Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Pánové ryby už tam jsou to žádnej strach.. každopádně se tenhle skromný objem 240l dá použít k mnoha účelům. Vyjma vytopení sousedů, tak samozřejmě k čerstvému sushi, šnorchlování i k WR....

Milisi šneci tam už jsou.. ty tam ani nemusíš dávat oni se tam prostě za pár dní objeví sami...

Hodinky taky možná budou..

Jinak děkuji za milé uvítání po čtvrt roce

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi jsou nejake skvrny na slunci. Me dneska zcela odmitl poslusnost pracovni laptop. Prisel jsem do prace, cvaknul ho do dockiny a ani neskytnul. Nenasel nic, z ceho by mohl nabootovat. Rozjel se jen BIOS. Tak jsem nahlasil poruchu do systemu a sel zase domu a jedu pres vzdaleny pristup primo na serveru. Ajtaci do ted nezareagovali. Takovy total crash se mi stal poprve.

Odkaz ke komentáři

Jojo, to budou ty erupce - mně se zlomila xperie v kapse u kalhot. Aspoň jsem měl důvod si koupit tu novější.

No teda, zlomit telefon v kapse to už chce docela kus šikovnosti, tedy né že bych se Ti smál ale tu akci bych docela rád viděl........ :eek:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem další s tápajícím iPhonem...

Jinak včera penzion v Plzni, 50m od brány pivovaru, poručim si pívo a měli jen Bernarda. K jídlu mi doporučili steak Buffalo, já natěšenej na flákotu, dostal jsem naklepanej 3mm vysokej přírodní vepřovej řízek, všude samý jakoby čtverečky...

Odkaz ke komentáři

Jojo, to budou ty erupce - mně se zlomila xperie v kapse u kalhot. Aspoň jsem měl důvod si koupit tu novější.

Tohle je přesně důvod, proč telefon v kapse u kalhot zásadně nenosím. Asi by to spíš patřilo do vlákna o obsesích. Ale když jsem to párkrát zkusil, měl jsem pokaždé strach, že jak si sednu, telefon praskne.

Ale mě dnes fakt naštval prodavač (teda spíš podavač) v Datartu na CČM. Přišel ke mě a ptal se, jak mi může pomoci. Tak mu povídám, že sháním pouzdro na tablet ASUS MemoPad HD 7. On kouká do stojanů a pak říká, že ho nemaj. Manželka se těmi stojany ještě chvíli probírá a pak ho najednou drží v ruce.

Pak si můžou obchodníci stěžovat, že lidi šetří a jim se nehýbou kšefty, když neumějí prodat ani to, co mají. Čekám na dobu, kdy jim dojde, že se vyplatí zaměstnávat kvalifikované prodavače místo nic netušících brigádníků.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...