Filip.J Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 V novém akvárku se nejdřív musí vytvořit mikroklima, ryby tam přijdou až pár týdnů potom, co se v tom přestaneš vrtat a sázet ty chaluhy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 (upraveno) Možná se špatně dívám ale nějak nevidím ryby?Dal bych tam sneci. Upraveno 3. dubna 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Příprava na test WR.Rok bez hodinek,nenosil jsem je deset let.Pěkný akvárko,v tom jel léta táta,akvárka byly všude,jenom doma jich bylo 12.Vzpomínám na nákupy v NDR a taky na prťavý žáby.Každopádně společnost co nedržkuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Pánové ryby už tam jsou to žádnej strach.. každopádně se tenhle skromný objem 240l dá použít k mnoha účelům. Vyjma vytopení sousedů, tak samozřejmě k čerstvému sushi, šnorchlování i k WR.... Milisi šneci tam už jsou.. ty tam ani nemusíš dávat oni se tam prostě za pár dní objeví sami... Hodinky taky možná budou.. Jinak děkuji za milé uvítání po čtvrt roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Že se mě z ničeho nic rozbil iphone. Signál začal mizet a zase se objevovat, ale většinu času je v hledání. Tak nevím zda je to anténou nebo simkou. A to je to prosím půl roku staré zařízení. Ach jo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 jestli ti to blblo vcera, tak kolem 19 h, tak mne taky.. mozna si jen amici kalibrovali sledovaci software Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 jestli ti to blblo vcera, tak kolem 19 h, tak mne taky.. mozna si jen amici kalibrovali sledovaci software všimnul jsem si toho k večeru a od té doby to dělá pořád, většinu času je v hledání signálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 všimnul jsem si toho k večeru a od té doby to dělá pořád, většinu času je v hledání signálu. Taky to tak mám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 To je bohuzel pokazenej pristroj. A docela casto se opakujici chyba antena. Pred rokem jsem mel prvni iPhone 5 a delal to same. 2 dny jsem se s tim trapil a pak jsem ho vymenil a ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Nojo tak v pondělí holt dojdu do servisu no((( aspoň vím co s ním je.... Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Asi jsou nejake skvrny na slunci. Me dneska zcela odmitl poslusnost pracovni laptop. Prisel jsem do prace, cvaknul ho do dockiny a ani neskytnul. Nenasel nic, z ceho by mohl nabootovat. Rozjel se jen BIOS. Tak jsem nahlasil poruchu do systemu a sel zase domu a jedu pres vzdaleny pristup primo na serveru. Ajtaci do ted nezareagovali. Takovy total crash se mi stal poprve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Můj iPhone taky začal hledat signál a hledá a hledá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Jojo, to budou ty erupce - mně se zlomila xperie v kapse u kalhot. Aspoň jsem měl důvod si koupit tu novější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Jojo, to budou ty erupce - mně se zlomila xperie v kapse u kalhot. Aspoň jsem měl důvod si koupit tu novější.No teda, zlomit telefon v kapse to už chce docela kus šikovnosti, tedy né že bych se Ti smál ale tu akci bych docela rád viděl........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Já si Lumii rozsekal předevčírem. Vyklepával jsem prach z kalhot a byla v kapse... Jedu teď na desetiletým Siemens S65 a čekám na Lumii 925. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Tak jsem další s tápajícím iPhonem... Jinak včera penzion v Plzni, 50m od brány pivovaru, poručim si pívo a měli jen Bernarda. K jídlu mi doporučili steak Buffalo, já natěšenej na flákotu, dostal jsem naklepanej 3mm vysokej přírodní vepřovej řízek, všude samý jakoby čtverečky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 kde to přesně bylo? Tak třeba v Buffalu jsou zvyklí jíst 3mm steaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 kde to přesně bylo? Tak třeba v Buffalu jsou zvyklí jíst 3mm steaky Hier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Jojo, to budou ty erupce - mně se zlomila xperie v kapse u kalhot. Aspoň jsem měl důvod si koupit tu novější. Tohle je přesně důvod, proč telefon v kapse u kalhot zásadně nenosím. Asi by to spíš patřilo do vlákna o obsesích. Ale když jsem to párkrát zkusil, měl jsem pokaždé strach, že jak si sednu, telefon praskne. Ale mě dnes fakt naštval prodavač (teda spíš podavač) v Datartu na CČM. Přišel ke mě a ptal se, jak mi může pomoci. Tak mu povídám, že sháním pouzdro na tablet ASUS MemoPad HD 7. On kouká do stojanů a pak říká, že ho nemaj. Manželka se těmi stojany ještě chvíli probírá a pak ho najednou drží v ruce.Pak si můžou obchodníci stěžovat, že lidi šetří a jim se nehýbou kšefty, když neumějí prodat ani to, co mají. Čekám na dobu, kdy jim dojde, že se vyplatí zaměstnávat kvalifikované prodavače místo nic netušících brigádníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 siwi: kamaráde, můžu Ti říct, že jsem se v Datartu i EW nikdy nesetkal s poradou, tohle můžou dělat cvičený vopice. Ty lidi jsou tam úplně na ! ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky