Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

btw mikroshop dostal casovo obmedzeny BAN? 

Ano.

Na ako dlho? Odpoved.prosim vo forme (X-dni) kde za X sa dosadi arabicka cislica z mnoziny realnych celych  cisel a pojem den zahrna pozemsky den (24hodin)

Odesláno

Doma se ženská chystá do nemocnice na zákrok, v práci se rozjíždí předvánoční nával, je potřeba spousta věcí ohledně plánování příštího roku, máme tady začátek měsíce, tzn. je potřeba odreportovat ten právě skončený, je potřeba otestovat nový systém, jestli už konečně půl roku po slavnostním spuštění začal dělat, co už půl roku dělat má, a co udělá Filip?

Pořídí si zánět průdušek  :suicide_anim: Fakt na odstřel toto.

-----------------------------------------------------------------------

"bamdomaci" dostal BAN, protoze to je prevleceny mikroshop.

Ale tohle mě pobavilo  :lol:

Odesláno (upraveno)

Na ako dlho? Odpoved.prosim vo forme (X-dni) kde za X sa dosadi arabicka cislica z mnoziny realnych celych  cisel a pojem den zahrna pozemsky den (24hodin)

Nechte prosím už mody normálně pracovat.

Jejich běžná agenda (čištěním spamu počínaje) vydá ažaž.

Pokud už musíte takto exhibovat, řešte to prosím pomocí SZ, neplevelte, pořád.

Jak dnes ráno potěšilo, že Snow vyplodil další dávku odkazů na zajímavé hodinky .-)

Edit: Poprvé zkusím, jak spam odfiltruje funkce Ignore...

Upraveno uživatelem sery.vlk
Odesláno

Toto vlákno sledujem skôr pasívne ako aktívne. Tvoju pôvodnú správu som registroval a úprimne ma potešila. Takže tá dnešná ma veľmi mrzí. Držte sa, hlavne Tvoje pani.

nenastvalo....ale rozesmutnelo. s avizovanym tehotenstvim me ženy, před pár týdny je smitec. asi sem se radoval moc brzy....teď je mi ouzko. až přijdu z práce, musím si dat panáka :(

Odesláno

nenastvalo....ale rozesmutnelo. s avizovanym tehotenstvim me ženy, před pár týdny je smitec. asi sem se radoval moc brzy....teď je mi ouzko. až přijdu z práce, musím si dat panáka :(

Do pr.ele. Přeji hodně moc síly do života Tobě a hlavně ženě. Člověk se hlavně nesmí vzdávat a musí jít dál. Ač bych nejraději nevěděl o čem je řeč, vyzkoušel jsem si to se ženou několikrát a to jsme oba zdraví. Dvě děti, které dnes po tom všem máme taky. Držte se, držím všechny palce!

Odesláno

Moderator nekolikat varoval toho blba, at tady nedela ocividnou a jeste navic hloupou reklamu. Nekolikrat. Nepomohlo to, tak dostal ban. Co na tom nechapes?

Že by to, čo som už postoval predtým? V pravidlách je JEDNOZNAČNE komerčná reklama zakázaná. Nie je tam NIČ o očividnej ani hlúpej reklame. Teda by to malo platiť pre všetkých, nie len pre niekoho, že. Alebo potom to pravidlo radšej zrušte.

Odesláno (upraveno)

nebo sem nemusíš chodit a nebude tě to rozčilovat

+1 

... a máš po starostech  :)

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

díky kluci...snad to bude brzy ok. je jasný, že v prchnich 3 měsících se muze stat cokoliv. Člověk si to ale nějak nechce připustit, že by ho to mohlo potkat. Ještě že mame už jednu zdravou a krásnou dcerku...tak nam trochu zvedá náladu. optimismus neztracime...příště to určitě bude ok :)

Odesláno

díky kluci...snad to bude brzy ok. je jasný, že v prchnich 3 měsících se muze stat cokoliv. Člověk si to ale nějak nechce připustit, že by ho to mohlo potkat. Ještě že mame už jednu zdravou a krásnou dcerku...tak nam trochu zvedá náladu. optimismus neztracime...příště to určitě bude ok :)

Určitě.

Odesláno

Taky jsem si tim prosel, vse bude ok

Odesláno

Přesně, jak píšeš. Nám se to stalo také, pak se povedlo a díkyBohu máme krásnou a zdravou dceru. Držím vám oběma upřímně pěsti ať se zadaří.  

Odesláno

To mě mrzí. Ale jak tady psali jiní, není to konečná, tak držím pěsti - vy se držte taky!

Odesláno (upraveno)

Buď v klidu, ten rozdíl vidí každý soudný čověk.

+1

P.S..původně jsem se k tomu flejmu chtěl rozepsat, ale na druhou stranu proč..je to přirozená selekce "jiných" osobností..jinak si to nedovedu po době strávené tady vysvětlit..tak a jedem dál.. :)

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

Malý je třetí týden doma,po týdenní léčbě zelené rýmy bez úspěchu,pak stěry a nějaký strepkokok či co a malá minulý týden neštovice,no idylka.

Odesláno

Chjo.............Držte se.

Odesláno

Ahoj

drzime palce, Tiez sme tym presli, o 6 mesiacov neskor sa nam to podarilo fajn. Hlavne nech sa manzelka z toho dostane.

Odesláno

chlapi díky, bude to ok....řekli jsme si, že to tak asi mělo být a jdeme dál. Na další pokus to dáme ;-) 

Jako zasloužilý, trojnásobný, tatík držím palce. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...