OndraTce Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Přesně. Což je u PPL celkem běžné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Rano pred 8 ma zobudil kurier. Objednaval som to dakedy v piatok pred obedom. Dakde od Ziliny do Ba. Teraz neviem ci sa mam hnevat alebo tesit... Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Přesně. Což je u PPL celkem běžné.My ti posíláme okolo dvaceti balíků denně, a tento problém byl opět po vcelku dlouhé době. Takže spíš spokojenost s Ppl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Zastavila vedle mě dodávka PPL a týpek se mě zeptal, jestli nevím kolik je hodin. Tak jsem mu řekl, že mezi 8 ráno a 4 odpoledne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 My ti posíláme okolo dvaceti balíků denně, a tento problém byl opět po vcelku dlouhé době. Takže spíš spokojenost s Ppl :-)Tak tomu počtu se ani neblížím. Nicméně mých asi tak 10, 12 zážitků s PPL + další lidí v mém okolí, bylo natolik intenzivních, že už to s nimi nemíním nikdy! absolvovat a nadále využívám výhradně služeb pošty.Jako vždy je to holt o lidech, no. Bohužel=/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Ze včerejška.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 (upraveno) Naštval je slabé slovo. Rozpálil doběla ? kkt, co dnes nabořil a posléze vytlačil z pruhu manželku s dvěma dětmi v autě za výjezdem z Mrázovky, zprava přes šrafování. Naštěstí jen plechy, ale jednak nezastavil ani na opakované troubení a druhak jako vrchol všeho jí ještě ukázal ?fakáče?. Neskutečný! Nemáte někdo možnost zjistit majitele (asi firma,náklaďál s štěrkem) podle SPZ? Rád bych si to s dotyčným došel vyřikat. Upraveno 20. srpna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Podle SPZ jen asi Policie ,každé nahlédnutí do databáze je hlídáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Nahlas ho policajtum. Plus ho mají urcite na kamerach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 (upraveno) cesta je podat trestní oznámení pro podezření ze spáchání trestného činu obecného ohrožení a poškozený (nikoli oznamovatel - nepochopil jsem jestli jsi s manželkou seděl v autě nebo ne) má právo nahlížet do spisu edit - doplnění: takže i kdyby to vyšumělo, tak tam najdeš podklady pro svoje "vyříkání si"GL Upraveno 20. srpna 2019 uživatelem PrimFanatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 (upraveno) Nahlášení proběhlo, vše zadokumentováno. V kamery někde v dohledu doufám, ale zatim těžko říct. Každopádně jdu hledat palubní kameru. V autě jsem neseděl. Jela žena a děcka. Stihla ho jen vyfotit, takže SPZ je známa. Upraveno 20. srpna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Tyjo aspoň že to dopadlo jen plecharinou. Nechápu takový bezohledny kreteny za volantem. Snad ho najdeš a pěkně si pohovořite... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Tak aj mladsi syn (<2) skoncil na infekcnom s podozrenim na rotavirus. A to az po 4 dnoch po starsom. Uz sme verili, ze sa tomu vyhol... Boha! Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Maxeli, majitele auta ti úřad sdělí, pokud prokážeš právní zájem, což by tady asi nebyl problém. Nicméně tohle je stopro na řešení s PČR a ti už si ho najdou. Osobně bych v takovém případě k tomu vyříkání si osobně taky zjišťoval, jestli by se nějaký státní zástupce nechtěl ujmout obžaloby, napadají mě TČ ohrožení z nedbalosti + TČ ujetí od nehody, pokud ne něco horšího. Ale možná to předají k řešení PČR sami, nejsem v tomhle zběhlý. Shaggymu držím pěsti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 (upraveno) Ahoj, ujetí od nehod bez zranění není TČ. ale je to aspoň za 7 bodů. TČ obecné ohrožení z nedbalosti (paragraf 272 a 273 tz) na to napasovat zřejmě nepůjde a něco jako TČ ohrožení z nedbalosti tím že způsobí dopravní nehodu není - pokud by se ovšem podařilo dokázat, že auto použill záměrně jako zbraň pak by to byl TČ. záleží jak nehoda proběhla. Upraveno 21. srpna 2019 uživatelem igor261069 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Čeká mě periodická lékařská prohlídka - sdělím jim, že jsem celé září pryč- obratem mi přijde termín na 24.9. - opakuji, že jsem celé září pryč- termín je změněn na 4.10 v 7.00 hod. ( mám to přes celou Prahu ) - sám si za to můžu a navíc jsem v rozrušení zapomněl jméno doktorky ke které mám jít a jak je můj "dobrý zvyk" vymazal jsem celou e-mail korespondenci.To se ten dnes pěkně rozjíždí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 On v době neomezených schránek někdo maže emaily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Nodvazoval jsem se zeptat, ale taky me to zaujalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 (upraveno) Jasne... Smazany email=vyrizeny email.. mam rad uklizeno... :-) Cili Kuncak mazal správně, ale moc brzo.. :-)) Upraveno 21. srpna 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Co je vymazane, resp. presunute na server do foldra je vybavene, konec, bez dalsej debaty:) poriadok musi byt, tak je to spravne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky