Berbatow Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Jsem přesvědčený, že to je problém ženy ... čas na to máme stejný, ne? Manželce to říkám 30 let, ale nějak to nechce pochopit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Konečně, tady máme téma k diskuzi:https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/eu-evropske-volby-test-prokop-median_1905130600_jab Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Mne osobně by úplně nejvíc zajímalo, kdo z těch třech autorů nadepsaných v záhlaví článku je vlastně Decebal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Hmm. Vygenerovalo mi to novýho avatara a název. Slušný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Ještě lepší je ten jejich test "Do jaké třídy patříte"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Konečně, tady máme téma k diskuzi:https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/eu-evropske-volby-test-prokop-median_1905130600_jabKupa sracek pro debily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 skratme to: vsetci ste kokoti Největší YPOuš. Vzhledem k tomu, co Ypo právě předvedl v inzerci bych se rád držel původního téma .... POZN 1: jedná se o příspěvky č. 3 a 4POZN 2: Ypoušův inzerát už je smazán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 zase jsem nestihnul žádnou srandu....kua fix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Vzhledem k tomu, co Ypo právě předvedl v inzerci bych se rád držel původního téma .... POZN 1: jedná se o příspěvky č. 3 a 4POZN 2: Ypoušův inzerát už je smazánNo dobře...a co v tom inzerátu aspoň bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 Nějaký 3,14če Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2019 (upraveno) Sprosty slova a kecy.. videl bych to na alkoholovou unavu... Upraveno 26. prosince 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Tak já se tu klidně vyoutuju: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Tak já se tu klidně vyoutuju:Screen Shot 2019-12-27 at 02.08.35.pngV klidu...taky mi vyšel ten fousatej dobroser, ale na 92%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Ja jsem ta zlatokopka na 62 %. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Protisystémový pesimista na 83% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Obrance 45% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Je to strašná picovina ale celkem to můj postoj vystihuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2019 Já blonďatá pipina na 32% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Mne osobně by úplně nejvíc zajímalo, kdo z těch třech autorů nadepsaných v záhlaví článku je vlastně Decebal.Jsem Ti přes Vánoce chyběl, co? A v tom testu mi vyšel městský liberál na 94%, kdyby Tě to zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 28. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2019 Nejraději mám dotazníky s implikujícími variantami odpovědí, kdy se podle nálady mohu rozhodnout mezi městským osvíceným světákem, konspiracím věřícím skeptikem, nebo netečnou samoživitelkou. Používám přitom Stanislavského metodu na levelu Ledgerova Jokera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se