Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 18. 8. 2015 v 11:50, laskajefajn napsal:

Jinak me nasrali na porade tim ze nam bylo oznameno ze za chvilku budeme mit chipy pod kuzi aby vedeli o kazdem nasem pohybu...nestaci to mit v autech. Kam ten svet smeruje...mamo tato pomoc :)

V tom případě potřebuješ toto............

post-12895-0-02891200-1439914326_thumb.jpg

Odesláno

Nas-štvala mě podpora Sencor, když mi suše oznámili, že z důvodu ukončení výroby moje milované multimediální centrum (SMP 9000) nedostane update na podporu kódování videa H.265, takže budu muset brzo shánět náhradu. Bezva!

Odesláno

Laciný čínský krámy OEM značky "Sencor" se prodávají na každým rohu - ale ještě jsem neslyšel že by k nim kdokoliv poskytoval "podporu".

Naposled se u nich nachytala drahá polovička s "výhodným" bezsáčkovým vysavačem, do kterýho se jednoduše nedodávají náhradní filtry... 

Odesláno
  V 18. 8. 2015 v 20:19, Radek124 napsal:

Laciný čínský krámy OEM značky "Sencor" se prodávají na každým rohu - ale ještě jsem neslyšel že by k nim kdokoliv poskytoval "podporu".

Naposled se u nich nachytala drahá polovička s "výhodným" bezsáčkovým vysavačem, do kterýho se jednoduše nedodávají náhradní filtry... 

Když je bezsáčkový? :eek:

Návštěvník LukeD
Odesláno
  V 18. 8. 2015 v 10:45, Zmizík napsal:

Já citovat budu, i kdyby ses posrals. :D :D :D

To by se ti tak líbilo, což? :) Kašlu na to. Citujte si, až se budou hory zelenat.

Fakt je ten, že o nějaké oznamovací funkci citací jsem neměl ani páru. Což ale nic nemění na tom, že pro většinu ostatních čtenářů je citování bezprostředně předcházejícího příspěvku stejně nadbytečné a k hovnu, hehe... Tož ale zase su nedobrovolně o něco múdřejší. Neberte to za ty prachy! ;)

Odesláno

Panedge: jj cifernik plast ale vypadaji pěkne a i na omak to ujde.

Utrejch: To jo, ona je viděla na letuškách ( v jednom letadle je na sobě mělo 3 ze čtyř letušek)

Já je koupil, že zrovna nic zlatýho nemám ale očividně budu muset shánět dál.

Odesláno

Od rána vybírám vysavač pro ženu, starej vysavač je na odchodu (starší Rowenta za 5.900,-Kč vydržela 4 roky to mi přijde dost málo) ... Chci něco do trojky ... a vybrat dobrý poměr za ty prachy? To je horší než vybrat auto :D . Bambilion parametrů, každej je na něco jinýho ... děs :mummy: .

Zatím vyhrává Philips 8660, tak uvidíme ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...