instant Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 12 hodinami, Duke650 napsal: Mohol? Obávám se, že "mohla" a fakt.. no, byt takto skaredy, mat takuto pracu a este aj vajecniky.. som to celkom vyhral v zivote myslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Na vaječníky už bych dneska radši nesázel - víš kolik mediálně vděčných transek si za vydělané prachy nechává překuchávat "pohlaví" sem a tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Vaječníky nejsou, co bejvávaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 ...jen opice zustaly opicemi ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 ale no tak.. to je ubohe aj na rumcajsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2021 před 10 hodinami, mikymik napsal: Vaječníky nejsou, co bejvávaly. zrovna tato holka sa nijako neprerabala pokial viem.. proste chyba v kode. a este ho oslavuju ze na siedmy den odpocival kokot lenivy.. no ruky by som mu polamal.. najprv robota porobena az potom sunky valat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Tyhle fešandy s kabelkama už jsme tady měli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Hele strejda Clocky se byl vopalovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altrigo Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Tohle tu už bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 před 14 minutami, Altrigo napsal: Tohle tu už bylo? Jistě, už před 150 ti lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 To víš, móda je cyklická a trendy se vracej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 před 4 hodinami, Tom4 napsal: Jistě, už před 150 ti lety Tiež mi napadlo, že KKK oblečenie pre LGBT komunitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Těm mladším bychom měli vysvětlit, co znamená to KKK. Snad si to pamatuju správně: Kreativně Korektní Kokotismus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 (upraveno) Pane Vachmajstr, voni jsou ale hlava - mě ti šedí bezpohlavní Amišové nejdřív přišli jenom jako nepovedená vykrávačka Pet Shop Boys, no a voni v tom prokoukli KKK!!! Upraveno 15. dubna 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Firma Kaitex předběhla svou dobu a hlavně současnou kampaň Dove již v sedmdesátých letech. Aneb "Muži, jací opravdu jsou..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Jsem původně myslel, že ten prostřední borec má na to nátělníku mastný flek, ale až po zvětšení jsem zjistil, že to jsou chlupy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Jà jsem přesvědčenej, že ten nalevo je táta Richarda Hammonda Hrozně moc bych chtěl vidět celou tiskovinu, kde tuhle reklamu otiskli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 V 15. 4. 2021 v 7:36, Tom4 napsal: Jistě, už před 150 ti lety Přesně tohle mě taky napadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 V 11. 6. 2021 v 23:02, martar napsal: Firma Kaitex předběhla svou dobu a hlavně současnou kampaň Dove již v sedmdesátých letech. Aneb "Muži, jací opravdu jsou..." tohle je úplně geniální! Ta pořadová čísla produktů, ty spodky, co drží kluci na speciálních ramínkách. Ta chemie mezi nimi, ten knír, průsvitný nátělník. Mám uloženo na disk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Ono to je jaksi vyrazne komplexnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se