leebauer Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 a za pět let v tomto vlákně ...........nedaří se mi ji zbavit...........A za dalších pět let - nedaří se mi zlikvidovat tělo......
cali Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 Dnes vymena baterky v Koskome. Seiko 8F35 perpetual calendar. Ze si vzali 300 za baterku co normalne stoji 140 by som v pohode prekusol, ze sa pri vymene neunuvali ani ocistit spodok hodineik v okoli tesnenia od sajrajtu este dajme tomu tiez, ale ze rucicka zacala poskakovat este nez som ich priniesol domov, to u baterky co tam ma vydrzat 8 rokov trochu nastve. Proste mi tam supli staru baterku,... s tlakovkou za 550,... a blocek som samozrejme vyhodil, hned co som opustil predajnu. To ma clovek za to ze navstivi AD, namiesto aby si to v klude s lahvacom v ruke urobil doma sam Ale uplna marnost to nebola, obzizal som tam aspon Tudory GMT.
geometr Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 Tak se tam vrať, ať Ti ji vymění, nebo zkontrolují, myslím, že bloček, jak píšeš, nebude až tak zásadní problém. Že je baterka vadná, se stát může a může být třeba něco s hodinkami. Já mám v tomhle ohledu s Koscomem jen ty nejlepší zkušenosti.
beeman Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 ze je spatna nova baterie se samozrejme stat muze, ale vetsinou nez ji vymenej, tak ji prece zmerej, tedy nevim jak v Koscomu, ale tam, kam chodim ja, to delaj dycky
PrimFanatic Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 (upraveno) moje zkušenost s Koscomem - cena výměny baterie sice vysoká, ale jednání profesionální a v době čekání je čím se kochat. Očekával bych, že i "bez bločku" se k problému postaví čelem. Zkus to a napiš sem pak jak to proběhlo. Upraveno 30. září 2018 uživatelem PrimFanatic
cali Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 no to je prave to... ze sa tam znovu hned tak nedostanem... proste im to tento krat prejde
Wanderer Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 To Brno je už fakt ztracený. Z Mendláku na Konečného půl hodiny, prakticky pořád noha na spojce. Případi ve velkejch autech, co nejsou schopni nepokračovat v jízdě, když je křižovatka ucpaná. A ještě je vyvalenej, že když má zrcátko nad kolejnicí, že vedle něj neprojede šalina. Teď ještě čekám, kde všude budou nakreslené zóny jak v Praze ve stylu - "Nelezte nám sem, my k vám taky nelezeme." a fakt už to bude za trest sem jezdit.
nickolas Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Brno mam docela rad, ale jezdit tam je za trest uz par let
sibirnaya Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 kazdej brnak vi, ze mesto je mezi sedmou a devatou stejne jako druhou az patou bez sance btw. strojirak je jednou do roka a to je pak uplne bez sance. a ty ses taji taky na vystavisti wandraku, ne?
kuncák7 Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 To Brno je už fakt ztracený. Z Mendláku na Konečného půl hodiny, prakticky pořád noha na spojce. Případi ve velkejch autech, co nejsou schopni nepokračovat v jízdě, když je křižovatka ucpaná. A ještě je vyvalenej, že když má zrcátko nad kolejnicí, že vedle něj neprojede šalina. Teď ještě čekám, kde všude budou nakreslené zóny jak v Praze ve stylu - "Nelezte nám sem, my k vám taky nelezeme." a fakt už to bude za trest sem jezdit.Po volbach vam slibujou ( ani nevim ktery ) revizi tech parkovacich zon, tak si pockej :-).
colommbo Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 (upraveno) Jo, vlk taky sliboval... Spíš si myslím, že až bude po volbách, tož ti "úspěšnější" začnout couvat, že se to musí ještě pořádně vyhodnotit a nejlíp do konce volebního období. Žil a pracoval jsem v Praze třicet let a utekl, ještě když bylo parkování jakžtakž v pořádku, zóny fakt nemají chybu...P.S. Dopravní problémy jsou i jinde, třeba takový Kolín kolem třetí odpoledne je taky dost výživný... Upraveno 2. října 2018 uživatelem colommbo
kuncák7 Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 (upraveno) Jo, vlk taky sliboval... Spíš si myslím, že až bude po volbách, tož ti "úspěšnější" začnout couvat, že se to musí ještě pořádně vyhodnotit a nejlíp do konce volebního období. Žil a pracoval jsem v Praze třicet let a utekl, ještě když bylo parkování jakžtakž v pořádku, zóny fakt nemají chybu...P.S. Dopravní problémy jsou i jinde, třeba takový Kolín kolem třetí odpoledne je taky dost výživný...Já vím, já ho chtěl jen pozlobit ( je nesmysl rušit něco, co bude sypat a je to skvělá příležitost k čachrům ). On Wanderer umí tak poctivě a svědomitě nadávat,........ Upraveno 2. října 2018 uživatelem kuncák7
Harwey Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 ked ste na MSV zajdite sa kuknut https://ikatalog.bvv.cz/msv-fond-ex-welding-plastex-profintech/makino-s-r-o/_fdc8442&fir=37580
kloubik Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 (upraveno) Jednání s realitkou která zastupuje prodávajícího. Omlouvám se všem výjimkám ale zase jsem si udělal názor na realiťáky. Prodává byt za x mega, prej exkluzivně, a neví o tom bytu nic. Kolik jsou poplatky, jak dlouho tam stávající majitel bydlí, kdy by byl byt k dispozici, prostě nic. Na všechno se musí ptát majitele. A třešnička na dortu.... Rezervačku poslal dvoustrannou, jen mezi námi a realitkou. Žádný doklad o tom na jakém základě zastupuje prodávajícího, žádné povinnosti pro prodávajícího plynoucí z rezervačky. Hlavně aby my jsme zaplatili 300k. A děsně se rozčiluje, když jsem mu řekl že mi to přijde dost nestandardní a že to v žádném případě nepodepíšu. Navíc jsem mu řekl, že jsme se dohodli na rychlém jednání a ať teda přeskočíme rezervačku a jdeme rovnou do kupní smlouvy. To začal kolem sebe kopat jak blázen. Fakt šílený jednání. Blbý je, že jsme zatím další stejně dobrý byt splňující naše požadavky nenašli Upraveno 2. října 2018 uživatelem kloubik
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 už dva dny si lámu hlavu proč mi na pioneeru nejde spustit spotify přes aplikaci a už vím proč ..... https://community.spotify.com/t5/Other-Partners-Web-Player-etc/When-are-Spotify-stopping-supporting-Pioneer-Receivers-which/td-p/1777339 ty kurvy si asi myslej že si budu kupovat novej stroj každý dva roky jako telefon ...... *mrdi
Karlos Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Musíš udržovat spotřebu, aby se mohlo vyrábět a převážet a prodávat a vydělávat a jezdit autobusem...
Návštěvník YPO Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 nasrat teď sem pustil TV a všude tma, jenom zvuk de ....... tak sem to proladil ..... všechny kanály samozřejmě přeházený a HD programy nikde ..... asi nemám zaplaceno nebo co
Bells Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Původně jsem chtěl psát, že už mě několik dní štve nějaký moribundus, který mě ne a ne opustit, ale když si sem přijdu postěžovat, tak první co vídím je jako již tradičně náš místní generátor odpovědí na cokoliv, který mě spolehlivě dokáže naštvat víc Co nějaká rýmička apod., to dřív nebo později přece jen odejde, ale co s tím druhým
VS Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 nasrat teď sem pustil TV a všude tma, jenom zvuk de ....... tak sem to proladil ..... všechny kanály samozřejmě přeházený a HD programy nikde ..... asi nemám zaplaceno nebo coMáš tam H.264 a potřebuješ H.265. Zaplatit budeš muset novou TV nebo přijímač. Co na tom, že při nákupu to mělo podporu DVB-T2? Platit třeba.
Garminak Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Původně jsem chtěl psát, že už mě několik dní štve nějaký moribundus, který mě ne a ne opustit, ale když si sem přijdu postěžovat, tak první co vídím je jako již tradičně náš místní generátor odpovědí na cokoliv, který mě spolehlivě dokáže naštvat víc Co nějaká rýmička apod., to dřív nebo později přece jen odejde, ale co s tím druhým Tak generátor odpovědi mě teda hodně pobavil. Víc než celá sekce Humor v současné podobě. Díky :-)
Doporučené příspěvky