Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty ženský jsou mrchy a manipulátorky hned odmalička :frusty: - dnes mi má nejmladší oznámila při rozlučce před školkou, že mi nedá pusu dokud se neoholím a úplně neshodím vous ( nepomohlo žádné vyjednávání o výjimce ani úplatky ). Po 17-ti letech nošení čehokoli na tváři to budu muset splnit. V takovémhle vydírání jsem bezmocnej.

Odesláno

Prave mi rozsklebilo v pivnici baterku,co saom tam nabijal

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Baterka je lacak tusim s kauflandu,ale nabijacka je mikroprocesorova desulfizacna pulzova...

Značka si myslím, že je důležitější než mikrodesupulzova...takže čemu se vyhnout? :-)

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

to je tedy hodně blbý. ale baterkou je vždy nějaké překvapení. to bych mohl vyprávět, no nic, to zvládneš.

:photo:

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

No baterka je z passatu ktory pouzivam mozno 3x do roka.Kedze je to kombi,tak som chcel nabyt baterku ako vzdy povlacit gumy chlapcom do dielne,nech mi poprezuvaju auta.nechcem gumy vlacit v nich.

Odesláno

Nebuď měkkej, Martine. Život se s lidima nemazlí, ať si děvčátko zvyká odmalička...  :)

Tak jsem vymekl a sundal to. A doslova na tom ukapla nejedna kapka krve.

Odesláno

Fousy nosím prakticky od konce gymplu. Pak hned na začátku vejšky mě tehdejší plnovous dal dohromady s mojí následně nejvíc nejmilovanější ženskou a posléze manželkou (dnes již bývalou) a matkou mých dvou synů. Poslední roky už jen strniště, ale zcela oholenou svou tvář si už nějak neumím představit (naposled v době vojny a bylo to divný.) Děckám by se nemělo tolik ustupovat. I když u malých princezen je to asi těžký.  :)

Odesláno

Taky už nevím jak bych vypadal s nahou hubou :D

Asi jako já, připadám si jako blb, je mi zima a porezanej jsem jako kdybych se pral s někým s ziletkou.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...