Přejít na obsah

Předvánoční flame volume 22

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

a nejvic pobavi, kdyz se Prazak s Brnakem zacne hasterit, kdo je z mensi vesnice

Brňák: Ty seš z Prahy? O vás si tady myslíme, že jste pěkni šulini

Pražák: A víš co si o brňácích myslíme u nás v Praze?

Brňák: Co?

Pražák: Vůbec nic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 33 minutami, Sněhulák napsal:

Ty, to vůbec nic není! Našel jsem si partnerku z vesnice. Nějakých 1900 obyvatel.

Čuměl jsem, jak jsou háklivý na to, že nejsou vesnice, ale MĚSTÝS!

To jsem fakt nepobral.

jj toto je zase nějaký LGBT označení dědiny😁

Odkaz ke komentáři

Naše obec se už leta zoufale snaží mít oficiálně 3000 obyvatel, aby mohla býti městečkem. Prý to má všelijaké výhody, legislativní i dotační. Reálně tu žije lidí dokonce víc, ale hodně se jich z různých důvodů nechce přihlásit (drahé poplatky, byt v Praze, příslušnost k FÚ atd atd) a obec na to nadává, protože jí jde míň peněz do rozpočtu, nedosáhne na některé dotace a hůř se jí lobbuje. Ten statut městyse či města může přinášet i praktický užitek, nejde jen o nějakou pejchu.

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Waya03 napsal:

Mám tu jedny ruský čajky po Babičce, pomohlo by kdybych je rozmátil kladivem a natočil to přitom na video? Nebo je můžu rozstřílet, mám ale pouze menší kalibr Flobert 6mm 😄

Hodinky na koule a pak rozmlatit kladivem... aby tu mladickou nerozvaznost snad nekdo nezdedil ,-)

Odkaz ke komentáři

V Brně postavili nový široký most. Silnice ale zůstala úzká

včera 18:05 – Brno

Chtěli jsme to udělat co nejlépe, ale dopadlo to jako vždy. I tak by se dalo popsat rozšíření mostu v brněnských Židenicích. Místo dvou pruhů vozovky, chodníků a cyklostezek tady nově mají krásný a široký most, ovšem vozovka je stále v rozměrech původního úzkého mostu, kdy si protijedoucí auta musejí dávat přednost.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...