matt81 Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2019 No. 3 hodiny z HK do Prahy jsem dlouho nejel.. Hong Kong - Praha za tri hodky nie je az taka tragedia
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 Ty ženský jsou mrchy a manipulátorky hned odmalička - dnes mi má nejmladší oznámila při rozlučce před školkou, že mi nedá pusu dokud se neoholím a úplně neshodím vous ( nepomohlo žádné vyjednávání o výjimce ani úplatky ). Po 17-ti letech nošení čehokoli na tváři to budu muset splnit. V takovémhle vydírání jsem bezmocnej.
VintageLover Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 Kdyby mi balík doručili teď, což tedy reálně nevypadá, putoval by ke mně průměrnou rychlostí 1,5 km/h. Tak to si můžeme plácnout, v úterý podaná reklamace a zatím nic. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
colommbo Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 Nebuď měkkej, Martine. Život se s lidima nemazlí, ať si děvčátko zvyká odmalička...
Franta Dobrota Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 Co takhle jí rozbít hubu?
Gombo Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 Prave mi rozsklebilo v pivnici baterku,co saom tam nabijal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horal Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 Asi raději rukavice a větrání.
Liqid Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 Kombinace levné baterky a levné nabíječky...buď rád, že u toho zrovna někdo nestál.
Gombo Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 Baterka je lacak tusim s kauflandu,ale nabijacka je mikroprocesorova desulfizacna pulzova...
African Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 Baterka je lacak tusim s kauflandu,ale nabijacka je mikroprocesorova desulfizacna pulzova...Značka si myslím, že je důležitější než mikrodesupulzova...takže čemu se vyhnout? :-)
African Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 C3 od BoschuTakže baterce :-) Díky....
Návštěvník eloga Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 (upraveno) to je tedy hodně blbý. ale baterkou je vždy nějaké překvapení. to bych mohl vyprávět, no nic, to zvládneš. Upraveno 22. listopadu 2019 uživatelem eloga
Gombo Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2019 No baterka je z passatu ktory pouzivam mozno 3x do roka.Kedze je to kombi,tak som chcel nabyt baterku ako vzdy povlacit gumy chlapcom do dielne,nech mi poprezuvaju auta.nechcem gumy vlacit v nich.
kuncák7 Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Nebuď měkkej, Martine. Život se s lidima nemazlí, ať si děvčátko zvyká odmalička... Tak jsem vymekl a sundal to. A doslova na tom ukapla nejedna kapka krve.
colommbo Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Fousy nosím prakticky od konce gymplu. Pak hned na začátku vejšky mě tehdejší plnovous dal dohromady s mojí následně nejvíc nejmilovanější ženskou a posléze manželkou (dnes již bývalou) a matkou mých dvou synů. Poslední roky už jen strniště, ale zcela oholenou svou tvář si už nějak neumím představit (naposled v době vojny a bylo to divný.) Děckám by se nemělo tolik ustupovat. I když u malých princezen je to asi těžký.
Gustaf Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Taky už nevím jak bych vypadal s nahou hubou
kuncák7 Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Taky už nevím jak bych vypadal s nahou hubou Asi jako já, připadám si jako blb, je mi zima a porezanej jsem jako kdybych se pral s někým s ziletkou.
colommbo Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2019 Pamatuju se, že mě taky zábla brada a když jsem si na ni šáhnul, měl jsem pocit, že není moje...
Doporučené příspěvky