Petr.S Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Tak tohle je nová členka naší rodiny, jmenuje se Mia.Myslím, že ten pohled mluví za vše...a kde jste nechali mojí maminku?? Tady budu jako bydlet?Na druhé už si našla svoje místo, tam na ní naše malá moc nemůže a hned tam usnula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Tady ještě šťastná "majitelka" na cestě domů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Tady ještě šťastná "majitelka" na cestě domů... no super, konečně pořádne pan Pes... taky máme....foto staré tři roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bellamor Odesláno 10. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 (upraveno) I want to know your thoughts about underground dog fence, do you think that this product is a great alternative to a traditional fence? Copper always sneak out of the neighborhood, good thing he always finds his way back home. Upraveno 10. prosince 2018 uživatelem bellamor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 (upraveno) To skoro vypadá, že místo psa máme doma klokana... Upraveno 14. prosince 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 To su perfektni bostonkovia Díky, malá roste jako z vody :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Nezapomeňte na Štědrý den o půlnoci vystrčit svého pejska z baráku prdelí napřed, jasný? Ať vás nevykradou v příštím roce :-) Blackie přeje šťastný a veselý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Blackie přeje šťastný a veselý....Barborka se připojuje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Nasi psi se mnou drzej basu, pred jedenactou nevylezou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Světlej textil, světlej interiér, vyglancovaná podlaha, psi. Absolutně nechápu, jak to děláš. Tohle nemůže nějakej robotickej vysavač zvladnout. Leda hospodyně Svetlana 24/7... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Ja to nedelam, jen jsem si dobre vybral Ma chot uklizi, podlahu stira tak dvakrat tydne, povleceni jednou za tyden a v tomhle duchu. Pani na uklid nechce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 (upraveno) My máme na úklid tak naruživého homosexuála, že když jsem náhodou doma, když on je v akci, tak si připadám, že snad hárám. Ale uklízí fajně a za pár stovek. Když vynechá, tak si hned člověk uvědomí, kde všude on vlastně uklízí. Upraveno 23. prosince 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Vyhlížíme Ježíška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Nie nie, ten co chodi zo zeme, to je Satan Klaus.. tak aby nedoslo k nedorozumeniu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Arnie je poboznej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Používáš ten Corbusierův chaise lounge? Nebo to zabírá místo jako u všech doma rotoped? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 To není u něj doma, to je ordinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Používáš ten Corbusierův chaise lounge? Nebo to zabírá místo jako u všech doma rotoped? Má to můj dobrej známej a když jsem u něj, tak na tom pokaždé radostně spočinu.Za mě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Vanoce nevanoce, valeni mi jde porad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2018 Používáš ten Corbusierův chaise lounge? Nebo to zabírá místo jako u všech doma rotoped?Napadlo mě něco podobnýho. Dlouho po tom pokukuju, ale mám trochu strach, abych pak nebyl zklamanej z případnýho nepohodlí. Takže by mě zajímaly reálný zkušenosti majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se