Ajaj Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Jojo, to jsem zazil taky. Jak ty lidi zijou na samote, tak maj pocit, ze je strasne dulezity jestli jich tam je 10 nebo 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 a nejvic pobavi, kdyz se Prazak s Brnakem zacne hasterit, kdo je z mensi vesniceBrňák: Ty seš z Prahy? O vás si tady myslíme, že jste pěkni šuliniPražák: A víš co si o brňácích myslíme u nás v Praze?Brňák: Co?Pražák: Vůbec nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 před 33 minutami, Sněhulák napsal: Ty, to vůbec nic není! Našel jsem si partnerku z vesnice. Nějakých 1900 obyvatel. Čuměl jsem, jak jsou háklivý na to, že nejsou vesnice, ale MĚSTÝS! To jsem fakt nepobral. jj toto je zase nějaký LGBT označení dědiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Takový to, když utíkáte z Brna do Prahy, poněvadž Brno je moc malý a vůbec všechno špatně. Pak se zakoukáte do ženský a ani nemrknete a štípete dříví na vesnici, pardon, městýsu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Naše obec se už leta zoufale snaží mít oficiálně 3000 obyvatel, aby mohla býti městečkem. Prý to má všelijaké výhody, legislativní i dotační. Reálně tu žije lidí dokonce víc, ale hodně se jich z různých důvodů nechce přihlásit (drahé poplatky, byt v Praze, příslušnost k FÚ atd atd) a obec na to nadává, protože jí jde míň peněz do rozpočtu, nedosáhne na některé dotace a hůř se jí lobbuje. Ten statut městyse či města může přinášet i praktický užitek, nejde jen o nějakou pejchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 jj toto je zase nějaký LGBT označení dědinyNeplest mestys a mekkys.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Na flejm tu mělo zustat to vlákno s hodinkama ruský značky, co má sídlo (a výrobu?) v německu z limitky s ruským znakem na dvanáctce údajně oslavující cary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 @geometr Po dohodě, zdůrazňuji PO DOHODĚ se zakladatelem jsem vlákno smazal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 (upraveno) Mně to bylo jasný, ale zaděláno na nasíračku teda bylo. Upraveno 13. prosince 2022 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 To bola chyba... myslim to mazanie, mohla byt sranda. Nie ako tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Poljoty byly první co jsem si tu díky Chronomagu koupil. Jó kdy ty časy jsou, koupil bych je zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Můj příspěvek viz. výše byl pokusem o slovní hříčku a měl ilustrovat moji mladickou nerozvážnost a naivitu. Jinak ve skutečnosti jsem žádný ruský šunt už léta nekoupil a ani to neplánuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Ted uz to nezakecas ty russkej svabe z paty kolony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 (upraveno) Mám tu jedny ruský čajky po Babičce, pomohlo by kdybych je rozmátil kladivem a natočil to přitom na video? Nebo je můžu rozstřílet, mám ale pouze menší kalibr Flobert 6mm Upraveno 13. prosince 2022 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2022 Jedině Tokarevem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 před 9 hodinami, Waya03 napsal: Mám tu jedny ruský čajky po Babičce, pomohlo by kdybych je rozmátil kladivem a natočil to přitom na video? Nebo je můžu rozstřílet, mám ale pouze menší kalibr Flobert 6mm Hodinky na koule a pak rozmlatit kladivem... aby tu mladickou nerozvaznost snad nekdo nezdedil ,-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 V Brně postavili nový široký most. Silnice ale zůstala úzká včera 18:05 – Brno Petr Kozelka Chtěli jsme to udělat co nejlépe, ale dopadlo to jako vždy. I tak by se dalo popsat rozšíření mostu v brněnských Židenicích. Místo dvou pruhů vozovky, chodníků a cyklostezek tady nově mají krásný a široký most, ovšem vozovka je stále v rozměrech původního úzkého mostu, kdy si protijedoucí auta musejí dávat přednost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Ještě bych vytáhnul tu zprávu,jak obsluha nechala ty lidi na vánočním kolotoči, zhasla a odešla domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 před 15 minutami, kral083 napsal: Ještě bych vytáhnul tu zprávu,jak obsluha nechala ty lidi na vánočním kolotoči, zhasla a odešla domů. no to byli ale lidi z Prahy co tam nechali jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Lidi z Prahy do Brna nejezdí. Ledaže by zabloudili cestou do Vídně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se