dlubix Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 (upraveno) Nuda... teď to jede na titulce...Snejkobraní... Vole Upraveno 6. listopadu 2019 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Letos se tu můžu v klidu pasovat na hifi experta, pokud máte nějaké otázky ohledně highend stereo, neváhejte mě kontaktovat. Instant, Duke650 a McStinger ví akorát tak velké houno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Dovolím si tě poupravit-všichni jsme kokoti. mal to byt flejm, no.. kajať sa treba v sukromi a hlavne nepozorovane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Dokazu vyhadat lepsi slevy nez Afri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 mal to byt flejm, no.. kajať sa treba v sukromi a hlavne nepozorovane Já vím, ale přece ti nenapisu - jsi kokot? :-), musím tu urážku trochu zabalit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Dokazu vyhadat lepsi slevy nez AfriAni boha.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Ani boha....Tssss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 (upraveno) Tak jsem to sepsal - když už, tak už....takže: Damasko - KokotiSeiko - SockyPrim - Socky 2FullGold Prim - zpovykaní zbohatlíciRolex - jen zbohatlíciAP - z rozežranosti už nevím co by...PP - vykořisťovatelé společnostiHublot - pozéřiPAM - pozéři (sociální verze)Tag Heuer - studentiGrand Seiko - blázniTissot - McD employer of the monthCertina - šedé myšiTudor - wannabe RolexSinn - pedofilovéJunghans - topenářiVostok, CVSTOS - Putinovi agentiTraser, Luminox - Airsoft boys (starší ročníky s modrými knížkami)Eterna - začínáme s cenou na -73% a i to je mocBreitling - AAA Auto, praporky na dvoře, podnikatelské baroko, kroksySteinhart - středoškolští repetentiDoxa - po prvním šnorchlu v EgyptěOris - šedé myši, nakupující ve slevách po obchoďácíchLongines - cyklisti a další hmyzMaurice Lacroix - pojišťováci a prodavači hrnců (pouze zhruba prostřední patra v pyramidě)Zenith - hipíciMuhle Glashutte - lidi bez vkusu a vtipní jak Mutti MerkelOrient - bez komentářeIWC - snobi, co jim Steinhart není dost dobrýG-Shock, Timex - alkoholici pokud jsem na někoho zapomněl, tak se omlouvám.... (BTW já spadám asi i do několika skupin ;o) Upraveno 6. listopadu 2019 uživatelem wizard-ov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Já vím, ale přece ti nenapisu - jsi kokot? :-), musím tu urážku trochu zabalit.Kokot nie je urazka - Kokot je definicia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Wizarde, asi je Ti jasné, kam jsem Tvůj příspěvek okamžitě překopíroval .... Palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Trump je nejlepší prezident USA. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Tak jsem to sepsal - když už, tak už....takže: Damasko - KokotiSeiko - SockyPrim - Socky 2FullGold Prim - zpovykaní zbohatlíciRolex - jen zbohatlíciAP - z rozežranosti už nevím co by...PP - vykořisťovatelé společnostiHublot - pozéřiPAM - pozéři (sociální verze)Tag Heuer - studentiGrand Seiko - blázniTissot - McD employer of the monthCertina - šedé myšiTudor - wannabe RolexSinn - pedofilovéJunghans - topenářiVostok, CVSTOS - Putinovi agentiTraser, Luminox - Airsoft boys (starší ročníky s modrými .....Zabudol si na Omegu, ale Omega bude asi Brno chronosveta.. je to dobre, vtipne a vystizne, je to kurva tak dobre, az mi je divne, ze som to nenapisal ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Jako zbohatlický pedofilní blázen a vlastně i socka a dočasně kokot se ale musím zeptat - jak se propojil Helmut s pedofilií? Jako že Sin/Sinn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 A co Ball? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Fortis, Hamilton-wizi, máš v tom mezery :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Fortis, Hamilton-wizi, máš v tom mezery :-))Fortis - Kuncák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Takže suma sumárum (podle Wize): Jsem Alkoholik, Socka, Putinův agent a starší ročník "Airsoft boys"... Mám tušení, že sednu do obrněného transportéru a zajedu si s Wizem promluvit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Tak jsem to sepsal - když už, tak už....takže: Damasko - KokotiSeiko - SockyPrim - Socky 2FullGold Prim - zpovykaní zbohatlíciRolex - jen zbohatlíciAP - z rozežranosti už nevím co by...PP - vykořisťovatelé společnostiHublot - pozéřiPAM - pozéři (sociální verze)Tag Heuer - studentiGrand Seiko - blázniTissot - McD employer of the monthCertina - šedé myšiTudor - wannabe RolexSinn - pedofilovéJunghans - topenářiVostok, CVSTOS - Putinovi agentiTraser, Luminox - Airsoft boys (starší ročníky s modrými knížkami)Eterna - začínáme s cenou na -73% a i to je mocBreitling - AAA Auto, praporky na dvoře, podnikatelské baroko, kroksySteinhart - středoškolští repetentiDoxa - po prvním šnorchlu v EgyptěOris - šedé myši, nakupující ve slevách po obchoďácíchLongines - cyklisti a další hmyzMaurice Lacroix - pojišťováci a prodavači hrnců (pouze zhruba prostřední patra v pyramidě)Zenith - hipíciMuhle Glashutte - lidi bez vkusu a vtipní jak Mutti MerkelOrient - bez komentářeIWC - snobi, co jim Steinhart není dost dobrýG-Shock, Timex - alkoholici pokud jsem na někoho zapomněl, tak se omlouvám.... (BTW já spadám asi i do několika skupin ;o)Dokonale. Kde je Omega?)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 No právě...ani na seznamu není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se