African Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Jste borci a fandím Vám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Palec hore, hošové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Z jakého matroše vlastně ty Chopardy jsou? ?dajně to měl být titan, a vypadá to světlé jak ocel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Tak titan nemusi bejt jenom sedej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Mě by to tedy také zajímalo, titanu bylo doma už dost, ale v této úpravě tedy vidím prvně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 I Seiko děla titan co vypadá jak SS (viz SDGZ013) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Tak, nebo MM600 (SBDB001), tam na prvni pohled absolutne nerozeznas, ze je to titan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2018 This version is a (Gran Turismo) XL (Extra Large) but it is also a limited edition with the case made from 100% highly polished titanium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 3. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Sny se mají plnit :-)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Ještě by to chtělo popelníček :-) Ale jinak NAPROSTÁ PARÁDA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Vypada to skvele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Já bych akorát prosil nějakej koberec, nebo lépe dřevěnou podlahu, jinak supr:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Vzhledem k tomu, ze tam budou z rukou padat hodinky, hlasuji pro koberec s vyssim chlupem. Ale zas se pak budou blbe hledat stezejky. Tak mozna nejaky korek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Žíněnka.. Sorry, už držim hubu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Vypada to vymazlene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Ještě by to chtělo popelníček :-) Ale jinak NAPROSTÁ PARÁDA!Kdyz tam bude, tak se odtamtud nehnes :-). Hezky to tam mate panove, drzim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 3. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Moc děkujeme za pozitivní ohlasy! Žíněnku zvážíme, gymnastky seženeme :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Hlavně nevážit gymnastky. Mohly by to nést dosti nelibě.Jinak pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Nedá mi to si nezamachrovat Při přebírání Chopardů se mistr hodinář Luboš zeptal, jestli si na chvíli sednu, já souhlasil a on začal křesílka vybalovat a umísťovat, takže si troufnu tvrdit, že jsem byl jedním z prvních, kdo si mohl pohovět A musím uznat, že to bylo hodně příjemné posezení, ale to je vždy dáno i tím, s kým si povídáte Za mě super prostředí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se