guzmic Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Woe od první minuty když ten inzerát vystavil, jsem měl rozepsanou SZ ale mám toho už dost, tak jsem se na to vysral.Ale gratuluju. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Dik Ty už brajtle máš u mna je to premiéra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Njn mám, jedny do kostela a druhý do hospody, nebo do práce. :-D Třetí už bych neuživil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Štybar, že nevyhral. Prial som mu to keď už mal Sagan takú smolu. Škoda, Štyby je sympaťák a dnes na to mal, aj dosť odmakal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Volové, to byl nápad sem dávat ten Perplexus...já mám doma málo krámů asi...chjo. Kterej si mám koupit pro začátek, abych to hned nerozšlapal ale taky aby to nebylo něco pro batolata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Vem tenhle je to level 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Ja mel ten fotbal, ten byl taky tezkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Klotzmam kup ten co jsem postoval. Na par let ti to vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Klotzmam kup ten co jsem postoval. Na par let ti to vydrží.To ma ale fakt hodne levelu ( ted jsem na to koukal na netu ), to bych vzteky rozslapal tak po 5-ti minutach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 O víkendu jsem si málem v Tigerovi koupil takový to dřevěný bludiště, co se dvěma čudlema naklání v krabici...no ustál jsem to. Ale todle si asi koupím. Ty levely jsou míněný jako že z bodu A do B je první, z A přes B do C druhej atd.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 O víkendu jsem si málem v Tigerovi koupil takový to dřevěný bludiště, co se dvěma čudlema naklání v krabici...no ustál jsem to. Ale todle si asi koupím. Ty levely jsou míněný jako že z bodu A do B je první, z A přes B do C druhej atd.?je to jedna dlouhá trasa kudy valit kuličku a každá překážka má číslo. vždycky začínáš od začátku. jestli umíš meditovat tak kup. mě to dohání k šílenství a od rozšlapání mě odradily jen plačící děti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Tak já se ještě radši kouknu na youtube...a děti to nesere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Tak já se ještě radši kouknu na youtube...a děti to nesere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Že se objeví šroubek tam kde nemá co dělat, by mě tak nenaštvalo. Ale že s tím přijedu do pneu servisu kam létajezdím pro gumy a na přezutí, a oni mě odbydou, že je sezona a na prkotiny nemají čas, to mi hlava nebere. Taky mě tam už neuvidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Hlavně nevyšroubovávat.......! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Scifi díky za odkaz...zboží není teď skladem, asi ho místní skvadra rozebrala ;o) Píšou, že je to relaxační, tak uvidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mornix Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Klokane, co je to za servis? Udělej jim trošku reklamu. Určitě se nebudou zlobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Je to jeden z těch větších řetězců. Nakrkli mě, ale doteď byli korektní a vláčet po webu je kvůli tomu nebudu.Věřím, že kdybych si nechal zavolat šéfa, který mě zná, dopadlo to jinak. Ale za mnou stála fronta lidí, tak jsem nechtěl zdržovat. Ztratili dobrého zákazníka, to mi přijde jako dostatečný trest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Jezdím do dvou BestDrive, jeden je víceméně rodinnej. Oba jsou bezva, ale ne protože jsou BestDrive, je to o lidech, jako vždycky. Nestalo se mi v "sezóně", že by mi něco bez objednání neopravili, když jsem si na to chvíli počkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Kdysi dávno se králi a královně narodila malá princezna. Byla krásná, měla se čile k světu, jen z půpíku jí čouhal šroubek. Sudičky však rodiče uklidnily, že až bude princezně 18 let, přijde za ní urostlý princ a šroubek jí vyšroubuje. Léta plynula a když mladá princezna dovršila 18 rok, skutečně se u ní urostlý princ objevil. Dle předpovědi sudiček jí šroubek z pupíku vyšrouboval a princezně upadla prdel... Takže šroubek nechat bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky