wizard-ov Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 To je alespoň správná žumpa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Piča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Dve pici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 (upraveno) https://www.youtube.com/watch?v=N25Xsa7pHao Upraveno 31. prosince 2018 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 (upraveno) Tobiška koho zaujímajú tvoje bláboly choď s tým do riti.Já jsem normálně klidný, ale Ty musíš být debil..............Sorry jako Upraveno 1. ledna 2019 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 To mondeo-ten mi nestojí takhle na dálku za odpověd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 (upraveno) Já jsem normálně klidný, ale Ty musíš být debil..............Sorry jakoMondeo ak niekto praje človeku, aby mu odtrhalo ruky a ty ho ešte ideš obhajovať, tak ti v klidu oznamujem, že ty musíš byť ešte väčší debil........ Sorry jako Upraveno 1. ledna 2019 uživatelem milan79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Neni pica, jako pica :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Je hrozne divny, ze na Silvestra litaj petardy a delobuchy, to je takovy tezko predvidatelny a cloveka to dost prekvapi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Nepredvidatelny to neni, ale tezko pochopitelny (pro me) ano. Ohnostroj (vizualni efekty) se bez rany neobejde, tam to clovek skousne, za tu krasu to stoji; ale lidi, kteri si koupi na Silvestra veci, co generuji POUZE hluk, jsou pro mne chudi duchem a potrebovali by zazit nejaky valecny konflikt, aby jim to docvaklo. Ale holt to k nasi kulture asi patri - v minulosti oslavne salvy z pusek, oslavne rany z del... co nadelam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 ,moje řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Sakra, ja v domneni, ze jde o nastvavaci vlakno, omylem prispel do Zumpy, ackoliv jsem se zarekl, ze sem nic nenapisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Milý starosto města Amberg,co Vám Angela zasela nyní budete dlouhá léta sklízet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Mondeo ak niekto praje človeku, aby mu odtrhalo ruky a ty ho ešte ideš obhajovať, tak ti v klidu oznamujem, že ty musíš byť ešte väčší debil........ Sorry jako Tak od té doby, co nám jeden kokot hodil z balkónu petardu schválně pod nohy, a jinej nám ji zase vystřelil naprosto cíleně na balkón a málem zapálil barák, jim taky nepřeju nic jinýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Sakra, ja v domneni, ze jde o nastvavaci vlakno, omylem prispel do Zumpy, ackoliv jsem se zarekl, ze sem nic nenapisu...má blbost ... Taky sem se překoukl a pustil to sem - Ale když sem to včera psal tak by ani asi žumpa nestačila A ano sdílím přesně Tvůj názor ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 https://www.youtube.com/channel/UCYMy5QC3LlVRo5gw0eJAf8g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooze Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Já to letos nějak nemoh ani za boha odpálit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 bo si koupil rakety na picu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se