Sphinxx Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 siwi udělal chybu, že ve svém postu zmínil jméno decebal. Po vyřčení tohoto hesla totiž mnoha lidem zrudnou oči a začnou bojovat hlava nehlava.Já jsem evidentně jediný, ale napsat to musím - Decebal mi dvakrát nezjištně pomohl s určitými problémy, respektive ochotně nabídnul aktivní pomoc. Za což ještě jednou díky. Já nesouhlasím s některými jeho názory, on nemusí s mými, ale je to důvod ho posílat někam? Osočovat ho? Kdo mě zná, tak ví, že servítky si moc neberu a razím pravidlo - hrubý pytel - hrubá záplata, ale že bych měl potřebu někoho zesměšňovat, urážet nebo ponižovat? Navíc takto virtuálně, kde má každej ostrej hoch ramínko v bundě? Proč? A pro odlehčení - opravdu myšleno ve vtipu - docela by mě zajímalo, kdyby se podobné debaty, co tady rozhořely za poslední tři týdny udály někde v hospodě? To by byla daleko mírnější rétorika, tak proč to nenapsat v podobném duchu i tady? S nadhledem. Vulgarity mi v hospodě nebo mezi kamarády vůbec nevadí, stejně tak "startovací" povahy a podobně, ale v psaném projevu je to fakt zvláštní.
kuncák7 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Zacina me stvat, ze tohle vlakno ( i diky povzdechum ode me ) se zacina stavat prioritnim vlaknem na foru o hodinkach.
prischera Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Decebal je takový malý rýpal, velmi dobře ví co jeho posty způsobí, za ty roky tu flamů způsobil spoustu. Je chytrý, ví jak formulovat, aby zdánlivě stál na té správně straně, druhá strana se chytla a už to jelo. A on se dobře baví. A pokud to tak není, tak svůj boj za dobrou věc dělá velmi, ale opravdu velmi, nešikovně. A není tu v tom sám, podobně vystupuje ještě pár dalších. Jistě nejsou v tom sami. Potřebují tu druhou stranu, kterou absolutně neobhajuju. Ale nejsou to ti hodní hoši. Co se týče tvrdší práce modů, to je velmi naivní představa. Za prvé tu prostě nejsme 24 hodin, rozplétat a BANovat to po delší době je leckdy komplikované občas nemožné. Fórem se táhnou desítky antipatií a přátelství, vidět ex ante co bude spor, kdy zasáhnout a případně BANovat je těžké, leckdy se nestane nic a člověk zabije slibnou diskuzi. Všimli jste si, že tu kdekdo máte sklony téměř každé naše rozhodnutí kritizovat? Že je v podstatě pokaždé někdo proti? Ne že by mě to ovlivňovalo, ale ty hlasy jsou přesně věci, které musím řešit, než se nějak rozhodnu. Už jsem to psal do Seiko vlákna. Chtělo by to od všech více nadhledu a tolerance. Nemuset mít za každou cenu poslední slovo. V internetové diskuzi stejně nikoho nepřesvědčíte. Prostě mávnout rukou a říct si, je to blb. A bylo by po většině hádek tady.
siwi Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 No vida! Vždyť my si vlastně všichni v zásadě rozumíme. Já osobně Decebala neznám a do hlavy mu nevidím. Jen zopakuji, co jsem svým prvním příspěvkem chtěl vlastně říct: Pokud někdo jeho vystupování považuje za provokaci nebo podivnou hru a nelíbí se mu to, pak by na ni neměl přstupovat. Ale to už tu řeklo 1000 lidí přede mnou.
People Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 moderatorsky tim by sa mal rozsirit. Je vas malo na tuto nevdacnu bandu.
5etter Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Předpokládám, že se do toho nikdo nehrne.I když s moderátory mnohdy nesouhlasím a kritizuju je (hlavně Kamila, ten mě štve dost ), tak zároveň jim patří můj dík a obdiv za to, že to dělají.
eskimak Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Jacob: Sorry ale oni boli ozrati a mali zatemnenu mysel. Ty si bol triezvy a uplne zbytocne si vyvolal konflikt ktory mohol skoncit velmi zle, pravdepodobne si im mohol ublizit, s trochou smoly ich zabit (hlava na obrubnik a je vymalovane). Ano, mal si pokracovat v ceste, toto bolo nic ine len posramotene ego. Ano, ty si nezvladol situaciu priam ukazkovo a este sa tym chvalis. Ja naozaj dufam a verim ze nevlastnis strelnu zbran.
Filip.J Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 2Filip.J: a jaké bylo správné řešení situace? Se dvěma frajerama, kteří tou dobou chlastali klidně 16 hodin v kuse, není možná normální domluva. Kdybych chtěl vyvolat konflikt, nebudu přecházet na druhou stranu silnice. To bylo maximum, co jsem mohl udělat proto, abych se tomu vyhnul. Měl jsem za nima jít a říkat jim, ať se jdou domu vyspinkat? Tak mě ten agresivnější z nich trefí první láhví do hlavy. Nejsem ten typ, abych šel na svojí straně chodníku, koukal do země a přešel to, že mi udělali jasnej naschvál. Když jsem v hospodě nebo baru a je jedno po jakém množství alkoholu, nevyvolávám konflikty. Nahrál bych si jejich počínání na mobil, zavolal PČR / MP, seřval bych je, ale nešel bych se rvát. Je fajn, žes správně odhadl svoje schopnosti pro fyzický konflikt a nedostal třeba nečekaně nakládačku ty, taky se ti toho prvního nemuselo podařit hned vypnout a ten druhej ti mezitím mohl tu flašku s už uraženým dnem vrazit do obličeje nebo do krku, ale i kdyby ne, myslels taky na to, že ten vypnutej mohl spadnout tak, že mohl zemřít nebo zůstat zmrzačenej, že ten s přeraženým nosem může začít mít problém s viděním apod.? Že to bylo v rámci bránění jejich rušení veřejného pořádku ti pak žádný soudce nepromine a nechá tě zavřít a platit odškodné.
enslow Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Absolútne neuznávam výhovorky typu že boli ozrati a mali zatemnenu mysel. Do toho stavu sa prieviedli dobrovoľne a preto sa mali kontrolovať. Aj keby ti niekto opitý zrazil ženu či dieťa by si konanie človeka ospravedlňoval? Či nebodaj vtedy kedy by ti ten ožratý hodil tu petardu povedzme za krk? A to už hovorím z reálnej praxe.
eskimak Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Absolútne neuznávam výhovorky typu že boli ozrati a mali zatemnenu mysel. Do toho stavu sa prieviedli dobrovoľne a preto sa mali kontrolovať. Aj keby ti niekto opitý zrazil ženu či dieťa by si konanie človeka ospravedlňoval? Či nebodaj vtedy kedy by ti ten ožratý hodil tu petardu povedzme za krk? A to už hovorím z reálnej praxe.Prekrutil si to alebo som sa vyjadril nejasne. On bol triezvy a tak mal byt schopny zvladnut situaciu. Ktoru nezvladol. Neobhajujem ich. Ale najlepsie riesenie na vyhnutie sa konfliktu je odist od neho. To neznamena priviazat psa, prejst na druhu stranu a ublizit im.
Hector Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Vykouknul jsem z okna a viděl jsem, jak ženská parkuje před mé auto svoje, kde se nemůže vlézt, koulí mi shodila a prohla SPZ, tak jsem k ní přiběhnul, jestli to myslíš vážně a ona, že at se nevztekám, že mám stejně starý auto. Tak jsem jí ukopl zrcatko a šel hned pryč. Jsem zvedav, co bude nasledovat. Udělal jsem dobře?
tommas4 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Vykouknul jsem z okna a viděl jsem, jak ženská parkuje před mé auto svoje, kde se nemůže vlézt, koulí mi shodila a prohla SPZ, tak jsem k ní přiběhnul, jestli to myslíš vážně a ona, že at se nevztekám, že mám stejně starý auto. Tak jsem jí ukopl zrcatko a šel hned pryč. Jsem zvedav, co bude nasledovat. Udělal jsem dobře?Že ty jsi reinkarnace ypa, goyiho, nebo alter ego nějakýho aktualně zabanovanýho trolla, co?
little_w Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 siwi: OK, ale kua k te tvoji pointe jsi teda nemusel citovat zrovna me... aspon ja se za konfliktni typ zrovna nepovazuju
guzmic Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Vykouknul jsem z okna a viděl jsem, jak ženská parkuje před mé auto svoje, kde se nemůže vlézt, koulí mi shodila a prohla SPZ, tak jsem k ní přiběhnul, jestli to myslíš vážně a ona, že at se nevztekám, že mám stejně starý auto. Tak jsem jí ukopl zrcatko a šel hned pryč. Jsem zvedav, co bude nasledovat. Udělal jsem dobře?Tak jestli to bylo vaše první rande, tak je vše cajk. Hlavně netlač na pilu....
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Ony už dneska choděj ženský i za zrcátka? To je ale divná doba.
mAra_ Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Já když to vezmu tak trochu obecně, tak moje životní filozofie je taková, že každý chlap by měl být připraven nést zodpovědnost za svůj jednání a za své skutky. Tedy někdo vyrypuje na fóru - tak být připravený na to, že mě někdo pošle do háje, dostanu ban...Hazu někomu petardy pod nohy, tak někdo se mě bojí / odejde, jiný zavolá policii, další mi dá přes hubu. Ale měl bych počítat s tím, že se něco stane. Totéž ám někomu do huby, tak holt může upadnout, zavolat policii... A tak pořád dokola. Prostě všichni by si měli být vědomi toho, že jakákoli akce vyvolá reakci. A té se pak nedivit.
Doporučené příspěvky