Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak půl roku mám naplánovanou dovolenou, někdy v únoru odladěnou s kolegama, protože malounko nadstandardně potřebuju kvůli manželce 3 týdny v srpnu, a dneska mi vedoucí mimochodem oznámí, že z ní budu muset přijet kvůli jednomu dni, páč kolega je pozvanej na svatbu. Ale nejde o ten svatební den, jde o den poté, protože kolega se tam musí vylejt a druhej den nebude moct jít makat. A jako pomocný argument jsem si asi třikrát vyslechl, jak mi vždycky vyšli s dovolenou vstříc = nepotřebovali ji v mém termínu. Že si přes rok nevemu prakticky ani den, nehraje roli. Moje věc. Manželka jindy dovolenou nedostane? Tak jeď sám, ha ha ha.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A pracoval by ve styku se zakazniky? Schopnostmi byl na vysi?

Jasne, klasicky KEY, mel by na starosti nejvyznamnejsi zakazniky a kontakt s nimi. Podle CV zajimavy clovek, behem pohovoru ale vyplynulo, ze je mu spousta veci jedno. Chytry chlap, trochu nerizena strela, ktera muze firme hodne prinest nebo taky firmu poskodit a v obou pripadech mu to asi bude jedno...

Odkaz ke komentáři

Cyklista na pohovoru dobrej, ale verte mi, ze kdyz si myslite, ze uz se zamestnancema nebo brigadnikama nemuze byt hur, vzdycky muze... si zkuste v ramci inkluze spolupracovat na relativne sofistikovanym pracovisti s lidma, co maji papiry na hlavu (a nejde jen o poruchy soustredeni, hyperaktivitu apod...). Nebo se severoafrickejma migrantama, který jinde nechtej, protoze na rozdil od jinych severoafrickych migrantu nemaji zakladni pracovni a hygienicky navyky. Nebo s brigadnikama z agentur, ktery ta agentura rano zverbovala na Facebooku a ani je nevidela... jednou poslou vysokoskolaka s vysokym IQ, ktery praci zvladne levou zadni a jeste behem smeny vyforexuje pulku mych mesicnich prijmu, podruhy poslou narkomana v abstaku, kterej se klepe jak ratlik a neni schopen niceho... potreti recidivistu, ktery misto nastupu do prace nakonec zavola, ze ho chytli, jak krade ponozky/knihy/potraviny a ze neprijde, protoze je na policii a pujde si na pul roku sednout, ale par smen by pred nastupem trestu asi mozna jeste mohl dat...

Odkaz ke komentáři

Cyklista na pohovoru dobrej, ale verte mi, ze kdyz si myslite, ze uz se zamestnancema nebo brigadnikama nemuze byt hur, vzdycky muze... si zkuste v ramci inkluze spolupracovat na relativne sofistikovanym pracovisti s lidma, co maji papiry na hlavu (a nejde jen o poruchy soustredeni, hyperaktivitu apod...). Nebo se severoafrickejma migrantama, který jinde nechtej, protoze na rozdil od jinych severoafrickych migrantu nemaji zakladni pracovni a hygienicky navyky. Nebo s brigadnikama z agentur, ktery ta agentura rano zverbovala na Facebooku a ani je nevidela... jednou poslou vysokoskolaka s vysokym IQ, ktery praci zvladne levou zadni a jeste behem smeny vyforexuje pulku mych mesicnich prijmu, podruhy poslou narkomana v abstaku, kterej se klepe jak ratlik a neni schopen niceho... potreti recidivistu, ktery misto nastupu do prace nakonec zavola, ze ho chytli, jak krade ponozky/knihy/potraviny a ze neprijde, protoze je na policii a pujde si na pul roku sednout, ale par smen by pred nastupem trestu asi mozna jeste mohl dat...

Sem to zazil spis takhle.

.. jednou poslou vysokoskolaka s vysokym IQ .... kterej se klepe jak ratlik a neni schopen niceho ... podruhy poslou narkomana, ktery praci zvladne levou zadni ...  potreti recidivistu, ktery misto prace krade ponozky/knihy/potraviny

... a nemaji zakladni pracovni a hygienicky navyky (nikdo)

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

Evidentně dělám v jiných oborech. Já zase coby zaměstnanec jsem měl na pozici datového analytika být za hrob vděčný za poskytnutí laptopu coby nutného pracovního vybavení, věnoval jsem několika firmám, pro které jsem pracoval, stovky hodin přesčasů zdarma, byl jsem v kanclu vždycky v osm, jak šéf chtěl, a večer do kdy chtěl, v krizi jsem si nechal snížit plat, na služebkách používal svoji soukromou platební kartu... A co jsem z toho měl? Hovno.

Po krizi mi plat zpátky nezvedli, že prý takhle je pro firmu výhodnější - ale CEO si nové CLS pořídil. Prémie taky nebyly, dorovnat plat nešlo ani o inflaci, ale KPIs se každoročně o 15% líp plnit musely.

Takže jakkoliv chápu vaše stesky tady, dívám se na to svojí optikou.

Upraveno uživatelem Filip.J
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Tak sem dneska prodal Forda. Stejně už po rozvodu nemám žádnej ranč a dívat se na něj, jak zarůstá plevelem, bylo utrpení. Skoro sem brečel, když odjížděl. To auto sem miloval.

post-13313-0-03139900-1562259406_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

U mě by se teď trápil. Naštěstí mám na něj něco jako opci - prodal jsem ho zpátky klukovi, co sem ho od něj koupil a doufám, že ho ještě někdy koupím zpátky...

Odkaz ke komentáři

K těm strastem se zaměstnanci - včera jsem si vyslech příběh. Švára si na nějakou fachu najal partu hnědočechů, co měli házet lopatou. Bagrák vždycky kus odpikroval, oni na to vletěli, odházeli a takhle pokračovali. No ale minulý týden, jak bylo horko, tak se jim nechtělo. Poradili si elegantně - bagráka vzali, zamkli ho v buňce na stavbě, sedli si do stínu a bylo. Pivko, pohoda. Nepikruje se ?> nehází se lopatou, jak prosté...

Odkaz ke komentáři

Sem to zazil spis takhle.

.. jednou poslou vysokoskolaka s vysokym IQ .... kterej se klepe jak ratlik a neni schopen niceho ... podruhy poslou narkomana, ktery praci zvladne levou zadni ...  potreti recidivistu, ktery misto prace krade ponozky/knihy/potraviny

... a nemaji zakladni pracovni a hygienicky navyky (nikdo)

a teď si představ ten pocit, když velkýmu zákazníkovi slíbí šéf lidi na rychlou akci, ty ráno stojíš před /renomovanou/ fabrikou jakože reprezentant firmy a začne se ti loudat tohle všechno dohromady na šichtu, samej výběr z hroznů. Bez návyků. Až mi bylo některých lidí líto. Někdy jsem i slzel, z toho puchu. A to něco snesu.

Už tam naštěstí nepracuju.

Upraveno uživatelem Yohanus
Odkaz ke komentáři

Tak půl roku mám naplánovanou dovolenou, někdy v únoru odladěnou s kolegama, protože malounko nadstandardně potřebuju kvůli manželce 3 týdny v srpnu, a dneska mi vedoucí mimochodem oznámí, že z ní budu muset přijet kvůli jednomu dni, páč kolega je pozvanej na svatbu. Ale nejde o ten svatební den, jde o den poté, protože kolega se tam musí vylejt a druhej den nebude moct jít makat. A jako pomocný argument jsem si asi třikrát vyslechl, jak mi vždycky vyšli s dovolenou vstříc = nepotřebovali ji v mém termínu. Že si přes rok nevemu prakticky ani den, nehraje roli. Moje věc. Manželka jindy dovolenou nedostane? Tak jeď sám, ha ha ha.

to je od nich slušná prasárna.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...