7, 2021 Rakvičku a věneček Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted August 7, 2021 Report Share Posted August 7, 2021 Žádná změna, jen vzpomínkový optimismus a další předvolební šaškárna ve stylu Paroublbka a Tupolhánka… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted August 7, 2021 Author Report Share Posted August 7, 2021 No jo, ale to důležité je, že ani Paroubek ani Topolánek již nejsou našimi premiéry .... Andreje bych k nim moc rád přiřadil. Někdy tak po říjnu tohoto roku. Vím, bude to ještě boj, ale fakt doufám, že v tomhle státě nežije tolik koblih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lynx12 Posted August 7, 2021 Report Share Posted August 7, 2021 Bohužel se ukazuje, že koblih je stále příliš mnoho ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted August 7, 2021 Report Share Posted August 7, 2021 Taky už bych "mikromanažera" radši neviděl, ale s tím katastrofálním matrošem co by se rád viděl na jeho místě se obávám že to bude "z louže pod okap" tak jako tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeppelin Posted August 7, 2021 Report Share Posted August 7, 2021 V Průhonicích nemají na náměstí dlažební kostky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted August 7, 2021 Report Share Posted August 7, 2021 Mají, mokrý, s křížkama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted August 7, 2021 Report Share Posted August 7, 2021 Hale kluci, slovenskej zmetek už se odstřelil sám. Otázkou je kudy dál. Digitální komančové už se stačili trochu předvést a tímpádem odkopat v Praze. Máte někdo průchozí alternativu ke všem sráčům světa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted August 7, 2021 Author Report Share Posted August 7, 2021 před 16 minutami, Americkej napsal: Hale kluci, slovenskej zmetek už se odstřelil sám. Hele naivko já si myslel, že jseš jako já - starej zkušenej skeptik ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted August 7, 2021 Report Share Posted August 7, 2021 Mam stale vic a vic neprijemny pocit, abychom se na podzim nedivili.. minimálně z te vysledkove bramboracky (rozlozeni sil neni zrovna vetsinove) a v bramboracce Andrej umi chodit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted August 7, 2021 Report Share Posted August 7, 2021 před 3 hodinami, Bert napsal: Hele naivko já si myslel, že jseš jako já - starej zkušenej skeptik ... To souhlasí, jenže po třech panákách romantik a po pěti optimista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-ov Posted August 8, 2021 Report Share Posted August 8, 2021 No, já jsem přesvědčen, že ty milionové chvilky apod. je Andrejův, resp. Márův produkt. Takovou bandu chujů, aby člověk pohledal, krásně mu to nahání voliče a ještě ušetří za koblihy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foundryman Posted August 8, 2021 Report Share Posted August 8, 2021 Němci jsou na tom se zelenejma šílencema ještě hůř. Já vím, slabá útěcha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elloco Posted August 8, 2021 Report Share Posted August 8, 2021 Nevidím žádnou alternativu. Vím jen, že nechci levičáky a více Bruselu... Celá politická scéna je jedna velká tragedie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted August 8, 2021 Report Share Posted August 8, 2021 Marně vzpomínám, jestli byl ten výběr (resp. volba nejmenšího zla) někdy po revoluci tak tristní, jako teď... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elloco Posted August 8, 2021 Report Share Posted August 8, 2021 Před hodinou, geometr napsal: Marně vzpomínám, jestli byl ten výběr (resp. volba nejmenšího zla) někdy po revoluci tak tristní, jako teď... No a když si dáš kritéria jako já a hledáš nejmenší zlo, tak z toho lezou prapodivný výsledky... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted August 8, 2021 Report Share Posted August 8, 2021 Ja si myslím, ze zase bude spousta lidi krivit huby a brecet, až to Bába vyhraje a spolu s Milošem, Tomiem, komousema, Slachtou, socanama a buhvijakoudalsi pakazi to poskládá To bude zase pláče, jak jsou lidi blbci a jak volej špatne a ze nevoli TOPku a zase budou demonstrace a lidi se budou bit v prsa “za svobodu”!!!! A vina nebude na Babovi a jeho squadre, ale jen a pouze na impotenci ostatních stran, který nemají nic. Nemají co nabídnout a volba menšího zla se uz mnohým zajida. Včetně me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts