African Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Od dubna? Kde? Do.....e tak proč ještě pořád fungujou, komu se tady vlastně pomáhá a koho se chrání?Já pouze taky na dobírku, ale poslouchej, nedávno u AD Peugeot Prague krásně prošívané autopotahy + vana do kufru přes e-shop v hodnotě 13.000,-. Přišla nějaká sračka, zlatej Lidl, tak jsem to poslal zpět že odstupuji od smlouvy, že poslali něco jiného. No a za týden na to mi přišel balík, a oni potahy zpět s papírem, že jsem kupoval na firmu a fotky, popis nemusí odpovídat realitě. Tý, mě málem upřímně málem odvezli jakou někdo může mít drzost, a už vůbec AD prodejce Pažout :-( Takže balík jsem poslal zpět s dopisem sepsaným právníci se všemi body co porušili, protože telefonáty nefungovali, no a za 14 dní byli peníze zpět. Nic si z toho nedělej, nachytat tě můžou všelijak, ale posílat prachy do předu je samozřejmě blbost...Tady jsou ti borci :-) https://eshop-peugeot.cz/cs/
M10 Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 no tvl, Máte slovo s M. Jílkovou ted na CT1...mee too...a neštěstí nechodí po horách..... To je hnus fialovej.
Laudis Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 No kua a já u nich měl vyhlídlý nějaký doplňky, naštěstí sem ale většinu objednal přímo k autu u AD v Brně. Jinak co ta vana do kufru? To byl taky aušus? Jinak u CZ importéra Peugeotu je teď asi obecně veselo, najíždí asi novou DMS a maj zpožděný objednávky...mi už stříhali metr, v půlce prosince měl být termín a teď to vypadá spíš na leden....na to auto už čekáme jak na smilování. Sent from mTalk
Sáčok Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 no tvl, Máte slovo s M. Jílkovou ted na CT1...mee too...a neštěstí nechodí po horách..... To je hnus fialovej.Haha, také sleduji . Ta ženská od Zelených, vrrr.
sery.vlk Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Po několika stech nákupů na netu jsem poprvé naletěl. V pondělí jsem objednal zimní gumy, zaplatil a tím to asi i skončí. Od včerejška nabíhají na tuto vypečenou firmu https://pneu-svet.cz negativní recenze, zboží neposílají nikomu. Asi navštívím PČR, jestli to bude k něčemu spíš sám nevěřím.Pokud jsi ten nákup platil kartou, reklamuj karetní transakci u své banky.(Jak to funguje, bude do detailu vědět jedině Patrik .-)
Návštěvník qoyi Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Karma mě dohnala. Budu muset k zubaři. Po hooooodně dlouhý době.
Maxel Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Vem to na kole po dálnici a bude to dokonalý
Tittus Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Karma mě dohnala. Budu muset k zubaři. Po hooooodně dlouhý době. No já takhle šel loni v červenci po hodně dlooooouhý době a chodil jsem tam pak celej rok, skončil jsem minulý týden. A nechal jsem tam desítky tisíc. Tak si to užij.
Návštěvník qoyi Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 No já takhle šel loni v červenci po hodně dlooooouhý době a chodil jsem tam pak celej rok, skončil jsem minulý týden. A nechal jsem tam desítky tisíc. Tak si to užij. Za co se u zubaře nechávaj desítky tisíc? Většinu platí pojišťovna, ne? Já popravdě ani nemam strach z těch peněz jako z toho že to bude bolet.
Návštěvník qoyi Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Vem to na kole po dálnici a bude to dokonalý Po pečlivym výběru jsem jednoho našel, je to asi 300 kilometrů jenom za nim a samozřejmě po dálnici, počet cyklistů na silnici by tedy měl být 0 pokud vyjedu třeba ve 2 ráno a bude sněžit. Zubaře beru jako výjimečnou záležitost, nemam v plánu tam jezdit denně, ale došel jsem do stádia kdy se probudim a bolí mě zuby, pak celej den zuby a pak jdu spát a zuby, mezi tim pár cyklistů a jinak mě celkem nic ne se re.
bohush Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Pokud jsi ten nákup platil kartou, reklamuj karetní transakci u své banky.(Jak to funguje, bude do detailu vědět jedině Patrik .-)Díky za snahu pomoct, do banky jsem volal hned, jakmile jsem zjistil která bije, taky se mně ptali jestli jsem platil kartou, bohužel převodem, takže poslali do equabank žádost o vrácení platby a zároveň doporučili návštěvu PČR. Co mně zaráží, jak jsem během odpoledne stačil zjistit, že tento způsob "podnikání" se tady opakuje už pár let, vždy s nastupující sezónou prodeje pneumatik, řekl bych, že to provozují stejní lidi, zřejmě beztrestně.
SCIFI Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 (upraveno) no tvl, Máte slovo s M. Jílkovou ted na CT1...mee too...a neštěstí nechodí po horách..... To je hnus fialovej.sem si to pustil a to je pecka. Nejlepší je ten borec co byl brutálně sexuálně zneužit a vylezlo z něho že jo probudila jeho žena masturbací a chtěla ta mrcha sex každej den To nevymyslíš Upraveno 23. listopadu 2017 uživatelem SCIFI
Tittus Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Za co se u zubaře nechávaj desítky tisíc? Většinu platí pojišťovna, ne? Já popravdě ani nemam strach z těch peněz jako z toho že to bude bolet. Třeba za předělávání starých plomb, za čištění kanálků pod mikroskopem, za nový můstek (40k) apod. Ale samozřejmě si to můžeš nechat udělat na pojišťovnu a za pár let nechat zase předělávat. Mě ty peníze rozhodně nemrzí.
Maxmillian Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Nemuzu usnout grrrrrrr....
Radimk Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Za co se u zubaře nechávaj desítky tisíc? Většinu platí pojišťovna, ne? Já popravdě ani nemam strach z těch peněz jako z toho že to bude bolet. Asi jsi u zubaře nebyl opravdu hodně dlouho..
Návštěvník qoyi Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Asi jsi u zubaře nebyl opravdu hodně dlouho..Nebyl no.
Sáčok Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 To s těma zubama mne mrzí. Já třeba svou zubařku miluji, páč má takový time management, že když jdu na preventivku, sestřička už na mě čeká ve dveřích a celá ta paráda netrvá déle, než 3-4 minuty (i s pozdravem a takovým tím tlacháním, co ve škole atp.)
Návštěvník Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 (upraveno) Karma mě dohnala. Budu muset k zubaři. Po hooooodně dlouhý době. EDIT: Nic.. Upraveno 24. listopadu 2017 uživatelem vojta1
African Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Black Friday si většina českých obchodníků pojala po svém, odrbat co nejvíce lidí, klasika A tupci nakupují že jsou z toho dopravci úplně paf .....
Doporučené příspěvky