Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Věcně správně bych to měl vylepit do vlákna Co mě dnes potěšilo, ale to bych si musel za politiku dát ban. Takže aspoň sem: dnes mne potěšily události v Průhonicích. Boha jeho, ať už je ten zkurvenej čobol pryč z našeho života.

Posted

No jo, ale to důležité je, že ani Paroubek ani Topolánek již nejsou našimi premiéry .... Andreje bych k nim moc rád přiřadil. Někdy tak po říjnu tohoto roku. Vím, bude to ještě boj, ale fakt doufám, že v tomhle státě nežije tolik koblih.

Posted

Taky už bych "mikromanažera" radši neviděl, ale s tím katastrofálním matrošem co by se rád viděl na jeho místě se obávám že to bude "z louže pod okap" tak jako tak... -_-

Posted

Hale kluci, slovenskej zmetek už se odstřelil sám. Otázkou je kudy dál. Digitální komančové už se stačili trochu předvést a tímpádem odkopat v Praze. Máte někdo průchozí alternativu ke všem sráčům světa?

Posted
před 16 minutami, Americkej napsal:

Hale kluci, slovenskej zmetek už se odstřelil sám.

Hele naivko 🙂 já si myslel, že jseš jako já - starej zkušenej skeptik ...

Posted

Mam stale vic a vic neprijemny pocit, abychom se na podzim nedivili.. minimálně z te vysledkove bramboracky (rozlozeni sil neni zrovna vetsinove) a v bramboracce Andrej umi chodit...

Posted
před 3 hodinami, Bert napsal:

Hele naivko 🙂 já si myslel, že jseš jako já - starej zkušenej skeptik ...

To souhlasí, jenže po třech panákách romantik a po pěti optimista!

Posted

No, já jsem přesvědčen, že ty milionové chvilky apod. je Andrejův, resp. Márův produkt. Takovou bandu chujů, aby člověk pohledal, krásně mu to nahání voliče a ještě ušetří za koblihy.

Posted

Nevidím žádnou alternativu. Vím jen, že nechci levičáky a více Bruselu... Celá politická scéna je jedna velká tragedie. 

Posted
Před hodinou, geometr napsal:

Marně vzpomínám, jestli byl ten výběr (resp. volba nejmenšího zla) někdy po revoluci tak tristní, jako teď...

No a když si dáš kritéria jako já a hledáš nejmenší zlo, tak z toho lezou prapodivný výsledky...

Posted

Ja si myslím, ze zase bude spousta lidi krivit huby a brecet, až to Bába vyhraje a spolu s Milošem, Tomiem, komousema, Slachtou, socanama a buhvijakoudalsi pakazi to poskládá 🙂 To bude zase pláče, jak jsou lidi blbci a jak volej špatne a ze nevoli TOPku a zase budou demonstrace a lidi se budou bit v prsa “za svobodu”!!!! A vina nebude na Babovi a jeho squadre, ale jen a pouze na impotenci ostatních stran, který nemají nic. Nemají co nabídnout a volba menšího zla se uz mnohým zajida. Včetně me.