EpsteinBarr Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Akoze teda neviem, ale na poslednom zraze som skusal Vomegy, nejake noony, ci co... a vobec sa nedivim, ze nie su na zozname. Nemaju iskru, tah pre buzny a nehodia sa im ziadne poriadne remene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 ?????? ??? ?????? ??????. Odesláno z mého LG-H870 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 U nas v lopatove hornici denne rozbijeji horninu. Toz jsem to bral jako jasnou pracovni zalezitost. Su hnup, no......ale ne vyhodniar. Kurňa, na hornickej úhel pohledu jsem nepomyslel. Bych se ti i omluvil, ale to by bylo zcela mimo intence tohohle vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Citizen je víc...sundej brejle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 (upraveno) ?????? ??? ?????? ??????. Odesláno z mého LG-H870 pomocí TapatalkJa znam bulharsky jen "goljana putka" . Tak jsme rikali mistnimu skinheadovi. Prima synek. Upraveno 7. listopadu 2019 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Kuwa hoši, vždyť jste ouplně zapomněli na legendární zálesácký chrona, ty byly taky z nějaký kolonije... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Banik Pičo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Banik Pičo...Napsal bych smrt Spartě! Ale koho dneska zajímá Sparta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Počkej počkej, já bych to tak neodbyl. Tohle mě náhodou zajímá. Vysvětlil byste mi prosím někdo, kterej klub je lepší - jestli Sparta nebo Slávie? Nemyslím teďka, myslím obecně, včetně historie. Nepovedlo se mi ani (na rozdil od hodinářskejch výrobců) dohledat, kterej ten klub byl založenej dřív, jen ze vznikly zhruba ve stejný době. Prece musí být jeden starší a lepší, to dá rozum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Tak jsem to sepsal - když už, tak už....takže: Damasko - KokotiSeiko - SockyPrim - Socky 2FullGold Prim - zpovykaní zbohatlíciRolex - jen zbohatlíciAP - z rozežranosti už nevím co by...PP - vykořisťovatelé společnostiHublot - pozéřiPAM - pozéři (sociální verze)Tag Heuer - studentiGrand Seiko - blázniTissot - McD employer of the monthCertina - šedé myšiTudor - wannabe RolexSinn - pedofilovéJunghans - topenářiVostok, CVSTOS - Putinovi agentiTraser, Luminox - Airsoft boys (starší ročníky s modrými knížkami)Eterna - začínáme s cenou na -73% a i to je mocBreitling - AAA Auto, praporky na dvoře, podnikatelské baroko, kroksySteinhart - středoškolští repetentiDoxa - po prvním šnorchlu v EgyptěOris - šedé myši, nakupující ve slevách po obchoďácíchLongines - cyklisti a další hmyzMaurice Lacroix - pojišťováci a prodavači hrnců (pouze zhruba prostřední patra v pyramidě)Zenith - hipíciMuhle Glashutte - lidi bez vkusu a vtipní jak Mutti MerkelOrient - bez komentářeIWC - snobi, co jim Steinhart není dost dobrýG-Shock, Timex - alkoholici pokud jsem na někoho zapomněl, tak se omlouvám.... (BTW já spadám asi i do několika skupin ;o)Tak starší ročník jsem, ale modrou nemám...:-)Chybí mi tam Casio (ne G-shock)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Počkej počkej, já bych to tak neodbyl. Tohle mě náhodou zajímá. Vysvětlil byste mi prosím někdo, kterej klub je lepší - jestli Sparta nebo Slávie? Nemyslím teďka, myslím obecně, včetně historie. Nepovedlo se mi ani (na rozdil od hodinářskejch výrobců) dohledat, kterej ten klub byl založenej dřív, jen ze vznikly zhruba ve stejný době. Prece musí být jeden starší a lepší, to dá rozum!Malém jsi mě dostal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Nejhorší klub je Mountfield Hradec Králové, protože nám ukradli extraligu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Sparta, Slávia, Baník, všecko jedno, fotbal je sport pro napomádované buzny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Nebo takhle staci;-) grrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Ja mam fotbal rad. Je to jedna z poslednych legalnych moznosti ako si kupit cernocha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Sparta, Slávia, Baník, všecko jedno, fotbal je sport pro napomádované buzny Amen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Počkej počkej, já bych to tak neodbyl. Tohle mě náhodou zajímá. Vysvětlil byste mi prosím někdo, kterej klub je lepší - jestli Sparta nebo Slávie? Nemyslím teďka, myslím obecně, včetně historie. Nepovedlo se mi ani (na rozdil od hodinářskejch výrobců) dohledat, kterej ten klub byl založenej dřív, jen ze vznikly zhruba ve stejný době. Prece musí být jeden starší a lepší, to dá rozum! Mě je todle úplně fuk! Já sem Plzeňák! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Nejhorší klub je Mountfield Hradec Králové, protože nám ukradli extraligu Přesně, Hradec České Budějovice a Kometu Znojmo zapálit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 A Banik hraje tedka jakou ligu? Moc to nesleduju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 A Banik hraje tedka jakou ligu? Moc to nesleduju...Nějakej sedmej prales, nevím přesně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se