mAra_ Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 před 1 minutou, M109 napsal: Tak u nás už chodím len ja...odkedy sa drahá vrátila takto pred dvomi rokmi s odretou bradou aj nosom. A to môj miláčik sa zastavil na cca 60 kíl živej váhy, Tvoja obluďka ešte pridá. Moje obluda má 70+.... A pak s tím vyžeň ženu ven.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 12. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Spomienka na leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Měl jsem kokra kterej jak viděl vodu tak tam hupsnul, týden rybaření na Berounce trávil celej ve vodě, doma pil jedině ve vaně po venčení přímo z kohoutku. Teď mám knírače, vodu obchází obloukem a kdyby nemusel, ani by snad nepil Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 V 11. 12. 2020 v 20:51, mAra_ napsal: Vím, že fotka je velmi nekvalitní a nehezká (focena přes dveře a manželčiným mobilem)... Ale když ta situace byla tak pěkná... Tak se omlouvám, ale sdílet s vámi bych ji chtěl... Ta fotka je super, pes krásnej, nepamatuji si, že bych viděl takhle vymazlený SAO, fakt pohodář od pohledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 je to můj kluk... Dneska žena vstala dřív jak já a vyfotila nás, jak spolu spíme na pohovce ... Moc pěkná fotka. Zítra ji sem dám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 13. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2020 Brachovo smecka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 14. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2020 FilozofkaSent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 (upraveno) Trhač Upraveno 15. prosince 2020 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 FilozofkaSent from my iPad using TapatalkPřekrásná. Brácha má dvě takové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sara11 Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Ti moji dva mě pořád bavi,prostě to v práci zalomi a nazdar.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Náš kudrnáč Blackie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 19 hodinami, sara11 napsal: Ti moji dva mě pořád bavi,prostě to v práci zalomi a nazdar. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro To jsou krásný momentky . Jsou tam hezky poskládaný - amstaff si z něj udělal nejdřív polštář a pak stoličku na nohy . AST jsem měl 13 let - úžasné plemeno. Ještě jsem mu tenkrát po relativně "složité" cestě, nechal kupírovat uši a doteď jsem zastáncem tohoto zásahu. Den, dva to měl citlivější a ta hlava a výraz byly potom opravdu jinde. Koukám, že ten tvůj má dobře složené ucho, ale na fotkách AST často vídám, že ty uši mají tvrdou chrupavku, to jejich správné složení se u štěněte podcenilo a na hlavě mu pak trčí dva 15-ti cm špice jak bullterrierovi. Já vím, pes za to nemůže, ale v tomto jsem stará škola a nevnímám to jako týrání (EU)… Každopádně skvělé fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Nazdar chlupáči.Musím Vám oznámit,že dneska slavím 16 roků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Jó,fotka je starší,dnes už mám šediny.Ale musím se líbit,né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Gratulace, už jsem chtěl psát, zda ho chodíš někam barvit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Posléze ho blýsknu.Díky,haf a pac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Je poměrně fotogenický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Arťa zařezává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 před 7 minutami, mlsoun1 napsal: Je poměrně fotogenický Sluší mu to, protože má bradu jako já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se