Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

My ti posíláme okolo dvaceti balíků denně, a tento problém byl opět po vcelku dlouhé době. Takže spíš spokojenost s Ppl :-)

Tak tomu počtu se ani neblížím. Nicméně mých asi tak 10, 12 zážitků s PPL + další lidí v mém okolí, bylo natolik intenzivních, že už to s nimi nemíním nikdy! absolvovat a nadále využívám výhradně služeb pošty.

Jako vždy je to holt o lidech, no. Bohužel=/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naštval je slabé slovo. Rozpálil doběla ? kkt, co dnes nabořil a posléze vytlačil z pruhu manželku s dvěma dětmi v autě za výjezdem z Mrázovky, zprava přes šrafování.

Naštěstí jen plechy, ale jednak nezastavil ani na opakované troubení a druhak jako vrchol všeho jí ještě ukázal ?fakáče?. Neskutečný!

Nemáte někdo možnost zjistit majitele (asi firma,

náklaďál s štěrkem) podle SPZ? Rád bych si to s dotyčným došel vyřikat.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

cesta je podat trestní oznámení pro podezření ze spáchání trestného činu obecného ohrožení a poškozený (nikoli oznamovatel - nepochopil jsem jestli jsi s manželkou seděl v autě nebo ne) má právo nahlížet do spisu

edit - doplnění: takže i kdyby to vyšumělo, tak tam najdeš podklady pro svoje "vyříkání si"

GL 

Upraveno uživatelem PrimFanatic
Odkaz ke komentáři

Nahlášení proběhlo, vše zadokumentováno. V kamery někde v dohledu doufám, ale zatim těžko říct.

Každopádně jdu hledat palubní kameru.

V autě jsem neseděl. Jela žena a děcka. Stihla ho jen vyfotit, takže SPZ je známa.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Maxeli, majitele auta ti úřad sdělí, pokud prokážeš právní zájem, což by tady asi nebyl problém. Nicméně tohle je stopro na řešení s PČR a ti už si ho najdou. Osobně bych v takovém případě k tomu vyříkání si osobně taky zjišťoval, jestli by se nějaký státní zástupce nechtěl ujmout obžaloby, napadají mě TČ ohrožení z nedbalosti + TČ ujetí od nehody, pokud ne něco horšího. Ale možná to předají k řešení PČR sami, nejsem v tomhle zběhlý.

Shaggymu držím pěsti!

Odkaz ke komentáři

Ahoj, ujetí od nehod bez zranění není TČ. ale je to aspoň za 7 bodů. TČ obecné ohrožení z nedbalosti (paragraf 272 a 273 tz) na to napasovat zřejmě nepůjde a něco jako  TČ ohrožení z nedbalosti tím že způsobí dopravní nehodu není - pokud by se ovšem podařilo dokázat, že auto použill záměrně jako zbraň pak by to byl TČ. záleží jak nehoda proběhla.

Upraveno uživatelem igor261069
Odkaz ke komentáři

Čeká mě periodická lékařská prohlídka - sdělím jim, že jsem celé září pryč- obratem mi přijde termín na 24.9. - opakuji, že jsem celé září pryč- termín je změněn na 4.10 v 7.00 hod. ( mám to přes celou Prahu ) - sám si za to můžu a navíc jsem v rozrušení zapomněl jméno doktorky ke které mám jít a jak je můj "dobrý zvyk" vymazal jsem celou e-mail korespondenci.

To se ten dnes pěkně rozjíždí. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...