Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Od dubna? Kde? Do.....e tak proč ještě pořád fungujou, komu se tady vlastně pomáhá a koho se chrání?

Já pouze taky na dobírku, ale poslouchej, nedávno u AD Peugeot Prague krásně prošívané autopotahy + vana do kufru přes e-shop v hodnotě 13.000,-. Přišla nějaká sračka, zlatej Lidl, tak jsem to poslal zpět že odstupuji od smlouvy, že poslali něco jiného. No a za týden na to mi přišel balík, a oni potahy zpět s papírem, že jsem kupoval na firmu a fotky, popis nemusí odpovídat realitě. Tý, mě málem upřímně málem odvezli jakou někdo může mít drzost, a už vůbec AD prodejce Pažout :-( Takže balík jsem poslal zpět s dopisem sepsaným právníci se všemi body co porušili, protože telefonáty nefungovali, no a za 14 dní byli peníze zpět. Nic si z toho nedělej, nachytat tě můžou všelijak, ale posílat prachy do předu je samozřejmě blbost...Tady jsou ti borci :-)

https://eshop-peugeot.cz/cs/

Odesláno

no tvl, Máte slovo s M. Jílkovou ted na CT1...mee too...a neštěstí nechodí po horách..... To je hnus fialovej.

Odesláno

No kua a já u nich měl vyhlídlý nějaký doplňky, naštěstí sem ale většinu objednal přímo k autu u AD v Brně. Jinak co ta vana do kufru? To byl taky aušus? Jinak u CZ importéra Peugeotu je teď asi obecně veselo, najíždí asi novou DMS a maj zpožděný objednávky...mi už stříhali metr, v půlce prosince měl být termín a teď to vypadá spíš na leden....na to auto už čekáme jak na smilování.

Sent from mTalk

Odesláno

no tvl, Máte slovo s M. Jílkovou ted na CT1...mee too...a neštěstí nechodí po horách..... To je hnus fialovej.

Haha, také sleduji :D . Ta ženská od Zelených, vrrr.

Odesláno

Po několika stech nákupů na netu jsem poprvé naletěl. V pondělí jsem objednal zimní gumy, zaplatil a tím to asi i skončí. Od včerejška nabíhají na tuto vypečenou firmu https://pneu-svet.cz negativní recenze, zboží neposílají nikomu. Asi navštívím PČR, jestli to bude k něčemu spíš sám nevěřím.

Pokud jsi ten nákup platil kartou, reklamuj karetní transakci u své banky.

(Jak to funguje, bude do detailu vědět jedině Patrik .-)

Odesláno

Karma mě dohnala. Budu muset k zubaři. Po hooooodně dlouhý době. 

No já takhle šel loni v červenci po hodně dlooooouhý době a chodil jsem tam pak celej rok, skončil jsem minulý týden. A nechal jsem tam desítky tisíc. Tak si to užij. :)

Návštěvník qoyi
Odesláno

No já takhle šel loni v červenci po hodně dlooooouhý době a chodil jsem tam pak celej rok, skončil jsem minulý týden. A nechal jsem tam desítky tisíc. Tak si to užij. :)

Za co se u zubaře nechávaj desítky tisíc? Většinu platí pojišťovna, ne? Já popravdě ani nemam strach z těch peněz jako z toho že to bude bolet. :D

Návštěvník qoyi
Odesláno

Vem to na kole po dálnici a bude to dokonalý :D

Po pečlivym výběru jsem jednoho našel, je to asi 300 kilometrů jenom za nim a samozřejmě po dálnici, počet cyklistů na silnici by tedy měl být 0 pokud vyjedu třeba ve 2 ráno a bude sněžit. Zubaře beru jako výjimečnou záležitost, nemam v plánu tam jezdit denně, ale došel jsem do stádia kdy se probudim a bolí mě zuby, pak celej den zuby a pak jdu spát a zuby, mezi tim pár cyklistů a jinak mě celkem nic ne se re.

Odesláno

Pokud jsi ten nákup platil kartou, reklamuj karetní transakci u své banky.

(Jak to funguje, bude do detailu vědět jedině Patrik .-)

Díky za snahu pomoct, do banky jsem volal hned, jakmile jsem zjistil která bije, taky se mně ptali jestli jsem platil kartou, bohužel převodem, takže poslali do equabank žádost o vrácení platby a zároveň doporučili návštěvu PČR. Co mně zaráží, jak jsem během odpoledne stačil zjistit, že tento způsob "podnikání" se tady opakuje už pár let, vždy s nastupující sezónou prodeje pneumatik, řekl bych, že to provozují stejní lidi, zřejmě beztrestně.

Odesláno (upraveno)

sem si to pustil a to je pecka. Nejlepší je ten borec co byl brutálně sexuálně zneužit a vylezlo z něho že jo probudila jeho žena masturbací a chtěla ta mrcha sex každej den :D To nevymyslíš Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

Za co se u zubaře nechávaj desítky tisíc? Většinu platí pojišťovna, ne? Já popravdě ani nemam strach z těch peněz jako z toho že to bude bolet. :D

Třeba za předělávání starých plomb, za čištění kanálků pod mikroskopem, za nový můstek (40k) apod. Ale samozřejmě si to můžeš nechat udělat na pojišťovnu a za pár let nechat zase předělávat. Mě ty peníze rozhodně nemrzí.

Odesláno

Asi jsi u zubaře nebyl opravdu hodně dlouho..

Odesláno

To s těma zubama mne mrzí. Já třeba svou zubařku miluji, páč má takový time management, že když jdu na preventivku, sestřička už na mě čeká ve dveřích a celá ta paráda netrvá déle, než 3-4 minuty (i s pozdravem a takovým tím tlacháním, co ve škole atp.)  

Odesláno (upraveno)

Karma mě dohnala. Budu muset k zubaři. Po hooooodně dlouhý době. 

EDIT: Nic..

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

Black Friday si většina českých obchodníků pojala po svém, odrbat co nejvíce lidí, klasika  :lol2: A tupci nakupují že jsou z toho dopravci úplně paf .....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...