Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to asi jak co ... třeba zkoušet hodinu jeany mezitim co se mi obsluha plně věnuje a pak si je objednat z netu je hnus, ale když dojdu do travel free shopu, vyzkoušim 10 testerů vůní a pak si objednam něco z netu, nevidim v tom nejmenší problém, natož s jejich 100% přirážkou oproti internetu.

Tak to s těma jeanama je jasný... Když už jsi to nadhodil, tak třeba já jsem se svou konfekční velikostí odsouzen k nakupování v kamenných obchodech :D

Odesláno

Neříkám, kdyby to bylo u jednoho eshopu, ale ta cena byla taková u většiny. Třeba parfémy.cz atp...

Jsa u nich kupoval gucci pro manželku a byl to pančovanej fejk.
Odesláno

Když slyším "gučči", hned se osypu při vzpomínce na Peking po olympiádě, jak manželce u letního paláce číňanky ověšené každá asi 20 kusama vnucovaly "kabelky gucci, jenom 200 yuanů" - a na odseknutí jestli si myslí že vypadám jak blbec za námi plačtivou angličtinou zkoušely licitovat aspoň na 160... Podle staruchy to prý byly fejky snad jen podle směšné cenovky, ještě že se v tom nevyznám a od podobných kšeftů se ze zásady držím dál. A nedělám si iluze, co za vánoční pičifuky by mi jako neznalému hejlovi byli schopní vnutit vykukové v "prémiové parfumerii", aniž bych pojal podezření...  :thumbsdown_anim:

Odesláno

třeba v tomto článku můžeš najít pár odpovědí http://elegantne.azurewebsites.net/news/levne-parfemy-nejlevnejsi-internetu/

Ale tady už je to taky o jiných cenách...

Tak nekupujte tyhle modni splasky :) Me vzdycky udivuje, ze se tady smejeme modnim hodinkam a pak si koupime hugo boss vonavku (naklad na vyrobu 1eur:) )

Doporucuji Penhaligon, the different company, annick goutal, Floris...

Pokud něco exotického v ceně Tissot, tak Amouage :)

Možná bych doporučil navštívit Madellaine v Praze at clovek vi, jak ma vypadat prodejna parfemu.....

Odesláno (upraveno)

Vypadá to na sebevraždu. Děcka jsem naštěstí stihl odlifrovat bokem

... a ješte doma dostanu pojeb, ze byla malá blbě oblečená a neumím uvařit meltu.

Našel jsem narychlo akorát zelenou, musím se mrknout po něčem tvrdším. Gentleman pije až po dvanácté, tak už můžu.

Upraveno uživatelem Wanderer
Odesláno

Tak nekupujte tyhle modni splasky :) Me vzdycky udivuje, ze se tady smejeme modnim hodinkam a pak si koupime hugo boss vonavku (naklad na vyrobu 1eur:) )

Doporucuji Penhaligon, the different company, annick goutal, Floris...

Pokud něco exotického v ceně Tissot, tak Amouage :)

Možná bych doporučil navštívit Madellaine v Praze at clovek vi, jak ma vypadat prodejna parfemu.....

A jak to souvisí s mým příspěvkem?

Odesláno (upraveno)

A jak to souvisí s mým příspěvkem?

No tak, ze at tyhle veci koupis kdekoliv, tak to nikdy kvalitni nebude. Nebylo to mysleno nijak spatne, jen mi to prijde jako dobry tip, kdyz uz se to tady resilo. Podobne jako bych nikomu nedoporucil koupit hodinky guess..

Ty jo s tim kamaradem je to teda drsne...

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

Aha, no, jo, pak by se ale dalo polemizovat o tom co se vlastně skrývá pod pojmem kvalita...

Vyzkoušej někdy jakoukoliv z těch značek co jsem psal a poznáš to sám. Cena je paradoxně až na ten Amouage +- stejná.. dá se to koupit i na elnino atd..
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...